אני כ"כ שמחה בשביל כולם כאן- ../images/Emo23.gif
בשביל ורד שמרגישה מצויין עם עצמה ובשביל רומי המקסימה , ובשביל חושבת ותוהה שהיא כבר אחרי.. ובשבל עדי שהוא כ"כ מצליח בלהוריד במשקל.. כולכם כ"כ חזקים נפשית להתמודד עם זה.. אני חולמת , פשוט חולמת להיות במקומכם ובאמת איתכם- כולכם כבר עברתם את זה ולכולם יש חויות משותפות.. עושים לי המון בעיות בקופ"ח- דבר ראשון במכבי לא נותנים הפניות לוולפסון יותר- רק באישור מיוחד ובמקרה מיוחד... בשבוע הבא אני מסיימת את כל הבדיקות ואם אפילו אספיק עם כל התהליך לא נראה לי שאקבל הפניה.. אבל..
אני נ ש ב ע ת לעצמי שאני אעשה את הניתוח!!!אפילו אם אצטרך לעבור 10 מנתחים ולעשות 100 בדיקות!!! אני פשוט חייבת את זה לעצמי.. אני אגשים לעצמי את החלום להיות במשקל הנורמלי שלי כי פשוט אין לי יותר כוח להיות שמנה... והיום.. בבוקר כשהתעוררתי.. שאלתי את עצמי.. האם בכלל אגיע לזה מתישהו? כי יש לי מין הרגשה כזאת שזה רק חלום.. שבחיים לא אגיע לניתוח.. אבל למרות זה מגיע לעבודה וחושבת"מה עוד חסר לי ומה עוד אפשר לעשות בשביל בכל זאת להגיע לזה?" לא יודעת למה. אבל נדמה לי שכולכם תצעדו קדימה ואני אשאר מאחור.. מין פחד כזה.. זה כמו לראות את כל האנשים מרזים מסביבך ואת נשארת להיות שמנה- בעולם קטן שלך מפנימה יותר ויותר רגשות ומתיאשת באיזשהו מקום.. אני אמנם לא הרבה זמן בפורום אבל באמת מרגישה שהתאהבתי באנשים כאן . אני מאחלת לכל המנותחים החלמה מהירה וירידה המיוחלת במשקל... ושיהיה לכולנו יום מקסים היום- מלא חיוכים ומחשבות טובות.. בהאהבה- ליה