תחרויותתתת

doron225

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo124.gif תחרויותתתת

אוקע הגענו לפסח!!! [הזכרה למי שלא זוכר] בטח לכל אחד ואחת מאיתנו יש תחרות ולא משנה לאיזה סיגנון רכיבה!! אז בהצלחה לכולם! [לי יש תחרות ביום ראשון ה25 בהצלחה לי!!!] והיום ומחר [שישי שבת] יש את התחרות הריינינג של הגדולים יותר נו.. שכחתי תשם של האגודה הזאת.... לא משנה.... אז הנה כמה שאלות מקווה שתענו D: 1. יש לך תחרות בפסח? 2. מתי היא ואיפה? 3. על מי תתחרה? 4. איזה מקצה? 5. איזה סגנון רכיבה? 6. אתה מתכונן הרבה לפני תחרות? 7. אתה תהיה במשך החופש הרבה בחווה או שאין לך זמן? 8. יש לך שיעורים לחופש? [לא היה לי מה לשאול ] ותשימו תמונה נחמדה של סוסים ב-ל-ב-ד

ram ram

New member
חחח... גם כן חופש...../images/Emo3.gif

1. יש לך תחרות בפסח? אה... כן.. אפילו שתים... אולי גם שלוש... 2. מתי היא ואיפה? אחת היום ומחר באלונים...עוד אחת ב-4.4-8.4 גם כן באלונים... ועוד אחת לא יודעת מתי.. נראה לי בחניאל.. [בכלל לא טוח שנוסעים...] 3. על מי תתחרי? על ג'ונה [ג'וני דייקירי...] 4. איזה מקצה? ריינינג עד גיל 15 וריינינג עד גיל 18... 5. איזה סגנון רכיבה? ווסטרן... ריינינג... 6. אתה מתכונן הרבה לפני תחרות? חחח... לאא... 7. אתה תהיה במשך החופש הרבה בחווה או שאין לך זמן? כל הזמן... חוץ מאיזה יום אחד נראה לי... שאני אכין בו את העבודות שלי.... 8. יש לך שיעורים לחופש? [לא היה לי מה לשאול ] וואי... יותר מידי שיעורים ועבודות..
אוף..

ram ram

New member
חחח... האמת.? יש מצב שאני באה...../images/Emo13.gif

הכל תלוי באם אני אצליח להירשם לILQHA ולמצוא לי סוס להתחרות או לא.... ובאם יש מישהו שיעבוד במקומי בחווה...

עונה

1. יש לך תחרות בפסח? כן....שתיים (סה"כ 4 מקצים) 2. מתי היא ואיפה? היום אחד ועוד שבועיים (6-9 באפריל עוד אחת) כולם אצלנו באלונים 3. על מי תתחרה? על הסוסה שלי פופקורן 4. איזה מקצה? ריינינג 5. איזה סגנון רכיבה? ווסטרן 6. אתה מתכונן הרבה לפני תחרות? כן...רכיבה אחת יותר מהרגיל בשבוע 7. אתה תהיה במשך החופש הרבה בחווה או שאין לך זמן? אני אהיה כל יום שאני פה....כי אני בחו"ל שבוע 8. יש לך שיעורים לחופש? כן....הרבה!

סוני DSCH1

New member
עונה

D: 1. יש לך תחרות בפסח?כן 2. מתי היא ואיפה? 3אלונים נוער . על מי תתחרה?אני לא מתחרה 4. איזה מקצה?ווסטרן 5. איזה סגנון רכיבה?לא ידוע כרגע זה פלזר 6. אתה מתכונן הרבה לפני תחרות?משהו כמו כול יום 7. אתה תהיה במשך החופש הרבה בחווה או שאין לך זמן?בטח כול יום חוץ מי שבת 8. יש לך שיעורים לחופש?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הסבר=אני לא מתחרה אבל אני מכינה סוסה לפלזר שכנראה הבבעלים של החווה ירכב עלייה כמובן עם הוא יזכה זה יהיה בזכותי ועם הוא יפסיד זה כי הוא לא יודע להסתדרר איתה

מואה..

חווופש...(ואיי הרגע חזרתי מהמשחק היה אדיר..חבל שאנגליה לא הבקיע-אני אוהד אנגליה..)חחחחח.. 1. יש לך תחרות בפסח?כןןןןן(אני מקווה-כאילו אמורה להיות תחרות אבל נקווה שלא יבטלו את הקאטינג בגלל ה"פה וטלפיים") 2. מתי היא ואיפה?המקצים שלי הם ב-8-9.4 אבל התחרות היא מ-6-9.4 3. על מי תתחרה? פווווולארייייס 4. איזה מקצה?קאטינג נוער וקאטינג ירוקי ואולי גם נוביס נונ פרו..(בן אמר שהיא יכולה להיכנס..) 5. איזה סגנון רכיבה? ווסטרן.. 6. אתה מתכונן הרבה לפני תחרות?מלאאאאאאאאאאאא אני יבזבז איזה 200 ש''ח על רסקיו חחח..אני יקנה איזה 2-3 בקבוקים..אני מקווה שזה יעזור..לשמעון זה עזר.. 7. אתה תהיה במשך החופש הרבה בחווה או שאין לך זמן?בטחחחח אני צריך לטחון פרות..חייייייב.. 8. יש לך שיעורים לחופש? [לא היה לי מה לשאול ]חחחחחח..כן אבל ביננו..מי עושה?!חחחח...אין לי כוח למטמטיקה..

עונה../images/Emo9.gif

1. יש לך תחרות בפסח? הייתה..! חח זאת שבאלונים 2. מתי היא ואיפה? היא הייתה ב-6-7.4 3. על מי תתחרה? התחרתי על נינוש 4. איזה מקצה? ריינינג12+פלז'ר15ירוקי 5. איזה סגנון רכיבה? ווסטרן (כאילו דא..! חח) 6. אתה מתכונן הרבה לפני תחרות? אממ.... לא יותר מאשר בשאר הזמן... חח 7. אתה תהיה במשך החופש הרבה בחווה או שאין לך זמן? ברור!! החופש בשבילי זהו זמן לחווה!! 8. יש לך שיעורים לחופש? [לא היה לי מה לשאול ] הרבה! לא רוצה לדבר על זה...(באעעע)

למעלה