אולי תוכלו לעזור לי...

../images/Emo26.gifאולי תוכלו לעזור לי...

קוראיםלי רותם ואני בת 14 וחצי מראשל"צ ואני די וותיקה בפורום העיה שלי הולכת ככה: יש לי חברות שהן החברות הכי טובות שלי ואני מתה עליהן! אבל לאחרונה גילתי שאני ממש ממש מקנאה בהן, ולמה?! לי לעומת אין חזה גדול אני נראת עמו ילדהבת 14, ולא קשור למשהו שאני שמנה או משהו או מכוערת פשוט לידן זה ממש בדיחה כי להן יש חזה גדול, גוף של ילדה בת16, שזוף והכל וכל הזמן בנים מתחילים איתם, ואני לא מתכוונת לילדים בני 14 או 15 ילדותיים כאלה אלא אפילו בנים מהצבא ולרובן יש חברים ביא או יב,אבל הבעיה הכי גדולה שלי מתחילה ב: ארבעתו הרי רוקדות ביחד מגיל 4 אצל לימור שולב, שאחרית על המעודדות של מכבי ת"אבכדורסל שזה נחשב משהו מאוד גדול בהתחשב להצלחת הקבוצה, ולאחרונה כמה בנות מיא שמעודדות שם עזבו בגלל הלימודים אז לקחו כמה בנות מהקבוצה שלנו להחליף אותן שזה בעצם שלושת החברות שלי, ואני יודעתלמה לקחו אותן בגלל הגוף שלהן! וזה לא פייר, אני טובה בעידוד וריקוד בדיוק כמוהן, ואני עכשיו מעודדת את התיכונים והקבוצה של העיר, לא דברים גדולים והן ישר הוקפצו לרמה של יא ויב! ואני כ"כ מעוצבנת! זה ממש לא פייר! הן זוכות לטוס הרבה יותר פעמיים למשחקים מאשר אנחנו! מה כדי לי לעשות?

אין מה לעשות בשביל למנוע את זה ../images/Emo4.gif

ככה הטבע ברא אותנו ועדיף לתת לזה זמן....... זאת התשובה שהכי לא היה בא לך לראות ואני מבין אותך אבל אין מה לעשות לפעמים צריך לדעת לבלוע את הרוק ולהמשיך ללכת......

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif רותם.. ../images/Emo3.gif

מממ.. תראי.. קודם כל.. גם בנות עם חזה קטן מסוגלות להשיג בנים.. אם את יודעת שחברים שלהן איתן בגלל הגוף שלהן, את לא צריכה חבר כמוהם.. כשאת תמצאי לך חבר זה יהיה אחד שיאהב אותך, ולא יהיה איתך בגלל איך שאת נראית
שזה הרבה יותר טוב..
הגיל של מי שאת יוצא איתו לא משנה.. אנחנו תמיד מחפשות בנים גדולים יותר כי אנחנו מתבגרות לפניהם..
וצריך איזון ברמל משכל..
אם את מוצאת מישו כזה בכיתה ט או י אז סבבה.. לא אמור לשנות לך איזה כיתה הוא.. בקשר לעידוד, כמה שזה מבאס אין מה לעשות.. הבעיה במעודדות היא שלא תמיד בוחרים אותן בגלל הכישורים שלהן
כמה פעמים את כבר רואה מעודדת שלא נראית טוב..?
יכול להיות שבחרו אותן בגלל זה, ויכול להיות שזה סתם במקרה.. בכולופן תנסי להתקבל גם בפעם הבאה [?!] אחרי שתגדלי קצת, ולודעת.. אוליי..
בהצלחההההה

T z L i L u S h

New member
אז מה??????

יש לי חזה קטן מאוד אבל זה לא מונע שום דבר.. זה מה שאומר שהם אוהבים את הגוף ולא ת'אישיות.. כמה חבל...

כנסו בנות

קודם כל בקשר לעידוד, אני גם מעודדת אבל לא במכבי ת"א כי צריך להיות בכיתה י"א, והיה לי חבר כמה פעמיים אבל פשוט בנים בגילי או אפילו יותר גדולים ממני בשנה לא מענינים אותי! הם כאלה ילדותים ומפגרים, לחברות שלי למשל מתחילים בנים בני אפילו 26 ושאנחנו יוצאות למועדונים כל הבנים הגדולים והכי הכי הכי חתיכים נדבקים אליהן, הן לא נראות בנות 14 וחצי ב==כ==ל==ל אבל הן כאלה כוסיות! וזה לא רק בגלל החזה כי אני לא אומרת לכן שישלהן 2 אשכוליותאלא משהו כמו לואיסנה והיא בת 16... וגם ממש לא בא לי לחכות עד כיתה י"א בשביל להיות במכבי! הרי שלושתינו התאמנו ביחד מגיל 4 ויש לנו אותה רמה ולקחו אותן בגלל המראה שלהן?! הן טסות כמעט כל חודשיים לחו"ל בגלל שהן מעודדות של מכבי ואנחנו רק פעמיים בשנה, נכון שזה לא פייר?! תראו איזה שטוחה אני...!

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif הייתי אומרת לך שאת כן

אבל במקרה את לא, את סתם רוצה לשמוע את זה
בכלל אני לא אוהבת תמשפט האחרון, את סתם יורדת על עצמך, אולי בגלל ביטחון עצמי נמוך ואולי בשביל הצומי.. מה שבטוח זה שאף תשובה לא תשנה מה שאת חושבת את נראית טוב, באמת. החזה שלך עוד יגדל, ואם מישו שופט אותך בגלל זה אז בלע, הוא דפוק
בנות בנות 14 לא צריכות שבני 26 יתחילו איתן, וגם לא בני 20.. אם את כבר בקטע של בוגר, אז 18 גג במקרה שאת ממש בוגרת.. בכלל בקטע הזה, יש אנשים שעדיין לא קלטו.. רוב האנשים בעולם לא כאלה יפים, ויש המון שבכלל לא נראים טוב.. ובכל זאתתת.. הם מוצאים מישו
הכרות ראשונית היא לפי מראה, הקטע הוא מה שבא אחכ.. דוגרי על העידוד אין לי מה להגיד לך.. לא לקחו אוחתך, זהו. אין לך מה לעשות, החיים דפוקים וצריך להתמודד עם זה.. עכשיו כבר לא משנה למה לקחו אותן ולא אותך, העיקרון הוא שזה ככה, ואין לך מה לעשות חוץ מלנסות להמשיך להתקדם הכי מהר שאת יכולה

T z L i L u S h

New member
דסי כל מילה נכונה../images/Emo70.gif

יא את כל כך צודקת... כאילו מה הקטע? חבר בן 19 או 100???? זה רק הפוזה ולא שום דבר אחר... ואת עוד קטנה לדבר כזה.. [את בגילי] לא שאני גדולה לכל אחת יש את מה שהיא רוצה אבל לא תמיד מסתדר.. ותאמיני לי תני לזמן לעשות את שלו.... ולא רק לך יש בגיל הזה חזה קטן יש לך וכל אחת!!!! כולל אני וזה לא מפריע לי... להפך...

בתור אחת שיש לה חזה גדול...

אני רוצה להגיד לך שזה לא הדבר הכי חשוב בחיים וחוץ מזה חברות שלי לא פעם יורדות עלי בגלל זה ולא כדי להיות רעות וחוץ מזה יש לו עוד המון זמן ליגדול אין לך מה לידאוג יש דברים שהם הרבה יותר חשובים מגודל החזה וכל עוד יש לך אותם את מסודרת! טוב מקווה שעזרתי....

הדרדסית הכחולה שלך..../images/Emo26.gif

תראי, התמונה ששמת- לא שלך! עוד משהו- שהיית חדשה בפורום המורדים- שמת תמונות שונות לא אלו ששמת עכשיו, וגם הם לא היו שלך- אלא של חברה שלי ששמה שחר רוסו
ביי.

כנסי

קודם כל רק שתדעי אני ואחותי <<רווית>> בת ה15 משתמשות באותו שם משתמש וגולשותבאותו הפורום,ואםאת שואלת איך זה שהיא בת 15 ואני 14 וחצי מכיוון שהיא אחותי החורגת! ומצידי אל תאמיני לי שזאת אני אור וואט אוובר אני לא אספר על בעיה שלי כ"כ אישית ועוד ינסה להסביר אותה בעזרתתמונה שלא שלי! אז תחשבי קצת

תראי...

אוקיי, אז או את או אחותך שמתן תמונות של ילדה{{חברה שלי}} בשם שחר רוסו
ואמרתן שאלו אתן..
..ולא יודעת אם זאת את או לא וגם לא ממש מעניין אותי! סלאמת

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif לא מסדר לי ../images/Emo12.gif

"קוראיםלי רותם ואני בת 14 וחצי מראשל"צ ואני די וותיקה בפורום" "ומצידי אל תאמיני לי שזאת אני אור וואט אוובר "

מממההההההההההההה../images/Emo41.gif?

יאאאאווווווו .. גם אני הסתכלתי על התמונה וראיתי שהיא דומה לשחר רוסו! כיאילו אני לומדת איתה באותו ביצפר ואני מכירה אותה .. הסתכלתי על התמונות ואמרתי שהם ממש דומות! מאיפה את מכירה אותה?! את מבאר שבע?

../images/Emo13.gif

נו הדרדסית הכחולה שלך[
] תענייייייייי תעני לי דמאטט כל פורום את שמה תמונה אחרת בטענה שזו את סרבקקקקקקקקקקק !

¥ LitAloSh ¥

New member
מממ כמו שכולם אמרו...

ככה זה בחיים ואין מה לעשות צריך להתמודד עם זה
לפעמים יש ירידות
ולפעמים יש עליות
וחוצמזה החזה הוא לא מה שקובע

למעלה