סיכום השבוע

StayAwake

New member
../images/Emo252.gifסיכום השבוע../images/Emo252.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!

Adi641

New member
../images/Emo113.gif מסכמ"שת:

השבוע במילה אחת: חביב דבר טוב שקרה השבוע:לא זוכרת אחד ספציפי...אבל היה שבוע לא רע
דבר רע שקרה השבוע: היה מבחן קשה בהיסטוריה ואנגלית, ועשיתי ביום שישי משמרת בוקר במד"א ולא היו לנו שום נסיעות.. דבר מצחיק שקרה השבוע: ערב פונדו עם חברות ביום חמישי
וגם המשמרת ביום שישי... הכנו קפה ואחד המתנדבים יצא מהתחנה, אז בזמן שהוא היה בחוץ שמו לו מלא מלח בקפה, אבל לא עירבבנו אותו אז הוא הרגיש את המלח רק בסוף, ואנחנו צחקנו כל הזמן שהוא שתה והוא חשב שהשתגענו...
... והיו עוד מלא דברים אבל אני לא זוכרת
פאדיחת השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע:ערב פונדו עם חברות שיר השבוע של אטל: Sick Little Games שיר השבוע בכללי: Just Dance- Disco Curtis להקת השבוע: 30STM דיסק השבוע: אין אחד ספציפי ציטוטיישן: היה אחד, אבל הוא קשור בשואה וזה מצחיק באופן כללי אבל בגלל ההקשר אני לא אכתוב את זה סרט השבוע: Vampire Sucks למרות שזה אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי בחיים! תגלית השבוע: אפרסמון זה פרי דיי טעים... ומרשמלו זה כ"כ מגעיל! אני שמחה שהפסקתי לאכול את זה התחדשות השבוע: חח בית ספר חילק חולצות אחידות שלו בגלל שהוא חוגג חמישים התמכרות השבוע: על טבעי
מאכל השבוע: פסטה שהכנו במשמרת, ופונדו שוקולד משקה השבוע: מיץ מנגו אדם השבוע: חברות תמונת השבוע:
שיהיה לכולן שבוע מעולה!

dafnashz

New member
הדבר המצחיק

איך את יכולה להגיד שמרשמלו זה מגעיל?? Oo דין
vampire sucks זה סרט בצחיק אני וחברה שלי לא יכלנו להפסיק לצחוק..... שבוע טוב ^^

Adi641

New member
../images/Emo113.gif תראי, הפסקתי לאכול מרשמלו לפני

כמה שנים, ועכשיו שניסיתי שוב זה באמת היה מגעיל.... :S שבוע טוב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif התמונה ו- 30STM ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הדבר המצחיק
ו- Vampire Sucks זה דווקא אחלה סרט, אני ואחי לא הפסקנו לצחוק XD

Adi641

New member
../images/Emo113.gif היה משהו קצת מוגזם בסרט...לא?

טוב, כל אחד אוהב משהו אחר

2MayaN2

New member
יאמי על האוכל (ועל התמונה../images/Emo3.gif) ../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

Vampire Sucks גרוע? מהטריילרים שראיתי הוא נראה ממש מצחיקXD

Adi641

New member
../images/Emo113.gif הקטע בסרט הוא שרק הטריילרים היו

מצחיקים.... אבל שווה לך לראות בכל זאת כי כמה בנות פה דווקא אמרו שהן אהבו אותו

2MayaN2

New member
אני חושבת שאני אוהב ככה שאני מתכננת ../images/Emo221.gif

לראות:)

dafnashz

New member
מסכמשת

השבוע במילה אחת:עמוס דבר טוב שקרה השבוע: הייתה לי בגרות באנגלית וצדקתי בהכל ומה שיכול לרדת לי זה רק דקדוק.... D: דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי 72 בפיזיקה.... ברובוטיקה אנחנו בונים רובוט ועכשיו הצטרפו שלושה אנשים חדשים לכיתה שלי אז לוקחים את אחד הילדים החכמים שבקבוצה שלי כדי שיהיה איתם ברובוט (אנחנו מחולקים ל3 קבוצוות וכל קבוצה בונה רובוט) ומה שעצוב שאחד שיש לי קראש עליו הצטרף ועכשיו אני שונאת אותו כי הוא מפרק לי את הקבוצה דבר מצחיק שקרה השבוע: שיעורי מתמטיקה פאדיחת השבוע: לחברה הכי טובה שלי היה יומולדת אתמול (יום שישי) ואני לגמרי שכחתי מזה. בתחילת השיעור פתחתי את היומן ואז אני רואה בלוח שנה את היום מוקף בעיגול ואז אמרתי כל כך חזק "או מיי גאד, אני כל כך מצטערת אני חברה כל כך רעה" וחיבקתי את חברה שלי ופשוט כולם הסתכלו עליי דבר מוזר שקרה השבוע: הבוחנת בבחינת בגרות באנגלית אמרה לי שהיא שמה את המדבקות על הטפסים (הם מחלקים מדבקות כאלו עם התעודת זהות) אז היא אמרה לי שהלק שלי ממש יפה. וזה לק ירוק כזה שרוב האנשים לא אוהבים.... שיר השבוע של אטל: lost in sterreo שיר השבוע בכללי: scream for my ice cream - blood on the dance floor להקת השבוע: blood on the dance floor זה לא סגנון שאני ממש אוהבת אבל ידיד שלי הדביק אותי בהם -_- דיסק השבוע: אין ציטוטיישן: בשיעור מתמטיקה יש לי ילדה שקוראים לה שני, ושני אנשים כל הזמן יורדים עליה ומפריעים אז המורה אמרה להם שהם כמו האנשים שהיו בתוכנית פעם שנקראה יורדים אחד על השני. אז ילד אחד מהכיתה שלי אמר: "זה לא יורדים אחד על השני, זה: יורדים על שני" ולא זוכרת מה עוד היה והיה עוד מלא בשיעורי מתמטיקה... סרט השבוע: אין תגלית השבוע: שאני חברה ממש רעה התחדשות השבוע: מליק חדשדש D: התמכרות השבוע: blood on the dance floor מאכל השבוע: הקאפקייקס שאני ואחותי הכנו עם המרשמלו בפנים משקה השבוע: שוקו עם מרשמלו אדם השבוע: ידיד שלי ואחותי תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם ^^

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שוקו על מרשמלו ../images/Emo45.gif

חחח... הפאדיחה, קרה גם לי
ואת לא חברה רעה, זה קורה לכולם - תהיי בטוחה :)

Adi641

New member
../images/Emo113.gif שיעורי מתמטיקה זה דבר מצחיק ../images/Emo6.gif

הציטוט
שמחה שהלך לך טוב באנגליץ, ו72 בפיזיקה זה מעולה!
שיהיה שבוע טוב

2MayaN2

New member
כל הכבוד על אנגלית:) ../images/Emo221.gif

חחח הדברים המצחיקים
ואני גם לא חושבת שאת חברה רעה:)
שוקו עם מרשמלו

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמת. ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: נחמד
דבר טוב שקרה השבוע: לא למדתי יומיים בגלל הבגרות באנגלית
בגרות באנגלית שהלכה מעולה
קיבלתי במבחן בביולוגיה 69 - ואני יודעת שזה נמוך, פשוט חשבתי שאכשל
יום חמישי לא למדנו בכלל כי לא היו הרבה תלמידים. דחו את המתכונת במתמטיקה - והיום המורה למתמטיקה לא הגיעה :)
דבר רע שקרה השבוע: מבחן בביולוגיה - הוא היה כ"כ קשה
עשיתי חיסון ביום שלישי, והוא כואב לי עד עכשיו והוא גם דיי התנפח >< המילונית שלי נדפקה לי בדיוק באמצע הבגרות
שיר השבוע של אטל: Remembering Sunday
שיר השבוע בכללי: כל הדיסקים של 30STM, מהראשון ועד האחרון שיצא
Linkin Park - Breaking The Habit Three Days Grace - Over and Over
להקת השבוע: 30STM
דיסק השבוע: 30STM - A Beautiful Lie‏
סרט השבוע: כמו יום ולילה - שכנענו את המורה לאנגלית לראות סרט במקום ללמוד, אז היא בחרה את הסרט הזה
הכל אודות סטיב. חתונה במהירות מופרזת.
התחדשות השבוע: בגדים
ומילונית - כי הקודמת נדפקה
מאכל השבוע: סושי
משקה השבוע: שוקו
אדם השבוע: אחותי
תמונת השבוע: ברור שלא אני ציירתי, אבל זה ממש יפה
- - - שבוע טוב.

Adi641

New member
../images/Emo113.gif התמונה מדהימה!!

כל הכבוד על הציונים!