אהה

Tal2012

New member
../images/Emo26.gif אהה ../images/Emo70.gif

אלוהים ישמור, רק חזרתי הביתה ואני רואה מעטפה גדולה, ישר אני שואלת " למי זה ? " . אבא : " לך " . ** מרימה גבה **
איזה מדהים !!!! ממש הצליחו לשמח אותי
חח צרחתי בבית כמו משוגעת !!!

איזה יופי!

שימי לב איך יו לורי הוא היחיד שקשקש לעצמו על הפרצוף... הבחור פשוט לא בסדר. מה כתוב שם באמצע? אני לא מצליחה לקרוא הכל. אגב, אם אפשר להגניב בקשה חצופה אולי בפעם הבאה שישלחו לך עוד תמונות של רוברט עם המשקפיים הסקסיות שלו?
ואיך היה בחו"ל?

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שמתי לב !!!

חחח ממש נקרעתי מזה שהוא חתם על הפרצוף של עצמו, כולם חתמו על הגוף שלהם ובאופן מכובד
כתוב באמצע " Best wishes Tal, Come back soon ! -love " וחץ שמצביע על רוברט חח הוא כתב את זה
איזה מתוק !!
ובסט הוא אף פעם לא נמצא עם המשקפיים שלו, הפעם היחידה שראיתי אותו עם משקפיים זה היה כשהיינו בחווה של דוד שלי והתמונות שיש לי משם נראלי הם התמונות היחידות שרואים את רוברט עם משקפיים
והיה ממש כיף
קרואטיה מהממת וירד מלא גשם . היה קטע ממש מצחיק , ראיתי איזה פרק של האוס בגרמנית ( אלוהים ישמור, הדיבוב כל כך גרוע, ממש הרסו את כל הבדיחות של האוס ). מצחיק לשמוע את האוס אומר : " דה לעס שזו עיחד ?!?! " חחח הרג אותי מצחוק. זה היה איזה פרק שכל החבר'ה יושבים באיזו מסעדה או משהו.. אני לא זוכרת אם היה את הפרק הזה, נראלי שכן.

Tal2012

New member
לא הייתי בסט

אבל דוד שלי ( זה שלקח את התמונה ועבר בין כולם עם החתימות ) ביקש מהם לחתום אז רוברט כתב באילו אני הייתי שם " Come back soon ". איזה חמוד הוא שידע לכתוב את השם שלי נכון

lovely max

New member
או מיי גאד

!!!Lucky, lucky girl כיף לך! *מתנהגת כמו הפאנגירל שאני לא*

וואו ../images/Emo2.gif

איזה שווה!
באמת מצחיק שיו לאורי חתם לעצמו על הפרצוף
אלו לא חתימות מודפסות, נכון? ולא הבנתי, למה רוברט כתב לך Come back soon? תתחדשי, זה כה מגניב!

Tal2012

New member
לא מודפסות

אפשר גם לראות שליד החתימה של קדי רואים שהיא מרחה קצת דיו
החתימה של יו הרגה אותי, דווקא הוא על הפנים חותם.. משהו האיש הזה. משהו

sweet shir

New member
אומגד מממש כיף לך!!! ../images/Emo9.gif

ובקשר לזה שכתבת למטה [אין לי כוח לכתבו 2 תגובות
] על האוס בגרמנית. אני ראיתי בנות גילמור בגרמנית שהייתי באוסטריה..
אוי זה היה קורע.

Hieros Gamos

New member
איזה סופר כיף לך!

תתחדשי
תרגום זה רע. ג'ורג' קלוני מדבר שפה בלתי מזוהה זה מעט מפחיד

lola666

New member
וואי זה מהמם

תתחדשי, ותמזגרי את זה. גם אני רוצה

למעלה