my world 88

New member
../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif

שם: גיל: מסן: אימייל: פייסבוק: פליקר/יוטיוב/וואטאבר: תמונה: להקה: זמר: זמרת: התוכנית הכי טובה בטלוויזיה: הסרט הכי טוב אבר:

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif

שם: מיסס מקברייד גיל: 24 מסן: למי שצריך יש אימייל: לא משתמשת פייסבוק: יש לי אתכם כבר פליקר/יוטיוב/וואטאבר: הוא גם ככה נחסם כל שלושה ימים
תמונה: מרטינה מספיק טובה בשבילכם? להקה: לב"ט זמר: בלייק שלטון זמרת: מרטינה מקברייד התוכנית הכי טובה בטלוויזיה: כיום - דקסטר. בכלל - מכושפות. הסרט הכי טוב אבר: אבודות והוזות. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

my world 88

New member
../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif

שם: מתן גיל: 17 מסן: שאלה טובה. תבקשו מדילן
אימייל: פייסבוק: http://www.facebook.com/MatanGabriel פליקר/יוטיוב/וואטאבר: אין לע כוח לחפש אבל יש בפייסבוק שלי תמונה: להקה: the naked and famous ולבט זמר: זמרת: מדונה התוכנית הכי טובה בטלוויזיה: סקראבס הסרט הכי טוב אבר: גארדן סטייט וציפורים אמריקאיות
.

../images/Emo164.gif../images/Emo164.gif../images/Emo164.gif../images/Emo164.gif

שם: דרורית (ממש אלטר אגו) גיל: 17 מסן:
אימייל:
פייסבוק:
פליקר/יוטיוב/וואטאבר:
תמונה:
להקה: שידייזי זמר:
זמרת: שאלת מיליון הדולר. באמת. התוכנית הכי טובה בטלוויזיה: כנ"ל. הסרט הכי טוב אבר: כנ"ל.

אין לי כוח להחליף כינוי

שם: רווית. גיל: 25 מסן: לא משתמשת. אימייל: עזבו אימייל. יש לכם משהו חשוב להגיד שלחו מסר. פייסבוק: יש לי אחד שדילן פתחה לי אבל אין בו יותר מידי שימוש ויש לי שם גם ככה רק את דילן
פליקר/יוטיוב/וואטאבר: פתחתי אחד לפני מיליון שנה ואין לי מושג מה קרה לו
תמונה: יש בפרופיל שלי אבל היא די ישנה ואני במהיר ואין לי כוח לעבור אז הנה קישור לתמונה קצת יותר עכשיוית - http://imageshack.us/f/218/22866620054032153641252.jpg/ לא הכי ברורה אבל אין לי כוח להעלות משהו אחר. להקה: דיקסי צ'יקס הכי הכי אבל גם את ליידי אנטבלום וליטל ביג טאון. ושוגרלנד כמובן אם אתם מחשיבים אותם כלהקה. זמר: בלייק שלטון וג'וש טרנר. זמרת: ליאן ריימס. התוכנית הכי טובה בטלוויזיה: כרגע שקר לי. הסרט הכי טוב אבר: אממ לא יודעת אם הכי טוב אבר אבל כרגע מה שעולה לי לראש זה מונסטר. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה