מקרה נוראי

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifמקרה נוראי../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

שני נערים שיסו כלב בחתולה וארבעת גוריה... לבסוף מתה האם לאחר שביטנה נקרעה וארבעת הגורים ניצלו ונלקחו ל"ראשון אוהבת חיות" מי שרוצה לאמצם שיפנה ל03-9562873 , 051-581232, 053- 264943 לעופרה רוזנשטיין אני מזכירה שכל יום שישי בספורט כיף ראשל"צ (ליד החי כיף במערב העיר) בין השעות 11-15 יש יריד אימוץ חתולים וכלבים מומלץ... למי שמתעלל בבעלי החיים אני רוצה לאמר: יש להם נשמה נכון? אולי בגלגול הבא תהיה בעל חיים? תחשוב על זה...
מועתק מפורום חתולים 16
איזה אנשים שרוטים יש בעיר שלנו
אין להם מה לעשות בחיים אז הם מתעללים בבעלי חיים
הם צריכים להיענש על דבר כזהההה

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifלא יודעת פרטים

מעבר למה שכתבתי בהודעתי.. נסה להיכנס לפורום חתולים מספר 16 אולי ימסרו לך שם פרטים מפורטים יותר.

cobainos

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

צריך להרוג אנשים כאלה!!!!

enbalush

New member
יש בראשון המון גורי חתולים לאימוץ

מאוד חברותיים ויפיפיים, אז מי שרוצה לאמץ באהבה, מוזמן/נת להגיע ביום שישי הקרוב.

Hii BiTcH

New member
סתם שאלה לענבל וכל האלה עם החיות...

אתם לוקחים חתולים מהרחוב ויענו נותנים לאנשים לאמץ אותם?:\ איך פועל כל הדבר הזה?

חתולים לא,

אלא אם הם פצועים וזקוקים לטיפול. כלבים נטושים כן ולמה הפרצוץ הזה--- :/?????

enbalush

New member
חתולים

לעמותה אין חתוליה, לכן כל החתולים מטופלים בבתים של מתנדבים, חלק מהחתולים הם חתולים שנמצאו נטושים ברחוב, או נולדו ברחוב, חלק מהם הם חתולים שבעליהם הלא אחראי רצה להפטר מהם וחלק הם גורים שנמצאו או נמסרו והמתנדבים מטפלים בהם (לא תמיד יש מספיק מתנדבים שיכולים להרשות לעצמם זאת, לצערי), לעמותה אין רווחים על אימוץ חתולים, מפני שכל התשלום הולך על כיסוי החיסונים, הטיפולים הרפואיים, העיקור/הסירוס כדי להקל על בעיית ריבוי החתולים. החתולים מבוייתים ובריאים. ניתן לאמץ חתולים מעורבים וגזעיים בכל גיל, זכר/ נקבה (לפני שבועיים אומץ חתול דומה לגרפילד
)

Hii BiTcH

New member
אבל רגע...

את רוצה להגיד לי שאת יורדת למטה מהבניין שלך ויש פול חתולים כאלה מסביבך לא בא לך להעיף אותם משם? (דיברתי הכי יפה שאני יכולה...לא אמרתי לדפוק בהם דברים או משו בסגנון...)

enbalush

New member
לא הבנתי את השאלה ../images/Emo4.gif

אני גרה בבית פרטי... יש פול חתולים מדהימים בחצר שאני מאכילה פעמיים ביום, רובם גורים וחלק מהם מיועדים לאימוץ, ממש לא בא לי להעיף אותם, בא לי להשאיר אותם, אבל בגלל שזה לא הבית שלי, אני לא יכולה להחזיק אותם פה, לכן אני מחפשת לחברותים יותר בתים חמים ומשפחות אוהבות. אני לא חולת נפש לכן אין לי שום רצון לדפוק שום דבר בשום יצור חי ובמיוחד לא בחתולים שהם היצורים האהובים עליי במיוחד :) מקווה שעניתי על שאלתך.

למעלה