שלום לכולם

../images/Emo251.gif שלום לכולם

מזמן לא שאלתי אתכם מה שלומכם?, מה קורה ועובר עליכם בחיי היום יום, בצד המיקצועי ואפילו הרגשי?! והאמת שנזכרתי בערגה בימים של שירשורים ארוכיייייייים ששילבו את כל הנ"ל, זוכרים???... מישהו????.... אז הנה אני מרים את הכפפה ושואל: מה שלומכם? איך אתם שורדים את הקיייץ הרותח הזה?
מי מופיע ונאלץ לסחוב ציוד במעלות החום הלא הגיוניות האלה?
ומה הוא\היא מציג ואיפה? מי מתכנן הצגה\הצגות חדשה\חדשות? מי כבר עובד עליהן ועל מה? ומי כבר יוצא בקרוב ועם מה? וההורים שביננו...איך אתם משלבים בין כל האמור לעיל ביחד עם ילדים בחופש ארוווווווך בבית? ואולי יש לכם " סתם " משהו שאתם רוצים לשתף, לשאול, להתייעץ, להמליץ, להתלונן ולהוציא קיטור בנושא המקצועי ,האישי ובכלל - אתם יותר ממוזמנים לעשות זאת
ולא רק שאני שואל, אני גם אהיה הראשון לספר לכם על עצמי... כמו שרובכם יודעים ואף צויין בפורום ב: 11.8 חגגתי את יום הולדתי ה 40
ושוב תודה לכל המברכים בכל אמצעי התקשורת!!! וכפי שכבר סיפרתי לא פעם אני אוהב לחגוג אותו במשך שבוע אבל הפעם החלטתי שבגילי מותר לי למתוח את זה, אתמול...כלומר שילשום כי עכשיו בעצם כבר יום שלישי לפי התאריך ( מישהו פעם יצטרך לתת מענה לשאלה הזו )...בקיצ'ר ביום ראשון השבוע, חגגתי באיחור של 11 ימים את יום ההולדת שלי בחברת חברים ותיקים ואנשים קרובים בליין של ערבי ארוויזיון שמתקיים בכל יום ראשון בבר אוויטה בת"א, למי שמכיר ( אגב, ערב שמח ומומלץ גם לאלה שלא מתים על הז'אנר!!!! ) היה ערב נפלא, מלא אנשים שאני אוהב,שמחה, אנרגייה טובה,מצב רוח טוב וצחוקים, מוסיקה מצויינת והרבה משקאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני וכל מי שהיה נהננו מאוד ואני בהחלט יכול לציין את הערב כמסיבה מוצלחת ביותר
בשבוע שעבר התקיימו ההצגות האחרונות שלי לקייץ... לצערי הקייץ הזה בניגוד לקייצים אחרים בתיאטרון שבו אני עובד היו הצגות מעטות בלבד
וגם חודש ספטמבר המלא בחגים לא מעודד תוסיפו לזה את העובדה שהתיאטרון הפרטי שלי לא פעיל בחודשים האחרונים , ההצגה " פרח לב הזהב " בחופשת לידה ותחזור ב"ה לבמות בחודש נובמבר וב: " הנסיכה והצפרדע " אני רוצה לשנות מספר דברים מבחינה אומנותית וקוסמטית לפני שאחזור להופיע איתה, מה לעשות?! כזה אני!!! כמובן שכל האמור גורר עימו תקופה לא קלה מבחינה
אבל עברנו את פרעה נעבור גם את זה
יש לי עוד מה לספר ולשתף אתכם אבל בתור יריית פתיחה זה נראה לי מספיק להפעם וההמשך יבוא בהתאם לתגובות ולשיתוף הפעולה מצידכם...אני מחכה

ooommmr

New member
הוא גדול, הוא גדול, הוא גדול!!!

אז ככה, לאחרונה סיימתי שני פרוייקטים די גדולים ודי מורכבים (גם מבחינת הכמות וגם מבחינת רמת העבודה שנדרשה.) כרגע אני קצת נח, ובסוף ספטמבר מצפה לי פרוייקט ענק של 15 בובות!!! הייתי בחופש הזה פעמיים בחו"ל (בברלין ובבורגס) והייתה לי סוג של תערוכה בקניון מלחה שבירושלים. מה איתכם?

יהבק

New member
טוב ,

אני חייבת לגלות לכם שבעזרת ה' אני מתחילה ללמוד במרכז לתאטרון בובות - והכל הכל בזכותכם ובזכות הסבלנות שלכם! :) אני לוקחת כרגע 4 קורסים ואני כבר מחכה להם בקוצר רוח !!

../images/Emo254.gif- אווו אייקון חדש... חמוד.

אני קצת בחופש קצת עובדת- מכינה בובות, עושה פעילויות יצירה במקומות שונים, מעשירה את עצמי ב"קורס קיץ" של תדמיתנות ותפירה אצל חברה מוכשרת שמלמדת אותי (לילוש- חפשו את הכובעים שלה בפייסבוק), עובדת על תוכניות לשנה הבאה עם צוות המרכז לת"ב, מכינה את השטח בפן האישי לקראת שנה הבאה מכל מיני בחינות ובעיקר נהנית!

עומרי , יהבק, וחבובית ../images/Emo24.gif

קודם כל תודה רבה שהייתם הראשונים ( והיחידים עד כה
) ששיתפו איתי פעולה
* עומרי - אני מקווה שכשאמרת: הוא גדול, הוא גדול, הוא גדול - לא התכוונת לגיל שחגגתי לאחרונה
סתתתתם, סתתתם, אני לגמרי צוחק
ותודה לך
גם לנוח, כמו לבלות, זה חשוווווווווב מאוד!!!!!!!!!!!! פרוייקט עם 15 בובות ממממ...נשמע מעניין וגם לא מעט שעות עבודה... יש לך תמונות מהתערוכה בי"ם? אם כן כמובן שנשמח לראות * יהבק - ברכות על החלטתך ללמוד ועל תחילת הלימודים הקרבה
אני מאחל לך שתהני מכל רגע ושהלימודים יעשירו, יפרו ויגרמו לך לתחושת סיפוק מדרכך ואם לנו היה חלק קטנטן בכך הרי שבורכנו. איזה קורסים את לוקחת??? * יפעת - אי אפשר להגיד שמשעמם לך גם כשאת ב " קצת " חופש והאמת שהכי כייף זה לשלב בין לבין, לא יותר מדי חופש וגם לא עומס עבודה ומטלות והכי כייף לשמוע שאת נהנית!!!!!!!!!!!!!! תמשיכי ככה!!!!!!!!! סיפרת שאת מכינה בובות...מותר לשאול איזה? למטרה מסויימת? או סתם בשביל ההנאה והלמידה? אם זה סוד אז מותר לך לא לגלות

אחחחחחחחחח....

אני כבר שנה שלימה מפנטזת על החופש, בעיקר על אוגוסט, שאולי אספיק לנוח בו קצת, להנות מהמשפחה, וכמובן... ליצור עוד כמה בובות! אבל, אחרי יולי, שב"ה היה עמוס בהצגות ובסדנאות, פתאום צצו עוד כמה הופעות מעכשיו לעכשיו, ומצאתי את עצמי עסוקה בהיערכות ובפרסום חוגים אצלי בסטודיו לשנה הבאה. כמובן, גם השחלנו יציאות עם הילדים לכל מיני מקומות, כמעט טבענו בנהר הירדן כשנסחפנו בזרם פתאומי חזק
, חגגנו בר-מצוות, חתונות והשד יודע מה, ופתאום גיליתי בתדהמה שעבר-חלף לו החופש, ותיכף ממש מתחילה לה שנת הלימודים!
אה! ובין לבין, הצלחתי להגיע לפסטיבל הבובות בי-ם ולהנות מכמה הצגות טובות (הכי אהבתי את 'מוצארט הקטן' של גדית כהן) ואפילו חמקתי מילדי כדי לצפות בנחת בכמה הצגות של תיאטרון הקרון והתמוגגתי. גם היום הצגתי פעמיים את 'מאזני צדק' לקראת ראש השנה, ופעמיים התבאסתי מהקהל שהיה ברובו זאטוטים בני שנתיים-חמש, כשההצגה באמת מיועדת לגן חובה-כתה ד'
מה עוד? מחר יום נישואין 50 של הורי, שיהיו בריאים, וגם זה העסיק אותי בהכנות רבות, אז כמו שאמרתי - אין מנוחה לבני-אדם... מצרפת תמונה של בובת מכשפונת שהצלחתי לייצר תוך כדי הסדנאות שהעברתי. אולי אצליח לסיים אותה באוגוסט הבא... ההמלצה הכי חמה שלי עבורכם בעקבות כל מה שהספקתי לראות: "הסיפורים המדהימים ביותר בעולם!" של שחר מרום, המדהים בעצמו, שאני מאד מאד אוהבת. הצגת חובה למבוגרים. רוצו לראות!

למספרת שלנו

וואוו אכן נשמע שהיה לך קייץ עמוס במיוחד ויחד עם זאת גם פורה ומהנה. למרות הקושי והלחץ אני בטוח שתסכימי איתי שתמיד הרבה יותר טוב להיות עסוקים ופעילים מאשר להפך חלילה!!!!!!!!!! כולנו מכירים את הצורך בפירסום ושיווק עצמנו בנוסף לכל שאר הדברים שאנחנו עושים במסגרת התיאטרון שלנו ופעילויתיו השונות לא ידעתי שיש לך סטודיו משלך, איזה כיייייייףףףףף באיזה איזור? מקום קטן? גדול? האם את עושה שם גם הצגות או מתכננת לעשות זאת בעתיד? תודה על ההמלצות! נשמח לשמוע על עוד ובהרחבה כשיזדמן לך... אני מצרף זר של ברכות ואיחולים להוריך לרגל יום הנישואין שלהם
אני מקווה שחגגתם כראויי ונא לא לשכוח להעביר להם את ברכותי. אני בהחלט מבין את האכזבה, התיסכול והבאסה להציג הצגה בפני קהל שהוא לא קהל היעד שלה אבל זה כבר נושא לדיון ארוך... ואם תירצי לחלוק איתנו בהודעה חדשה את מה שעבר עליך בהצגות הללו, אשמח להגיב ואני בטוח שרבים יעשו זאת גם הם.

אופס שכחתי את ה ../images/Emo228.gif

ואת בטח יודעת מה קורה כששוכחים או מתעלמים ממכשפות... * ראי ערך היפהיפיה הנרדמת והנסיכה והצפרדע
היא ניראת מדליקה לגמרי ואני משוכנע שכשתושלם היא תהיה יופי של מכשפה!!!!!!!

דודי חמודי! ../images/Emo9.gif

תודה על תגובותיך המעודדות... יום הנישואין של הורי היה מוצלח מאד ומשעשע, עם תכנית עשירה שאחי ואני עבדנו עליה עד הרגע האחרון, והלואי שנזכה לחגוג להם גם את חגיגות המאה...
כמובן, ברור שעדיף לחץ ושפע עניינים לעסוק בהם, מאשר ההיפך חלילה! ב"ה על מה שיש לי
ומה שהבהיר לי זאת היטב זה מה שקרה לי אתמול: התחלתי אתמול לעבוד בפעם הראשונה בחיי במעון עלה בירושלים, עם ילדים נכים ומפגרים, בעזרת בובות-תיאטרון. מה אני אגיד לכם, זו הייתה חוייה שלא מהעולם הזה. הילדים האלו הם נשמות שכלואות בכלא הקרוי גוף. רובם לא מסוגלים ללכת, לזוז, לדבר ואפילו לאכול לבד, שלא לדבר על פעולות בסיסיות אחרות.. בכל אופן, הוצאתי את בובת רבי אלימלך שלי, שבירך אותם לכבוד השנה החדשה ורקד ושר להם שירים עליזים... התגובות של אלו שמסוגלים להגיב היו מדהימות: הם צחקו, חייכו, ליטפו את הבובה, תפסו אותה חזק וכמעט פירקו לה (וליד שלי..) את הצורה. הצוות מאד התרגש מהתגובות. וגם אני. בהזדמנות זו אלימלך גרם גם למורות ולמטפלות להתגלגל מצחוק ולשחרר מתחים ופשוט העלה את המוראל בכמה דרגות
יצאתי משם עם אדרנלין בשמיים ועם ידיעה ברורה שאני ממשיכה לעבוד עם האנשים היקרים האלה כמה שרק אוכל!
ולשאלתך דודי על הסטודיו שלי: הוא לא ענק. זה בעצם היה מחסן שעבר הסבה
יש לי שם מקום ל-8 תלמידים וזו תהיה השנה השלישית שאני מעבירה בו חוגים. השנה אני מקווה לפתוח חוג תיאטרון בובות, כמו בשנים הקודמות, וגם חוג "מתנות", בו יוצרים מתנות יפות, כרטיסי ברכה ואריזות מקוריות
אין שם מקום להצגות ממש, אז למופעי הסיום של התלמידים אני משתמשת במועדון או בספריה הקרובה. אני גרה באלעזר, ליד ירושלים, ורוב התלמידים הם מהיישוב שלי ומיישובי גוש עציון הקרובים. טוב, תודה על ההתעניינות, ואשאיר קצת דברים לפעמים הבאות... שנה טובה ומתוקה!

פ י ו ל ה

New member
דודינקה

אתה מקסים! ואני בטוחה שהאופטימיות תשתלם בסוף! לצערי הרב עם כל הרצף לימודים הזהו שלא נותן לי מנוח, אפילו שלפי מצב הקטינים בחוץ, נראה היה כאילו שהיה כאן חופש גדול, אין לי הרבה מה לספר. אבל אני כן יכולה לומר שיצאתי באחד הערבים השבוע להצגה "השיעור" של יונסקו בצוותא. למי שלא מכיר זה ז'אנר אבסורד שאני מאוד אוהבת. אז בובות לא היו שם אבל היה באמת מעניין ומיוחד. אז לאוהבי תאטרון, מומלץ. מתגעגעת לגן ולילדים ומתה כבר שיגיע אוקטובר... זהו בנתיים :)

חמוטלינק'ה

תודה על המחמאה
גם אני מאמין וחושב כמוך!!!
תודה על ההמלצה על ההצגה ואת מוזמנת להמשיך להמליץ\או לא להמליץ על הצגות ומופעים, גם אם אין בהם בובות

למעלה