אוסקר (האמיתי) חח

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif אוסקר (האמיתי) חח ../images/Emo36.gif

אל תשכחו טקס חלוקת פרסי האוסקר 2004 ישודר בשידור חי ביום ראשון בלילה (יותר נכון לומר, ביום שני ב3 לפנות בוקר), בערוץ 3 גם בYES וגם בHOT (בYES זה ערוץ 13) השידור יתחיל ב1 לפנות בוקר (מוצאי יום ראשון) עם ראיונות חיים מהשטיח האדום (סביר להניח שיהיה גם סבבה בערוץ E עם ראיונות מהשטיח, הם בדרך כלל ממש אחלה בערוץ E, שווה לראות! - אבל הטקס עצמו ישודר בשידור חי רק בערוץ 3) השידור יגמר ב7 בבוקר. שיהיה לכולנו בהצלחה
ועוד משהו חשוב, כמובן, טקס האוסקרים שלנו 'ישודר' גם כן ביום ראשון, בשעה 21:00 (הרבה יותר נכון מ3 בבוקר בשביל רובנו... חח) מי שעוד לא הצביע, למה אתם מחכים!?
לירון

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif אוי וי ../images/Emo122.gif

נו טוב, כבר תכננתי את שעות השינה שלי ככה שאני אוכל לראות את הטקס
חוץ מזה יום שני יש לי יום שדה נראה לי אני אבריז

•aniviel•

New member
עוד על האוסקר ../images/Emo26.gif

כמות האתרים בהם יש דברים בנושא האוסקר היא כמובן עצומה... שווה לכם אבל לבדוק את האתר הזה השייך לWindows Media Player וMSN בו תוכלו למצוא גם ראיונות אקסקלוסיבים עם השחקנים, פיטר ועוד (אם תכנסו לקטגוריה של הסרט הטוב ביותר תראו שם)... http://entertainment.msn.com/netcal/?netcal=801

•aniviel•

New member
../images/Emo41.gif ועוד חדשות ../images/Emo41.gif

מMSN.co.il הלילה בו יוכתר המלך מאת: מיכל בן דוד / מערכת MSN פעמיים ראה הבמאי פיטר ג'קסון את הפסלון המוזהב רק מרחוק. בלילה שבין ראשון לשני הוא כנראה יגרוף את כל הקופה (ויש קופה...). לקראת טקס האוסקר ה-76, MSN מגישה לכם מבט פנורמי: הימור על מי שהולכים לשחק אותה בענק בטקס האוסקר הקודם זכה המיוזיקל "שיקאגו" ברוב הפרסים החשובים. השנה יגיע, ככל הנראה, תורה של הפנטזיה לכבוש את המקומות הראשונים. אחרי שזכה בגלובוס הזהב, כשבכיס נמצאים כבר פרס המבקרים והבמאים, עומד עכשיו "שר הטבעות: שיבת המלך" למבחן של האקדמיה. הסרט הטוב ביותר: "תנו כבר להוביטים את הפרס, ובואו נלך הביתה", אומרים בהוליווד מי שלא אוהבים את אורכו של טקס האוסקר. "שיבת המלך" נראה כמי שיקח את מרבית פרסי האוסקר. מאז שנת 1997, כש"טיטאניק" גרף פרסים ברוב הקטגוריות בהן היה מועמד, לא היה עוד סרט שנחשב להבטחה של השנה. שני החלקים הראשונים של הטרילוגייה - "אחוות הטבעת" ו"שני הצריחים" - היו מועמדים לזכייה, אבל הפסידו. כולם חושבים שהשנה תכבד האקדמיה את פיטר ג'קסון בפרסים, שחלקם יהיו הוקרה על הפרוייקט היקר ביותר בהיסטוריה. אגב, הטרילוגיה רשמה שיא הכנסות, כאשר אחרי 10 שבועות הקרנה ספרו שם את המיליארד הראשון. הדבר היחיד שלא משחק לטובת "שר הטבעות" הוא העובדה שרובו המכריע של הסרט נשען על האפקטים. כמעט ולא מופגן בו משחק מעורר השראה. השחקנים הם משניים לאפקטים. עוצמתו של הסרט היא לאו דווקא בכישרון הליהוק, היו נובעת מפעלולי מחשב מתוחכמים. את זה הוליווד לא תמיד אוהבת. כשאנשי "השר" נשאלים על הסוגיה, התשובה שלהם כמעט אחידה. פיטר ג'קסון, הבמאי, אומר כי "בליהוק השחקנים הושקעה מחשבה ארוכה. אלייז'ה ווד (פרודו בגינס), שון אוסטין (סם גמג'י), אורלנדו בלום (לגולאס), ויגו מורטנסן (אראגורן), איאן מק'אלן (גנדלף), כולם התאימו לחזון שלנו לגבי איך הסרט אמור להיראות. חלק מהעניין של פנטזיה זה להרחיק "לרגע את המציאות. זה מה שניסינו לעשות. אני חושב שהצלחנו דווקא. כך או אחרת, נראה שזו הולכת להיות שנתו של המלך, שב-29/02 תהיה ההכתרה האמיתית שלו. היחיד שיכול להתחרות בו הוא "מיסטיק ריבר", אבל זו לא תחרות של ממש. השחקן הטוב ביותר: רבים מהמרים על שון פן כזוכה באוסקר עבור משחקו ב"מיסטיק ריבר". היחסים של פן עם הוליווד מורכבים. הוא שונא את הטקסים והשואו המזוייף, אבל אוהב כשמחבקים אותו. ג'וד לאו, שבעצמו מועמד לאוסקר על משחקו ב"קולד מאונטיין", אמר לא מכבר שזו צריכה להיות השנה של שון פן. הוליווד צריכה סוף סוף לתת לו את מה שמגיע לו. המתחרה העיקרי של פן הוא ביל מארי עם משחק יוצא מן הכלל ב"אבודים בטוקיו". מארי כמו פן זכה בפרס גלובוס הזהב על משחקו בסרט, אבל באוסקר יוכל לזכות רק אחד מהם. באופן עקרוני, הוליווד לא אוהבת לתגמל קומדיות. זה מנוגד ל"פאסון" שהאקדמיה מנסה לרכוש לעצמה. אולי השנה ביל מארי דווקא יגע ללבם. מי שיכול להפתיע את השניים הוא דווקא ג'וני דפ על משחקו ב"שודדי הקאריביים - קללת הפנינה השחורה". דפ מגלם בסרט פיראט שובה לב, אבל כמו שזה נראה כרגע, האקדמיה מחייכת, אבל לא מצביעה עבורו. השחקנית הטובה ביותר: כמו שזה נראה כרגע, שרליז ת'רון תמשיך לחייך כל הדרך את האוסקר. תפקידה כרוצחת סדרתית ב"מונסטר" ישים אותה ככל הנראה על המפה, לא רק כאחת הנשים היפות בתבל. ת'רון זכתה כבר במספר פרסים, כולל בגלובוס הזהב, על תפקידה, והיא ההימור הכמעט בטוח השנה. אגב, אם השם שרליז ת'רון לא נשמע לכם מוכר, זה בסדר. לפני "מונסטר" לא הייתה ת'רון יותר מפנים יפות בהוליווד. לכבוד הסרט היא העלתה עשרות קילוגרמים במשקל, אופרה בכבדות, שינייה עוותו, שיערה נצבע בצבע מט, ובשורה התחתונה - ת'רון כנראה הבינה שכדי שהוליווד תאהב אותה היא חייבת לעשות משהו דרסטי. המכשול העיקרי של ת'רון היא דיאן קיטון, על משחקה בסרט "באהבה אין חוקים". קיטון, שעשתה השנה את הקאמבק של חייה, זכתה בגלובוס הזהב על משחקה בסרט, אבל לא נראה שהיא הולכת לנצח בקרב על האוסקר. מי שיכולה להפתיע את השתיים היא השחקנית הניו-זילנדית בת ה-13 קיישה קסטל-יו. קיישה היא המועמדת הצעירה ביותר בהיסטוריה של האוסקר, והיא מועמדת לפרס על משחקה בסרט "לרכב על הלוויתן". למרות שזו יכולה להיות הפתעה מרעננת בטקס, לא נראה שקיישה תעלה לבמה באותו ערב. לפחות לא בתור זוכה. שחקן המשנה הטוב ביותר: כאן נדמה שכמעט אין ויכוח. הזוכה הכמעט ודאי בפרס יהיה טים רובינס על משחקו ב"מיסטיק ריבר", סרטו הטוב ביותר של רובינס עד כה. אמנם גם בניסיו-דל טורו השרמנטי ואלק בולדווין נמצאים ברשימת המועמדים, אבל רובינס הוא יקיר המועמדים. שחקנית המשנה הטובה ביותר: הפייבוריטית של השנה היא רנה זלווגר. זו השנה השלישית ברציפות שזלווגר נמצאת בין חמשת המועמדים לזכייה באוסקר (בשנים הקודמות היא הייתה מועמדת על משחקה ב"יומנה של ברידג'יט ג'ונס" ועל משחקה ב"שיקאגו"). השנה היא מועמדת על תפקידה ב"קולד מאונטין", וכמו שזה נראה כרגע היא תהיה היחידה שתציל את כבודו של הסרט בכל מה שנוגע לאוסקרים. במאי השנה: אחרי 7 שנים מחייו שהוקדשו לג'.ר.ר טולקין, יזכה השנה פיטר ג'קסון - במאי "שר הטבעות" - לעלות על הבמה כזוכה הגדול של הערב. ג'קסון זכה כמעט בכל הפרסים השנה, אבל ברור שבלי אוסקר החגיגה לא תהיה שלמה. סרטו מועמד השנה ל-11 פרסים, וההימורים המחמירים ביותר לא יורדים מ-7 פרסים. בשורה התחתונה, טקס האוסקר השנה יהיה מעניין כתמיד. אמנם לא בכל הקטגוריות קיימת תחרות אמיתית, אבל אין כמו לראות את השחקנים, הבמאים ויתר הצוות שאחראי לסרטים יוצא לרגע מהמסך ואומר דברי תודה, מזיל דמעה, וגורם רגעים קטנים של אושר למי שמחרף נפשו וקם באמצע הלילה לראות את הטקס. MSN תדווח בזמן אמת מטקס חלוקת פרסי האוסקר, בליל ה-29/02. תהיו שם

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif חדשות אוסקר...

זה רשמי! גם ליב טיילר וגם סיר איאן מק'קלן יגישו הערב (הלילה...) פרסים בטקס האוסקר 2004!
עוד סיבה טובה לראות את הטקס
אז מה יש לנו?...
ליב ואיאן מגישים פרסים
אנני לנוקס מופיעה את INTO THE WEST
והסרט מועמד ל11 פרסים... לדעתי זה מספיק טוב

ThisIsJustME

New member
וואי עכשיו עוד יותר סיבות לראות את

האוסקר
אמן ושרה יזכו בהכול
מגיע להם

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifנשארים ערים כלך הלילה

כמו בשנתיים האחרונות (כי גיליתי שיותר כיף לראות את הטקס בלילה מאשר לחכות לשידור החוזר..)

FRAIFY

New member
../images/Emo29.gifמי נשאר לראות את האוסקר?../images/Emo1.gif

אני בכל אופן נשאר לצפות-כל השנה חיכיתי לזה-אז אם יש פה עוד מישהו\מישהי שנשאר לראות תשרשרו להודעה ואוליי גם נפגש פה ב-3 בלילה,אגב אני הולך לישון ב-9 ככה ומתעורר ב3 אני ממליץ לכולם לעשות ככה,אחרת חצי שעה אחרי שהטקס יתחיל אתם תרדמו

ChipiM

New member
אני מקווה...

אני אלך לישון מוקדם מאוד (אני מקווה שאני אצליח להירדם ב7 ככה) ואם אני אצליח להירדם אני אקום ב3 ואראה ואז אני אודיע!

ThisIsJustME

New member
אני, בטוח

קמה בשלוש בשביל לראות את האוסקר
אני אכתוב פה
וברור...הולכים לישון ככה ב-8 בערך ואז ישנים מספיק

FRAIFY

New member
את הולכת לישון ב-8:\

אני הולך לשיעור פיזיקה שמתחיל ב-8 וחצי...

OB4ever

New member
אני נשארת

כל הערב!!! וכל הבוקר!! חיחי להלן לוח השידורים המלא של ערוץ 3 להיום בערב, ערב האוסקר: 19:45 שנות ה- 70 (ש.ח.) 20:05 ערב טוב עם גיא פינס - פריצה ראשונה לקראת האוסקר 20:10 קשרי משפחה 21:05 ערב טוב עם גיא פינס - פריצה שנייה לקראת האוסקר 21:10 רוזוול 21:55 ערב טוב עם גיא פינס - פריצה שלישית לקראת האוסקר 22:00 יצפאן - בתכנית ישולבו אייטמים הקשורים לאוסקר 22:45 ערב טוב עם גיא פינס - תכנית מיוחדת לקראת האוסקר 23:20 פסל הזהב - סרטם של דורון צברי ואורי ענבר על מאחורי הקלעים של טקס האוסקר 00:20 ערב טוב עם גיא פינס - פריצה רביעית לקראת האוסקר 00:25 שנות ה- 70 (ש.ח.) 00:55 ערב טוב עם גיא פינס – פריצה חמישית ואחרונה לפני שידור 01:00 אוסקר 2004: כוכבים על השטיח האדום - התכנית המקדימה לטקס, שידור חי 03:00 אוסקר 2004: הספירה לאחור - הדקות האחרונות שלפני הטקס, שידור חי 03:30 טקס האוסקר 2004 בשידור חי

ThisIsJustME

New member
חחח הסיכויים שאני באמת

ארדם בשמונה הם אפסיים.... אבל בגלל זה אמרתי בשמונה-בערך
אוי ולמה יש לך שיעור פיזיקה בערב?! באסה

FRAIFY

New member
מחר ב-8וחצי בבוקר יש לי שיעור...

למה? אהממ בגלל שיש לי בגרות עוד שבועיים,ואני עדיין לא יודע איך להוכיח משוואות דו מימדיות :\... באסה אהה?

ThisIsJustME

New member
אההה בבוקר../images/Emo70.gif חשבתי ש

בערב חחחחחחחחחחחחחח
יופי אני מחר צריכה ללכת לבית ספר, יותר מוקדם... ב-7 וחצי

S a p i r 2 5 5

New member
אני קם ב4 לפנות בוקר...

כדי לראות את התחלת הטקס עצמו, לפני זה יש רק ראיונות והקדמות.

very dark girl

New member
../images/Emo110.gifאם תקרא את תוכן ההודעה

תראה שהוא אמר שב3 מתחילים הנאומים והדברים המשעממים והטקס עצמו מתחיל ב-4... טוב.. שמישהו יכנס מיד אחרי זה ויפרס תוצאות... זה חשוב לי אבל לא מספיק שאני אקום באמצע הלילה בשביל... מספיק אני קמה כל בוקר ב5 וחצי..

למעלה