זה או זה? כי יבש פה, ומותר לי. קולה - עם קשית או בלי קשית? ~wtfquestion~
T Tommy89 New member 29/8/10 #1 ../images/Emo252.gif זה או זה? כי יבש פה, ומותר לי. קולה - עם קשית או בלי קשית? ~wtfquestion~
T Tommy89 New member 29/8/10 #3 חחחחחחח נו כי אם שותים בלי קשית אז יש שפם דביק כזה וזה מציק XD גלידה *-* גוגל כרום או אקספלורר?
Y yarjor New member 30/8/10 #4 ../images/Emo150.gifכרום ../images/Emo3.gif אקספלורר הורס לי את המחשב... אממ.... ג'סטין ביבר או מיילי סיירוס (אני ממש אוהבת את השאלה הזאת )
../images/Emo150.gifכרום ../images/Emo3.gif אקספלורר הורס לי את המחשב... אממ.... ג'סטין ביבר או מיילי סיירוס (אני ממש אוהבת את השאלה הזאת )
A animfanatic New member 30/8/10 #5 ../images/Emo83.gif בלע, איכס שניהם ../images/Emo122.gif אבל אם חייבים אז נראה לי שמיילי סיירוס בית הבובות או הדג נחש
../images/Emo83.gif בלע, איכס שניהם ../images/Emo122.gif אבל אם חייבים אז נראה לי שמיילי סיירוס בית הבובות או הדג נחש
Y yarjor New member 30/8/10 #8 ../images/Emo150.gifכמובן שפייסבוק ../images/Emo3.gif 30STM or Panic! At The Diso?
T Tommy89 New member 30/8/10 #10 30 ../images/Emo99.gif ATL ../images/Emo99.gif ההההההההההההההה אממ.. אוקי! הדפסה קבוצתית - על חולצה או על בוקסר? D: [בוקסר ]
30 ../images/Emo99.gif ATL ../images/Emo99.gif ההההההההההההההה אממ.. אוקי! הדפסה קבוצתית - על חולצה או על בוקסר? D: [בוקסר ]
A animfanatic New member 30/8/10 #11 ../images/Emo83.gif על בוקסר ../images/Emo3.gif בקיץ - להיות עם מאוורר או עם מזגן
T Tommy89 New member 31/8/10 #15 סימפסווווןןןןןן!! ../images/Emo23.gif צריך לעשות להם סמיילים אאעהא.... סרטים - בקולנוע ביתי או בקולנוע רגיל?
סימפסווווןןןןןן!! ../images/Emo23.gif צריך לעשות להם סמיילים אאעהא.... סרטים - בקולנוע ביתי או בקולנוע רגיל?
A animfanatic New member 1/9/10 #16 ../images/Emo83.gif בקולנוע רגיל ../images/Emo3.gif פייסבוק או טוויטר
K KameaChan New member 2/9/10 #17 ../images/Emo221.gif בעע...זה קשה. פייסבוק? ^^" למרות שאני אוהבת מאוד גם את הטוויטר! אנגליה או ארה"ב
T Tommy89 New member 2/9/10 #18 החזרה לבצפר, משום מה, גרמה לי להעריך את אנגליה. כל-כך. יכול להיות שלמורה האנגליה שלי יש קצת השפעה בעניין הזה אבל >< שוקו או אייס קפה?
החזרה לבצפר, משום מה, גרמה לי להעריך את אנגליה. כל-כך. יכול להיות שלמורה האנגליה שלי יש קצת השפעה בעניין הזה אבל >< שוקו או אייס קפה?
K KameaChan New member 2/9/10 #19 ../images/Emo221.gif שוקו, שוקו, שוקו, שוקו...הווווווווו~! אדון שוקו הולך לבקר חבר שלו... P: זכרונות מהיסודי... קוקה קולה או פפסי
../images/Emo221.gif שוקו, שוקו, שוקו, שוקו...הווווווווו~! אדון שוקו הולך לבקר חבר שלו... P: זכרונות מהיסודי... קוקה קולה או פפסי
A animfanatic New member 2/9/10 #20 |פופוקורן| קוקה קולה לגמרי ../images/Emo99.gif מיץ טבעי או מיץ מוגז