חברים וחברות קבלו במחיאות כפיים

../images/Emo251.gif חברים וחברות קבלו במחיאות כפיים

סוערות את...הבחירה לחברה החדשה בחבורת השדים המואדמים של הפורום היא נבחרה לתלמידה המצטיינת של השנה במרכז לתיאטרון בובות חולון וכעת מוענק לה תואר חשוב לא פחות
גבירותי ורבותי קבלו את האחת והיחידה: חבובית - יפעת
מנימוקי הבחירה: מי שעוקב בקביעות אחר הפורום יודע בוודאי את תרומתה של חבובית לפורום ולחבריו תמיד ובכל עת גם בתקופותיה העסוקות ביותר כתלמידה בבית הספר של המרכז הלומדת וצריכה להכין עבודות ופרוייקטים שונים לשם כך ובה בעת גם להתפרנס על הדרך הקפידה ומקפידה החבובה שלנו לכתוב, להגיב, להמציא פינות חדשות, להעלות קישורים ולינקים שונים, לשתף אותנו דרך הבלוג שלה בחוויותיה לטוב ולפחות טוב, לנסות לסייע ולעזור לכל מי ששואל ומבקש ולא מפסיקה לחשוב כיצד לקדם את הפורום ואת פעילויותיו מכל ה
ותמיד ברצון ובאהבה. אני יכול לספר לכם שהתחלתי ל"עקוב" אחריה מהרגע הראשון שבו היא הצטרפה לפורום וכבר אז ראיתי את הנכונות, העיקביות והאכפתיות לפורום ולחבריו! בפגישתנו הראשונה פנים אל פנים שהיתה במפגש הפורום האחרון לפני כשנה התחדדה אצלי תחושה זו כשחבובית חילקה לכל אחד מהמשתתפים בובה קטנה ומקסימה שהיא הכינה במיוחד( לי העלימו אותה
) שאליה מצורף מסר וכל אחת היתה אפילו בשקית קטנה כזכור לי וזאת היתה יוזמה אישית שלה שחיממה לי את הלב. באופן אישי חבובית עזרה וסייעה לי מספר פעמים לאורך כל התקופות הלא פשוטות שעברו עלי בחיים ושוב מי שעוקב אחרינו יודע שהיו לא מעט תקופות כאלה וחלקן אף ארוכות, בכל פעם חבובית נענתה מיד ונטלה לידה את האחריות להמשיך לדאוג , להפעיל ולנהל את הפורום במקומי כדי לאפשר לי לסגת קצת אחורה ולטפל בעצמי ובענייני
גם בתקופה טובה יותר שנסעתי לתקופה של כמעט חודש בחו"ל עשתה זאת חבובית ובכל הפעמים הנ"ל היא עשתה זאת בהצלחה גדולה ותמיד בשמחה רבה. בשל כל אלה ועוד שקצרה היריעה מלספר החליט חבר המנהלים* להאדים אותה בזכות גדולה ובוודאי שלא בחסד ועל כך בוודאי תסכימו איתי כולכם. * חבר המנהלים - זה אני ושלל פיצולי האישיות שלי

יהבק

New member
גם אני מצטרפת לבחירה

כשהייתי צריכה עזרה חבובית פנתה מיד במסר אישי ועזרה לי במשך כמה ימים! וגם בזכותה אאני אתחיל למוד במרכז לתאטרון בובות.
לך ו
!! ( מקווה לפגושל בין כותלי המרכז
) יהב

וואו, תודה רבה !!! ../images/Emo250.gif../images/Emo99.gif../images/Emo171.gif

תודה לך דודי על המילים היפות והנוגעות ללב,
איזו התרגשות יש כאן בבית בבוקר, כל החיות רקדו ושמחו יחד איתנו...
מבטיחה למלא את התפקיד כראוי ולהיות לכם לעזר ככל שאני יכולה ויודעת...
ולך יהב- תודה וברור שניפגש (מחכה לראות עם מי אני מתכתבת, זה מאווווד מסקרן)

simba6

New member
חבובלה - ברכותיי

הזדמנות מצוינת להגיד שוב תודה גדולה מעומק הלב על התמיכה והנתינה הכי זכה. חבובקה את מוכשרת, משקיענית אבל יותר מהכל נשמה גדולה גדולה.

כל הכבוד ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

סליחה על בורותי מה זה התואר של השדים??? מה לעשות יש אנשים מאותגרים

יהבק

New member
שדים מאודמים. בדגש על מאודמים../images/Emo97.gif../images/Emo210.gif

ooommmr

New member
מזל טוב חבובית!!

בהחלט מגיע לך התואר הזה! תותחית על! עומרי

../images/Emo24.gif איזה כייף שכולכם מסכימים איתי ../images/Emo24.gif

חבוביתק'ה - שמחתי לשמוע שכל הבית ובמיוחד החיות השתתפו בחגיגה!!!!! כל המילים שנגעו לליבך לא נאמרו מהפה אל החוץ והפירגון מקיר לקיר שאת מקבלת פה מהחבר'ה מוכיח שלא רק שצדקתי אלא שגם למרות גילי המתקדם
אני עדיין מסוגל לקלוט ולראות נכון
אין לי ספק שתמלאי את התפקיד בהרבה אהבה וכישרון כפי שעשית עד כה, גם בלי ללא הצבע האדום
קינמונה יקרה - כדי לתקן את "בורותך" אני אסביר: גולש מואדם נחשב ע"פ חוקי ותקנון
כתומך\תומכת פורום שתפקידו לסייע,לפעול ולהפעיל את הפורום מעבר למחויבות של גולש רגיל, אם תירצי הם סגני מנהלים... אני מכנה אותם כסגנים ולא כמנהלים רק בשל העובדה שהאחריות שלהם לעשות זאת כמחוייבות בפני תפוז היא פחותה מהדרישות של תפוז ממני. למען הסר ספק
מעבר לצביעה בצבע אדום במקרה שלהם וכחול במקרה שלי ויותר אחריות ועבודה למען הפורום אין לתארים כל פרס, תגמול כספי או משכורת לא להם ולא לי... כך שהכל נעשה ברצון, באהבה גדולה ומתוך רצון לקדם, לחשוף, לפתח, לסיייעועל הדרך להביא למודעות כמה שיותר את תחום תיאטרון הבובות וכזה מצליח שכרנו הוא
ענקית.
לכל שאר המגיבים להודעתי... אני
חזק כל אחד ואחת מכם על הפירגון והאהבה לחבובית ולתוכן ההודעה שוב וכתמיד הוכחתם שאתם אנשים מיוחדים בעלי
גדול ורחב שיודעים להעניק ועושים זאת בשמחה וכולכם יחד מרכיבים את הפורום המיוחד הזה והכ"כ שונה מפורומים אחרים, כבודם במקומם מונח , פורום שזו דרכו לאורך כל הדרך, גם כשדעותיינו היו ובוודאי עוד יהיו חלוקות בנושאים שונים

ליעל ../images/Emo140.gif

אני כ"כ שמח לראות אותך פה
מהודעתך הקודמת לפני ראש השנה הבנתי שמעבר לעיסוקייך האישיים והמיקצועיים את לא טיפוס של
והאמת שאני רואה (כן, אני עוקב אחרייך וכבר אמרתי לך פעם שהאח הגדול רואה הכל, זוכרת
) שגם בפייסבוק את ממש לא פעילה כך שאני מבין שזה לא אישי אבל בכל זאת תשתדלי לבקר אותנו קצת יותר... אנחנו אוהבים אותך
ובטח נשמח כולנו לראותך גם במפגש הקרוב המתגבש בימים אלה

התגעגעתי אז באתי....

המון זמן רוצה לעשות מעשה ולהיות יותר פעילה מדי פעם נכנסתי לפורום, קראתי אך לא כתבתי מילה... דרך הפייסבוק גיליתי שחבובית האהובה חוגגת באדום וזאת יופי של הזדמנות בשבילי לבוא לומר שלום אז שיניתי את שם המשתמש מהבובה ורוניקה לשעבר לשמי האמיתי- שמוכן להיות מוכר שינויים רבים עברו בחיי, ואני אמא מזה חודש וחצי לתינוק מתוק!!! שכל היום על הידיים רק רוצה לינוק והנה אני מצליחה בידי השניה לכתוב על המקלדת ולאחל לכולנו- שנה טובה, מתוקה ומיוחדת!!!

רוני - שמח לראות אותך שוב איתנו ../images/Emo140.gif

התגעגענו
כך שאני שמח שניצלת את ההזדמנות ובאת. מזל טוב על הולדת בנך
מאחל לכם הרבה אושר, הנאה ואהבה זה מזו ולהפך ברכות גם על השינוי בשם ( למרות שאני תמיד אזכור אותך כבובה ורוניקה
) ועל הולדת בובטרוני שאני מניח שהוא שם התיאטרון שלך. מעניין לשמוע גם על השינויים הרבים שעברו עליך אבל ניתן לך זמן להתאושש ולחזור בהדרגה עד אז, ברוכה השבה והרבה מזל טוב

למעלה