פסטיבל ראשון לציון לזמר עברי

הדר 0

New member
../images/Emo251.gif פסטיבל ראשון לציון לזמר עברי

http://www.mouse.co.il/CM.shows_item_show,408,208,24352,.aspx רונה לוקחת חלק במופע מחווה לתרנגולים, ביום השלישי לפסטיבל ראשון לציון (25.9). לצד אמנים כמו אולארצ'יק, שלומי שבן, בום פם, קרן פלס, ועוד ועוד... בכלל נשמע שיהייה מעניין בפסטיבל בחלק מהימים- שלום חנוך מארח את נינט (
) , אסתר עופרים מארחת את יוני רכטר, לאוהבי חוה אלברשטיין גם לה הקדישו יום, ועוד כל מיני...

דידושקע

New member
חחח בטח!

שלא. ועוד הנסיעות שעולות כסף.. בקיצור, אני צריכה להתחיל לפתוח מסלול חיסכון. ו- לא קשור, אבל בשבוע שעבר הייתי בהופעה של דני סנדרסון וגידי גוב וחברים, וזו פעם ראשונה שיצא לי לראות את גידי מופיע. יצאתי עם מסקנה נחרצת: תנועות הידים של רונה ביחס לאלה של גידי, הן לגמרי עדינות וחינניות (ובעצם גם לא ביחס אליו). אבא מצידו טען שהתנועות של גידי מזכירות חולה אפילפסיה.

תנועות ידיים?

הייתי בהופעה האחרונה במרתף ושני הידיים שלה היו פנויות לחלוטין, אבל מלבד תנועה טועה פה ושם לא ראיתי משהוא יוצא דופן. (או לא חינני) משהו לא בסדר בראיה שלי? אולי מהעבודה עם גידי רונה אמצה לה את תנועות הידיים

ROTEM30035

New member
טוב, היא עובדת על זה ../images/Emo3.gif

וגידי, הו... גידי זה עולם ומלואו. יש משהו כה חינני בחוסר החן שלו על הבמה. זה פשוט חלק ממנו. <גידי ורונה תעשו לי ילד>

גוזלה

New member
היא ממש בייתה את הידיים שלה

במרתף היה ניכר שהיא עושה עבודה מעולה :] זה כבר לא מוזר כמו הפעמים הראשונות שבהן היא העזה לעלות בלי גיטרה על הבמה :]

למעלה