אווו , הפינה שלי הגיעה ...

IamAfreakinGirl

New member
../images/Emo251.gif אווו , הפינה שלי הגיעה ...

טוב אנשים אז השיר שנבחר הוא : Poppin . אה וברוכונים כל האנשים החדשים !!!!!!!!! , אני פשוט ממש עצלנית ... ויש הרבה אז אין לי כח לעקוב XD , סליחה על עצלנותי
לשמיעת השיר : ~ הקליפ .. http://www.youtube.com/watch?v=ERuU_AbDR3Q * חחחח מאט פלייזיק נראה כל כך בשוק XD * ** ד"א , זאק נראה שששששששם ממממממממממש מממממש חתיך ! XD הוא נראה גם חתיך בכללי , אבל אני הכי אהבתי כשהוא נראה ככה P:** לשמיעת השיר עם מילים ... http://www.youtube.com/watch?v=t1czZ35kti0 (בתיבת הטקסט מתחת לוידאו ...) על מה השיר נכתב ? : השיר נכתב על הלהקה . בראיון ישן עם אלכס שאלו אותו אם יש שיר שמייצג את הלהקה ... הוא ענה שפופין . הנה מה שהוא אמר , באנגלית : "Probably just Poppin’ Champagne for me personally. Just because that song is kind of about existing in a world where the kind of music we’re playing is criticized a lot. The fact that we’re playing pop music, we love it but a lot of people don’t. A lot of bands who play our type of music are criticized for not being intellectual enough with their music. Basically, that song is saying we’re OK with that. That’s not why we’re doing it; we’re not trying to prove anything to anybody. We just want to have a good time." בקיצור , למתקשים שבינינו (והעצלנים XD ) הוא אומר שהשיר מדבר על עולם שבו מבקרים את המוזיקה הרבה מאוד , שהם מנגנים מוזיקת פופ והם אוהבים את זה למרות שהרבה אנשים לא ... הוא גם אומר שהרבה להקות שמנגנות סגנון מוזיקה כזה , אומרים שהם לא מספיק אינטלקטואליים עם המוזיקה שלהם . השיר אומר שלא אכפת לנו מזה , שזה בסדר , והם רק רוצים להנות ... ושהם לא מנסים להוכיח שום דבר לאף אחד ... אני מקווה שכושר התרגום שלי בסדר ושהבנתם
מקווה מאוד שאהבתם , ואתם מוזמנים להגיב ולהביע את דעתכם (לשון זכר כי לפי מה שראיתי יש לנו חבר פורום D: ) ואיזה שיר תרצו לפעם הבאה ?
שנה טובה מקסימוצ'ים !!!!!!!!!

StayAwake

New member
וואי לא היה לי מושג ../images/Emo2.gif

גם אחרי שאמרת שמאט שם פתאום שמתי לב! תראו שגם ליסה וגם קארה שם
וגם אלכס גריקו.. ליד מאט ומאחורי אלכס בהתחלה
וגם זאת שג'אק מלקק זאת זאת שהייתה איתו בגן
שיר הבא... אממ.. THERAPY!

IamAfreakinGirl

New member
חחחח D":

איפה ליסה ? XD , קארה זו זאת שריאן מנשק נכון ?? חחחחח ונראה אם THERAPY , כי ראיתי תגובות שרוצות שירים אחרים ... אז נראה כבר :) , כי אני מעדיפה ללכת לפי הרב ... אבל נראה D": יומטוב ~ אה ואין בעיה , אני אוהבת את הפינה שלי

2MayaN2

New member
אממ אני קצת בורה בקטע הזה ../images/Emo221.gif

אז תסבירו לי מי כל האנשים האלה?
וגם אני בעד THERAPY

IamAfreakinGirl

New member
רשום לך במילון מונחים בתחילת העמוד D:

בדברים הכחולים מתחת לכותרת D: ליסה זו החברה של אלכס וקארה היא החברה של ריאן :)

StayAwake

New member
שתיהן לשעבר ../images/Emo2.gif

ריאן וקארה נפרדו שנה שעברה אחרי 4 שנים ביחד. קארה מופיעה ברוב הקליפים שלהם כשיש בנות
ליסה ואלכס נפרדו בזמן האחרון אבל זה גם לא בטוח... הם גם היו המון זמן ביחד ויש להם אפילו שני כלבים (סבסטיאן ופייטון). לפי השמועות הן נפרדו כי אלכס הוקד אפ (לא יפה לכתוב את זה בעברית
) עם מלא בנות וליסה פשוט עזבה את הדירה שלהם. לגבי מאט וגריקו - יש שני מאט - הטור מנג'ר שזה מאט הרזה והמוכר
ומאט השמנמן שהוא העוזר של מאט הטור מנג'ר [חחחחחחחחח]. גריקו זה הטכנאי תופיםD:

Adi641

New member
וואי בחיים לא הייתי מנחשת שזה הפירוש!!

תודה רבה!! ממש רציתי לדעת על מה השיר!! אממ..... הייתי אומרת Therapy כי זה אחד השירים הכי היפים שלהם, אבל ראיתי ראיון עם אלכס שהוא הסביר על מה השיר אז אני אבחר ב Break your little heart.

dafnashz

New member
מפתיע

זה באמת מפתיע, אף פעם לא הייתי בכיוון של לחשוב על זה. אם לא היה damned if i do ya אז אני אבחר בו. וממש אהבתי את זה שאתן מפרסמות את הפירושים לשירים שלהם D:

IamAfreakinGirl

New member
ייאי אני שמחה שאהבת D:

גם אותי זה די הפתיע XDDD טוב נראה כבר :) יומטוב

IamAfreakinGirl

New member
חחח בכיף ../images/Emo23.gif אני שמחה שעזרתי D:

אאה טוב נראה :) . האמת עכשיו שהזכרת את זה , אף פעם לא בדקתי מה הפירוש של Break your little heart ... אני אבדוק כי גם אותי זה מעניין
טוב אז יומטוב ותודה על התגובות D:

StayAwake

New member
אני כל כך אוהבת את הגרסה הזאת!

ודי נו.. כותבים גרסא או גרסה? חחחחחחח

Adi641

New member
אממ נראה לי אפשר גם וגם..

אבל באמת גרסה/גרסא מדהימה!!!!

StayAwake

New member
כן.. גם אני חשבתי ../images/Emo2.gif

אבל אז תיקנו אותי בבלוג והרגשתי מפגרת

ספירצ

New member
חחחחחחח חננה!

אפשר גם וגם.. אבל גירסא נראה יותר טוב כי אומרים גירסאות ולא גירסות חחחחח

StayAwake

New member
כן! זה מה שאני חשבתי../images/Emo6.gif

אבל זה כמו שצריך להגיד דוגמות ולא דוגמאות

AdiA12

New member
וואו אהבתי *-* ../images/Emo99.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

Adi641

New member
יש לי שאלה כללית על הפינה שלך:

טוב אז עברתי על כל העמודים של הפורום כי רציתי לראות אם קראתי את כל הפירושים שכתבת עד עכשיו, אז אכפת לך אם אני אכתוב מה מצאתי ותגידי לי אם זה הכל?? Poppin, Jasey Rae, Lullabies, Coffee Shop Soundtrack. טוב אז, פספסתי משהו?? אם כן, מה?? ממש תודה כבר מעכשיו!!!

למעלה