../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifתעודה שליש א'../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif
אז היום קיבלתי תעודה, לשליש א'.. באתי הבייתה, אמא שלי הסתכלה על התעודה ואמרתי לה "בבקשה אל תגיבי" אז היא אומרת "לא, אני דווקא מאוד רוצה להגיב" היא אמרה לי שהכול בערך טוב, היא לא אחת שיושבת לי על הראש ללמוד, והיא לא צריכה שיהיה לי 100 כל התעודה. היא אמרה שאני צריכה לשפר בפיזיקה. כמה מהציונים שלי- ספורט 100 [יא
יש לי 100
] מורשת 90 מתמטיקה 68 [כן אני יודעת, אני גרועה במתמטיקה! ואני שונאת בדםםםםם ת'מקצוע הזה! מוות למתמטיקה]
פיזיקה 50 [זה נכשל אבל אני יודעת שאני צריכה לשפר] היסטוריה 82 [אני בהלםםםםם
נראה לי המורה שלי להיסטוריה הייתה על סמים כשהיא כתבה לי ת'ציון הזה]
וכל השאר נע בין 70-85 שזה טוב. שנה הבאה תיכון, אני לא יותר מדי נלחצת אבל כל הזמן בבצפר מקרצצים לנו עם משפט שחוזר על עצמו אלף פעם "חבר'ה! תקלטו...שנה הבאה תיכון. אף תיכון לא יקבל אתכם עם ציונים גרועים ו-ב' בהתנהגות" אז לי יש א' בהתנהגות, אבל הציונים לא מזהירים. שנה שעברה, אח שלי בדק לי ת'תעודה וחשב [עוד פעם, כמה מפתיע..] שהוא אבא שלי או משהו כזה. הוא הטיף לי "את צריכה ללמוד! את צריכה קצת להשקיע.. זה חטיבה! זה לא גן שעשועים" וכל פעם אמרתי לו "תפסיק להטיף לי! אתה לא אבא שלי" והוא אומר "לא קשור אבא... אני אטיף לך כמה שאני רוצה. את אחותי" גאאאאאד
תסבירו לי מה הקשר בקשה
כי אני לא הבנתי מה הוא רוצה מהחיים שלי.. עכשיו הוא יחזור הבייתה מחבר שלו, יראה ת'תעודה שלי, ואני רוצה לראות איך הוא יגיב לי
עם ההורים למדתי להסתדר, כי התעודה שלי השנה השתפרה בהמון משנה שעברה. אני רק מקווה שאח שלי לא ישחק אותה גם השנה.
אז היום קיבלתי תעודה, לשליש א'.. באתי הבייתה, אמא שלי הסתכלה על התעודה ואמרתי לה "בבקשה אל תגיבי" אז היא אומרת "לא, אני דווקא מאוד רוצה להגיב" היא אמרה לי שהכול בערך טוב, היא לא אחת שיושבת לי על הראש ללמוד, והיא לא צריכה שיהיה לי 100 כל התעודה. היא אמרה שאני צריכה לשפר בפיזיקה. כמה מהציונים שלי- ספורט 100 [יא