טריילר לפרק הבא 2X11

../images/Emo256.gifטריילר לפרק הבא 2X11../images/Emo58.gif../images/Emo256.gif

מה קורה לסטפן?! הולך להיות מעניין!!!!!

יאיי../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

זה כל כך הולך לגרום לאיחוד בין דיימון לאלנה סופסוף!!!!!

../images/Emo58.gif

אשכרה, אז מה כשהם יוצאים בימי שישי הם יצאו רביעייה? אלנה עם דמייון, קתרין וסטאפן. יכול להיות משעשע! למרות שכמעט כל אחד מהם היה כבר עם השני. זאת יציאת אקסים.

וואי אני מכירה בחיים משהו בסגנון../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

טוב זה לא באמת ספוילר אבל עלולים להבין מהתוכן אני מכירה מישהי (נקרא לה 1
) שבהתחלה יצאה עם מישהו (נקרא לו 2) ואז נפרדה ממנו ויצאה עם מישהו אחר (3) ואז אחותו של 3 עברה לצאת עם 2... סדר בבלאגן
קודם 1 עם 2 ואז 1 עם 3 ואז אחות של 3 עם 2... בסוף כל הזוגות האלה נפרדו אבל זה היה ככה תקופה די ארוכה

ארטמיס6

New member
איזה מוזר *ספיילר*

שלחתי תגובה אבל עכשיו ראיתי שהיא לא נשלחה.. מוזר... הלוואי שדיימון ואליינה יראו שסטפן בוגד באליינה!!!!!!!!!!!!!!!! עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

mikej007

New member
לדעתי אלנה וסטפן הם לא ביחד כרגע

הם הרי לא חזרו מהפעם הקודמת שהם נפרדו

NoAmItA ChAn

New member
במילה אחת - HOLY CRAP ../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה. סטפן וקת'רין? חשבתי שהוא באמת אוהב את אלנה \:

Shiri from the block

Active member
נראה לי שפשוט../images/Emo58.gif קת'רין תגרום למשהו שיגרום לו לעשות את זה.. לא מאמינה שהוא סתם ככה ינשק אותה, פשוט ככה מראים לך בפרומו שיהיה מעניין ומותח.. (לפחות ככה אני מקווה!)

ארטמיס6

New member
../images/Emo58.gif

אני מקווה שאת צודקת.. זה לא כל כך הגיוני שסטפן יתנשק עם האישה שפגעה באלנה ובאח שלה..

lady blah blah

New member
למה כ"כ לא הגיוני ?

אם חושבים על זה, הוא באמת אהב אותה פעם, ובאחד הפרקים הקודמים ראינו שבקת'רין עדיין נשארו שמץ של רגשות, אולי תהיה להם שיחה כזאת, נוסטלגיה, בלגן
או שזו רק אני.. אבל אני מקווה שזה יקרה, זה נותן לדיימון ואלנה סיכוי להיות ביחד ואני כ"כ רוצה לראות אותם ביחד..

האמת..../images/Emo58.gif

שזה יהיה מעאפן לדעתי שאלנה ודיימון יהיו יחד רק בגלל הבגידה של סטפן.אני רוצה שאלנה תחליט בעצמה שהיא אוהבת את דיימון ולא את סטפן יותר, ללא קשר לסטפן,אלה רק לרגשות שלה כלפי דיימון.ככה זה באמת יהיה אמיתי

למעלה