תעודה שליש א'

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifתעודה שליש א'../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

אז היום קיבלתי תעודה, לשליש א'.. באתי הבייתה, אמא שלי הסתכלה על התעודה ואמרתי לה "בבקשה אל תגיבי" אז היא אומרת "לא, אני דווקא מאוד רוצה להגיב" היא אמרה לי שהכול בערך טוב, היא לא אחת שיושבת לי על הראש ללמוד, והיא לא צריכה שיהיה לי 100 כל התעודה. היא אמרה שאני צריכה לשפר בפיזיקה. כמה מהציונים שלי- ספורט 100 [יא
יש לי 100
] מורשת 90 מתמטיקה 68 [כן אני יודעת, אני גרועה במתמטיקה! ואני שונאת בדםםםםם ת'מקצוע הזה! מוות למתמטיקה]
פיזיקה 50 [זה נכשל אבל אני יודעת שאני צריכה לשפר] היסטוריה 82 [אני בהלםםםםם
נראה לי המורה שלי להיסטוריה הייתה על סמים כשהיא כתבה לי ת'ציון הזה]
וכל השאר נע בין 70-85 שזה טוב. שנה הבאה תיכון, אני לא יותר מדי נלחצת אבל כל הזמן בבצפר מקרצצים לנו עם משפט שחוזר על עצמו אלף פעם "חבר'ה! תקלטו...שנה הבאה תיכון. אף תיכון לא יקבל אתכם עם ציונים גרועים ו-ב' בהתנהגות" אז לי יש א' בהתנהגות, אבל הציונים לא מזהירים. שנה שעברה, אח שלי בדק לי ת'תעודה וחשב [עוד פעם, כמה מפתיע..] שהוא אבא שלי או משהו כזה. הוא הטיף לי "את צריכה ללמוד! את צריכה קצת להשקיע.. זה חטיבה! זה לא גן שעשועים" וכל פעם אמרתי לו "תפסיק להטיף לי! אתה לא אבא שלי" והוא אומר "לא קשור אבא... אני אטיף לך כמה שאני רוצה. את אחותי" גאאאאאד
תסבירו לי מה הקשר בקשה
כי אני לא הבנתי מה הוא רוצה מהחיים שלי.. עכשיו הוא יחזור הבייתה מחבר שלו, יראה ת'תעודה שלי, ואני רוצה לראות איך הוא יגיב לי
עם ההורים למדתי להסתדר, כי התעודה שלי השנה השתפרה בהמון משנה שעברה. אני רק מקווה שאח שלי לא ישחק אותה גם השנה.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifיאא שווההה../images/Emo70.gif

הלוואי עלייי ציונים כאלההההההה וואא ווואאאאאא
מוכשרת שלי.. אוף.. אם היו לנו ציונים בבצפר ולא היו מספרים להורים בתעודה בדיוק כל דבר ודבר שעשינו בחיים שלנו (אפשר לחשוב שזה יומן אישי של המורים או משהו
) היה הרבה יותר טוב, כי לא היו מתייחסים ממש להתנהגות שלי חוץ מא' וב' כמו אצלכם בטח.. אוף
לא נורא. בכל מקרה, הלואאאייי שהיו לי ציונים כמו שלךךך אלוהים
את חכמולה
ואח שלך, תצעקי עליו בחזרה
חחח... מואה

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif למה אני לא מתרגשת

מזה כל כך ?! ציונים בערך בסדר, זה לא יותר מדי. אני שואפת ליותר ואני מקווה שאני אצליח לשפר!!!! כי שליש ב' [שעכשיו מתחיל] הוא השליש הקובע לתיכון.... קודם כל, לצעוק על אח שלי בחזרה זה ממש לא אופציה. אני מעדיפה לא להתעסק איתו יותר מדי. כי הוא ממש מתרגז ואני שונאת שהוא צועק עליי... הוא תמיד נותן לי להרגיש 'קטנה' וזה מעצבן
אני פשוט אומרת לו "טוב! יופי! שמעתי אותך. שמח?" והולכת. נקווה שהשנה הוא ישתוק ולא יגיד כלום ה
הזה. ונעה, תודה על המחמאה
האמת שהשנה, קצת חרשתי ומה'קצת' הזה הרגשתי כאילו אני לומדת יותר מדי
אתם בטח לא עצלנים כמוני כשמדובר בלימודים... אבל מה לעשות, אני שונאת ללמוד! אני לא ילדה שיושבת שעות על ספר היסטוריה ומשננת הכול בעל פה. פשוט לא. כי זה גם לא כל כך מזיז לי חיחי
קיצור, כיתה ט' זה מבאסססססססססס

יערה13

New member
ממממממממממממממממ

אני יכולה להבין אותך... גם אני השנה בכיתה ט', אבל לנו יש תעודות מחצית לא שליש... עדיף בכלל שלא תדעו כמה יש לי בהנדסה ופיזיקה... אלו שני המקצועות היחידים שלא מסתדרים לי, השאר יש לי 80++++++ חחחחחחחחחחח התחרפנתי... בכל מקרה קיבלתי במחן בהנדסה, אחרי שכ"כ התאמצתי ללמוד (ברצינות!!!) 38... וזה כזה מבאססססססססססססססס כמעט כל הכיתה נכשלה... ובפיזיקה קיבלתי 35, שזה גם מבאס אבל מלא נכשלו, מילא זה אבל קיבלתי ת'ציון הכי נמוך בכיתההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחח עיזבו... התחרפנתי... אז אח שלי ה"מוכשר" וה"חכם" כ"כ ילמד אותי הנדסה ואני אולי אעזור לו באלגברה... אצלנו במתמטיקה זה מחולק לשני נושאים אבל הציון הוא כולל, אז באלגברה יהיה לי 100 כי מ'זה התכוננתי חבל"ז, פתרתי לכל הקבצה ב' את השיעורים איזה 80 פעם, ובהנדסה אני מקווה לעבור+ כי אני אף פעם לא הייתי טובה בזה... וכשהראיתי ת'מבחן להורים שלי, הם לא התעצבנו כי הם יודעים שאני לא טובה בהנדסה ושאלגברה יישפר לי ת'ציון ובהרבה...

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifהלם קל../images/Emo2.gif

אח שלי ראה ת'תעודה, בחן אותה כאילו הוא איזה טסטר בטסט ראשון.. בסוף הוא אמר "יפה ממש טוב!"
מסתבר שהבנאדם השתנה חחחח

למעלה