המצב עם ההורים

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifהמצב עם ההורים

בסדר הא
אין תלונות/הודעות אצלי בכל אופן אין קיטורים, ההורים שלי אחלה בזמן האחרון

flowers girl

New member
אמא שלי מקרצצת יותר מהרגיל..

כל פעם כשאנחנו צריכים לצאת/אני צריכה ללכת/לעשות משהו היא ממש מקרצצת לי.. אבל בעיקרון אני במצב ממש טוב עכשיו עם ההורים והאחיות (טפו-טפו-טפו)

יערה13

New member
שלי חרגיל... פחות או יותר....

אמא מקרצצת, אבא מעצבן, אבל קרה משו חדש: אח שלי (בן 16) ברח מהבית... ההורים שלי והוא התווכחו על זה שהוא רוצה ללכת להופעה בת"א והם לא הסכימו אז הוא התעצבן וברח (ממש ברח!!! קפץ דרך החלון...). אני כבר חשבתי שהם יעשו לו משו כשהוא יחזור, אבל לא, הוא חזר בערך ב6 בבוקר נכנס הבייתה ומאז הכל כרגיל, שום מילה על זה שהוא ברח... זה שהוא מחונן זה אומר שלו מותר? מותר לו לעשות מה שבראש שלו? גם אני רוצה!!!!!!!!! בימים האחרונים הייתה לי שביתה, אז במקום לצאת החוצה קצת ולהנות נשארתי תקועה עם העבודה שאמא שלי נתנה לי ומקרצצת לי עליה, בזמן שכל האחים שלי ישנים או עושים מה שבראש שלהם... זה פייר זה? גם אני רוצה לצאת, לברוח, להשתולל! אבל אני הילדה הטובה, בחיים אני לא אגיד לאמא שלי לא... אוףףףףףףףףףףףףף זה כזה מעצבן!!! למה להם מותר ולי אסור? להם מותר הכלללללל!!! ולי? אני לא יוצאת כמעט בימי שישי, בקושי הולכת לחברות, להזמין חברות הבייתה מבחינת אמא שלי זה טירוף, אז הם מתפלאים איך זה שלוקחים לי את אחד מאמצעי התקשורת היחידים שיש לי עם העולם- המחשב- אני מתעצבנת... בקיצר, אני מרגישה כמו בבית סוהר, אבל יכול להיות שאני סתם יותר מדיי זמן בבית, אבל אני לא יכולה כ"כ לצאת, אז בכל זאת?

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אצלי אמא התחילה לעצבן קצת....

היא מנסה להיות גאון במחשבים, ולאסור עלי לעשות כל מיני דברים בגלל שהיא חושבת שאני מורידה דברים וככה מכניסה וירוסים למחשב (ואני לא!!!). דוגמא שקרתה לי לפני כמה ימים: נכנסתי ל"שירונט" כדי להוציא מילים לכמה שירים. בדיוק כשהדפסתי את המילים ל"בלעדייך" (של גידי גוב) אמא נכנסת לחדר. זאת בערך הייתה השיחה: אמא: "מה את עושה?" תמר: "מדפיסה מילים של שירים." אמא (מתחילה לעצבן): "נו, אז זה להוריד דברים מהאינטרנט!" תמר: "לא, זה לא... זה לא כאילו אני מורידה את השיר ואני יכולה לשמוע אותו והכל. זה רק המילים." אמא: "נו, אז זה בדיוק להוריד דברים! בסוף זה מכניס לנו וירוסים למחשב! לא, תמר, אני לא מרשה לך!" מזה התעצבנתי עליה... גאד דמט - זה כולה מילים, זה לא כאילו הורדתי את השיר!!!! ארג.... אני מעוצבנת עליה... אבל זה חפיף....
זה לא מעצבן אותי יותר מידי... אבל כשמצרפים את זה להתנהגות הקרציה שלה בזמן האחרון זה כן... כלומר, נראה לי שהיא פשוט שכחה מקיום המילה "כן". להכל היא עונה "לא"! לא מוכנה אפילו לשמוע.... ארג... אמא מעצבנת.... >_<

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifחחחחחחח

הצלחת להצחיק אותי עם אמא שלך

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif למה???

היא אמא מעצבנת...
בדיוק חשבתי לפני רגע - "עכשיו אני יכולה להיכנס בלי בעיה לפורום צער גידול הורים בלי לפחד..." (אני אצל חברה שלי. אמא לא יכולה עכשיו להיכנס לחדר ולהתחיל לקרוא כל מה שאני כותבת... אבל חברה שלי כן... <היא בדיוק התחילה לקרוא את ההודעה כשכתבתי את זה שאמא שלי לא תקרא מה שאני כותבת... זה היה מצחיק...
>)

flowers girl

New member
חחח אוקי../images/Emo3.gif

את עדיין אצלה
מי זו, איילת
או מישהי לא מבצפר
איזה חרא שאמא שלך מחטטת לך בכל העניינים הכי קטנים..
בזמן האחרון יש לי מלא פרטיות עם עצמי, כי קורים לי מלא דברים בחיים ואני מעדיפה לא לשתף ה-כ-ל עם אמא שלי, למרות שהיא נורא נחמדה בקשר לזה

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif כן, אני אצל איילת...

ואני אהייה אצלה גם כל היום... (אני ישנה אצלה) וזה מזה מעצבן שאמא לא נותנת לי פרטיות בזמן האחרון... (בקול של מורה:) "זאת הפרה של זכויות האדם" (יש "זכות הסודיות/פרטיות" או משהו בנוסח...)

flowers girl

New member
חחח איזה עצבון..

תנסי לדבר איתה על זה.. להגיד לה: "מה היית חושבת אם הייתי ככה פולשת לך לכל העניינים הפרטיים?" ותתני דוגמאות.. אם זה לא יעבוד, באמת תפלשי לה לפרטיות. תקשיבי לה לשיחות עם החברות וכ'ו וכאילו שהיא תדע, כדי שתבין ותתעצבן וככה תעזוב אותך

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif עדיף שלא....

את מבינה, אמא שלי לא רואה אותי שווה לה. ביכלל לא. לה מותר לעשות הכל. לה מותר אפילו להתחצף אלי, אבל אם אני אגיב - השמיים ייפלו! ואז איך היא תיעלב... תהייה "ברוגז" איתי... אבל אין לי מה לעשות בקשר לזה. נדפקתי עם אמא כזאת. לא נורא. המחשבה שיש אנשים שמצבם גרוע בהרבה מנחם אותי במידת מה, אם כי מעציב.... בכל מקרה, לגבי הפרט הקטן הזה - אין לי מה להתלונן. יותר נכון - אין לי למה להתלונן כי אין דרך להתחמק מזה.

fipo

New member
הורים... בררררררררררררר

אמא שלי בד"כ היא אחת שמסכימה להכל! אבל להכל.... (חוץ מלעשן בתוך הבית ולהכניס את הכלב) בזמן האחרון לא יודעת מה יש לה היא החליטה: אסור לצאת עד 3 בבוקר ביום לימודים... אסור לא לחפוף את הראסטות יותר משבוע... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה קריזה איתה!! ואף פעם היא לא הייתה כזאת!!! אבל מה שטוב... ששני ההורים שלי החליטו לטוס להם לשבועיים וחצי... כן.. כן... נשארתי לבדי.. ואני מ-א-ו-ש-ר-ת!!!

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif כיף לך שהם נסעו....

*מקנאה*... ההורים שלי נוסעים מחר לסופ"ש (תודה לאל), ככה שאם ביום שישי אני אהייה ערה חס וחלילה גם בשעה 23:00, לא יהיה מי שיצעק עלי ללכת לישון עכשיו ומיד... אוף - זה הכל בגלל שאני בת זקונים! כשאחיות שלי היו בגיל שלי הן לא הלכו לישון כל יום ב22:00, להם היה מותר להסתובב מחוץ לחדר גם בשעה 22:03!

למעלה