Party Weekend

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo252.gifParty Weekend../images/Emo252.gif

שיר השבוע של MCR: שיר השבוע בכללי: אמן/אלבום השבוע: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: דבר טוב/רע שקרה השבוע: יום הכי טוב השבוע: ויום הכי רע השבוע: התחדשות השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: סיכום שבוע במילה אחת: ציטוטי השבוע: תכנונים לשבוע הבא: תמונת השבוע:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמיאו

שיר השבוע של MCR:
שיר השבוע בכללי: O.K. - B1A4 התמכרתי אליהם לחלוטין ;-; כאלה חמודיםםםםםםםםםםםם אמן/אלבום השבוע: סופר ג'וניור ,בי1איי4, אפאקס סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סרט- מת לצעוק, איש הגשם ספר- משחקי הכס תוכנית- גלי, משחקי הכס וידיאו- אוקיי של בי1איי4, דיינג'ר של אפאקס, אינסומניה של ווהיסונג, טו פרפקט של סופר ג'וניור M... דבר טוב/רע שקרה השבוע:
הכל
לאדעת... היו דברים, לא זוכרת יום הכי טוב השבוע: חמישי האחרון, חזרתי הביתה ויום הכי רע השבוע: ראשון ושני התחדשות השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
סיכום שבוע במילה אחת: חרא ציטוטי השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: למות? תמונת השבוע: אלווין ;-;

emiltayeb

New member
מה הקטע אלוהים..

בלהיות בפורום MCR ולא לשים שיר השבוע שלהם?.... כזה דפוק

אתה רציניי???

אתה לא רואה "שיר השבוע של MCR" ו"שיר השבוע בכללי?" אז מתעניינים קצת בך ולא רק בMCR(שירים קליפים וכל הזין הזה),מה קרה....?...לא רוצה אל תגיב.

XoLilMissLolaoX

New member
כמה דברים יש לי להגיד לך....../images/Emo4.gif

דבר ראשון
הערות כאילו לא מקובלות בפורום הזה. זה לא נעים ולא מכבד לא אותה לא אותך ולא את הפורום הזה. אם אתה רוצה להגיד משהו תגיד אותם בצורה מכובדת ונעימה יותר. כשתתחיל להיות חלק פעיל מהפורום ולעשות סיכומיים שבועים כל שבוע אולי אז תהיה לך בכלל את הזכות להגיד דבר כזה! דבר שני
זכותה לרשום כל דבר שתרצה בסיכום השבועי שלה. בסיכום השבועי לא זה העיקר כמו שאפשר לראות בהמשך השאלון השבועי. דבר שלישי
אני מבקשת שהערות כאלו לא יחזרו על עצמם יותר

XoLilMissLolaoX

New member
מסכמש"ת../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR: you know what they do to guys like us in prison שיר השבוע בכללי: handcuffs - brand new אמן/אלבום השבוע: brand new סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: וואו יש הרבה וידאויים השבוע! אחד הקליפים ההזויים
http://www.youtube.com/watch?v=ySlZdASmGCM וזה פשוט מצחיק...http://www.youtube.com/watch?v=GO7K1e8ccjw&feature=related ואפשר להמשיך עוד וכנראה שהכל גם יהיה קשור לדייב גרול חחחח הבנאדם משוגע (בצורה הטובה של המילה) תוכנית:סמולוויל!!!!!!!!!!!!!!!!11 נגמר סמולוויל....לתמיד!!!!
דבר טוב/רע שקרה השבוע:
שמיניאדה!!!!!!!!!!!
מתכונת בתנך
עצמאות יום הכי טוב השבוע: חמישי ויום הכי רע השבוע: היום (אני יודעת שזה לא בדיוק בשבוע שעבר אבל עדיין) התחדשות השבוע: חולצת שמיניאדה זה נחשב?
האדם שעשה לי את השבוע: דייב גרול סיכום שבוע במילה אחת: אושר!!!!!!!!!!!!!! ציטוטי השבוע: "אז למה לא שלחת בקונטק!?" זה כמו אז למה לא התקשרת מהבזק רק שהקונטק זה כמו אימייל פנימי של בצפר. תכנונים לשבוע הבא: לחרוש לביולוגיה ומתמטיקה....זה הולך להיות שבוע קשה! תמונת השבוע:

Hadar way

New member
another week in the wall

שיר השבוע של MCR:
אופסי... שיר השבוע בכללי: Queen- Buhemian raphsody Asaf avidan&The mojos- her lies Skid row- quicksand jesus כל כך חפרתי על השירים האלה השבוע אמן/אלבום השבוע: Skid row
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סרט- מבצע סבתא, איך שאני אוהבת את הסרט הזה! LOL תוכנית- דוקטור הו (סוף עונה 5) דבר טוב/רע שקרה השבוע:
רוק עצמאות
יום הזיכרון
המשפחה שבאה
החברים שבאו לעשות "עבודה בתנ"ך" יום הכי טוב השבוע: שלישי ויום הכי רע השבוע: שישי התחדשות השבוע: אה... קניתי חולצה אבל נראה לי שזה היה שבוע שעבר >< האדם שעשה לי את השבוע: כל מיני סיכום שבוע במילה אחת: ארוך ציטוטי השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: שני- שהם שלישי- מחן בכימיה רביעי- בוחן בביולוגיה, ראיון לקורס מד"צים חמישי-מבחן באנגלית שישישבת- ? תמונת השבוע: שיהיה שבוע מקסים :D

למעלה