shmezz

New member
חחחח..

מיכליייייייייייייי
מתה מתה עלייך
מה איתך בובית. בכלל מה עם כולכן???? ומה שלום 2 הנעליים האהובות עליי ביותר???? ומה עם דורון.. מניינים???

michalas

New member
מיי לאבבבבבב!!

חזרתי עכשיו מיומיים סמינר סובלנות של התנועה איזה כייף היההה
יש לי מתכונת מחר בספרות... אין לי בעיה עם זה אמרנם, בקודמת קיבלתי 85 ולא למדתי אבל אין לי כח לעשות אותה בכלל...

shmezz

New member
וואי איך מתאים לי סמינר בצופים עכשי

וחוץ מזה לגבי המתכונות.. אני לא למדתי אף פעם למבחניםם... רק עברתי על החומר ברפרוף... ובספרות קיבלתי 77 במתכונת! במתמטיקה 100! תנך-97 וזה ממשיך ככה! מסקנה: לא חייבים ללמוד כל הזמן...החומר כבר שם

michalas

New member
כייף לך...

אצלי זה לא עובד.. אם אני לא לומדת לא הולך לי... ללמוד אצלי זה לא להתכונןלמבחן, זה קודם כל להיכנס לשיעור, המאמץ השני זה לנסות להקשיב ולא לישון\לצייר\לדבר\לשחק בפלאפון\לשמוע בדיסקמן... ואם את זה אני מצליחה לעשות אז אני גם כותבת ש.ב. ואז כל מה שנותר זה לעשות אותם.. כנ"ל לגבי עבודות... אתם יודעים, אני מהילדים האלה שיש להם מלא מלא פוטנציאל אבל אנחנו לא משקיעים....חחח... האמת, שזה די נכון, אחרת לא היו שמים אותי בעיונית מוגברת... וזה ככה לגבי כל המקצועות חוץ מספרות! אני פשוט אלופה בזה!!(ג'יזאסס...איזה מתלהבת אני..) והלך לי ממש טוב היוםםםם איזה כייף
אה, וגם בספרות אני לא מכינה שיעורים..(עבודות כן, וקיבלתי תוספת 5 נקודות כי הגשתי בזמן, כשכמעט כל שאר הכיתה לא הגישו בזמן..) אבל אני מקשיבה כי זה מעניין, אני לא מחריכה את עצמי, אני פשוט מקשיבה, זה כייף.. וזהו
זה סיפור חיי עם לימודים...חח.. ואני מתגעגעת לדורי :(

michalas

New member
אה, ואני לא בצופים!!!!!

אני ב"בני המושבים"!!! התנועה הכי שולללללטת בארץ!

למעלה