everyday i'm shuffling!

2MayaN2

New member
../images/Emo252.gifeveryday i'm shuffling! ../images/Emo221.gif

שאלון פלייליסט-כי זה כיףD: כללי: איך העולם רואה אותי? מה אנשים באמת חושבים עליי? איך אני עם בני\בנות המין השני? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? ובברית של הבן שלי? איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איך תהיה השנה הזו? היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... מישהו ששונא אותי חשב עלי... הרגשתי... הייתי במקום שמזכיר לי... שיר הנושא שלי היום לדעתי... שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... עצה טובה למחר... איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? ההורים שלי ירגישו כלפיי... השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... עצה טובה לשבוע הבא... איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? איך קוראים לי? חברים שלי חושבים עליי שאני... יזכרו אותי בתור...

shaharEB

New member
everyday i'm shuffling !../images/Emo252.gif

איך העולם רואה אותי? חח יצא מגניב hero-nickelback
מה אנשים באמת חושבים עליי? חח מה זה לא >< s&m ריהאנה XD איך אני עם בני\\בנות המין השני? more than this- רוקסי מיוזיק =] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? always the sun
מה אני צריך לעשות עם חיי? sister of mercy- תומפסון טווינס
עצה טובה בשבילי: wake me up before you go go
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? החלונות הגבוהים- אינך יכולה =] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מוניקה סקס-מכה אפורה
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מוש בן ארי -דרך ובהלוויה שלי? חחחחחחח XD מוש בן ארי-ממריאים ובברית של הבן שלי? מוש בן ארי-משא ומתן איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? thanks for the memories -פול אאוט בויז
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? dance,dance -פול אאוט בויז
איך יהיה לי מחר? Daddy cool
למה אני כאן? she drives me crazy -fine Young Cannibals בתור מה אנשים יזכרו אותי? kidnap my heart-click 5 איזה שיר יתקע לי בראש מחר? night fever-bee gees
איך תהיה השנה הזו? miley cyrus -7 things
דברים יצאו מתאימים
היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... in too deep >< מישהו ששונא אותי חשב עלי...boom boom boom XD ! הרגשתי... barbie girl
הייתי במקום שמזכיר לי...sunny-boney m
שיר הנושא שלי היום לדעתי...take over control שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים..polarkeris 18-allein allein מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...american idiot-green day ! עצה טובה למחר... gym class heroes- cupids chokehold איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר ...הhey ther delila ההורים שלי ירגישו כלפיי...lanother brick on the wall =] השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...hurt-כריסטינה אגילרה עצה טובה לשבוע הבא...sun&moon-above and beyond איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? golden-brown :) איך קוראים לי? big in japan XD חברים שלי חושבים עליי שאני... do you really want to hurt me
יזכרו אותי בתור... time-boy geroge
נפלתי על רשימת שירים משנות ה80
יש עוד מלא שירים בפלייליסט
השירים של פארמור עוד לא הגיעו

2MayaN2

New member
העצה של השבוע הבא אומרת שאת ../images/Emo221.gif

הולכת להיות ערה הרבה?
חח וכן לגמרי שנות ה-80, אבל אחלה שירים

2MayaN2

New member
Let's rock../images/Emo252.gif ../images/Emo221.gif

כללי: איך העולם רואה אותי?one מה אנשים באמת חושבים עליי?Gives you hell איך אני עם בני\בנות המין השני?Get over you איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?אלף בנות דתיות
מה אני צריך לעשות עם חיי?גשם חזק עצה טובה בשבילי:Dani Caloifornia מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?You could be mine מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Say tonight איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Conspiracy ובהלוויה שלי?Maybe tomorroew ובברית של הבן שלי?Dance with the devil איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?How you love me now
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?כשהקיץ יבוא איך יהיה לי מחר?All star למה אני כאן?Sunshine בתור מה אנשים יזכרו אותי?If it means a lot to you
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?waiting for the end איך תהיה השנה הזו?תלוי על הצלב היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...Don't stop me now מישהו ששונא אותי חשב עלי...Do no wrong הרגשתי...Here come the sun הייתי במקום שמזכיר לי...Break your little heart שיר הנושא שלי היום לדעתי...Stop this song שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...Whoa מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...Kiss me עצה טובה למחר...Painting flowers איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?Blow me away ההורים שלי ירגישו כלפיי...Are you ready השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...Down by the lake עצה טובה לשבוע הבא...I wanna hold your hand איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?כבשים XD איך קוראים לי?מיכאל (אה! אחד יצא טובXD) חברים שלי חושבים עליי שאני...Always attract יזכרו אותי בתור...Shadow of the day :) יצאו לי אחלה דברים, רק לא בשאלות הנכונות

2MayaN2

New member
אני יודעת על כמה שאת בטוח אוהבת../images/Emo8.gif ../images/Emo221.gif

למעלה