מזל טוב!

../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifמזל טוב!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

היום אני ועמית חוגגים 9 שנות אהבה!
לפני תשע שנים בדיוק, יצאנו בפעם הראשונה (האמת שהלכנו אליו הביתה...
) ישבנו בחדרו על הרצפה 4 שעות , דיברנו ושמענו מוסיקה
ולבסוף הלכנו לישון
יחד וגם עשינו אהבה
... (טוב נו... הייתי קצת שרלילית...) וזו הייתה אהבה ממבט ראשון!!!!! בנוסף, לפני שנתיים חגגנו את מסיבת הנישואין שלנו. אני רק מקווה שיהיו לנו עוד שנים רבות של אושר ואהבה! עם המון צאצאים ורגעים רבים של צחוק וחברות!!!

shelycat

New member
מזל טוב

איזה כיף לדעת שלא משנה כמה עברתם יחד הוא תמיד יהיה שם גם בעתיד ושיש סיבות לחגוג למרות חלק מהקשיים.

Ronnie*

New member
מזל טוב! ../images/Emo23.gif

מאחלת לכם שנים רבות ומאושרות ביחד!

kisses

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אהבת אמת

מאחלת לכם עוד המון המוני שנים של אהבה ושל ביחד ושל שיר ורינה
של שמש ושל צחוק
של לאהוב ורק לאהוב

מזל טוב יקירתי

המון אושר לך ולעמית עוד הרבה שנים של זוגיות משגשגת פורחת ומניבה אושר רב <ראה ערך אופק> שולחת המון נשיקות

סיוון 32

New member
להיידי אור, כתבתי מספר פעמים את

ההודעה והיא לא מצליחה לעלות, אני מרגישה כמו תוכי. בכל אופן מה שרציתי לומר הוא, שהשמלה שבחרת פשוט מדהימה! ראיתי מבחר גדול של שמלות בסגנונות שונים, אך זו עולה על כולם. יש לנו טעם דומה. ובנוסף מזל טוב.

שמופית

New member
קצת באיחור אבל......

מזל טוב
אז איך אתם חוגגים ? (אני מתכוונת לחלקים שלא דורשים צינזור
)

אז מה היה לנו?

כל היום העלינו זכרונות... אחר הצהרים עמית עלה לתופף- ונתתי לו שעתיים וחצי להנות (ואני סבלתי בשקט... מה לא עושים בשביל אהבה...) בערב לקחתי חצי בקבוק רסקיו (הייתי עצבנית...) ופתחתנו שני בקבוקי יין (אדום מרלו, ולבן ריזלינג). הכנתי 2 סוגי פסטה- אחד ברוטב עגבניות עם שמן זית, בזיליקום, שום, זיתים, פטריות ועגבניות טריות. והשני ברוטב יין אדום עם כבד הודו, פטריות, שמן זית, בזיליקום ושום. עמית החמיא לי מאוד על הבישול ואמר שזה ממש פצצה.... לקינוח אכלנו גלידה ויצאנו לטייל... בלילה... טוב... לא נפרט.... אבל אופק התחילה לבכות באמצע (היה מבאס...) סך הכל היה נחמד. עדיף ללכת למסעדה- מאשר לעמוד לבשל שעה וחצי. שנה הבאה (הלוואי) נחגוג עשור בחו"ל- אמן!!!!!!!!

fila

New member
מצטרפת לאיחולים לעוד מלא שנים

של אהבה ושיתוף....... מזל טוב

למעלה