אוסקר פלוריסיינטה

crazy girl2007

New member
../images/Emo26.gifאוסקר פלוריסיינטה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

מצ'עמם לי אז החלטתי לעשות שאלון אוסקר כזה של פלורי
ת-ע-נ-ו
השחקן הכי טוב
השחקנית הכי טובה
הזוג האהוב עליכם
הזוג השנוא עליכם
השחקן הכי רע
השחקנית הכי רעה
השחקן\ית שאי אפשר בלעדיו
השחקן\ית הקטנטן\ה הטוב\ה ביותר
השחקן\ית המעצבנ\ת ביותר
השחקן הכי יפה
השחקנית הכי יפה
האם הייתם רוצים לעשות חילוף בתפקידים
אם כן,בין מי למי
(לדוגמא לשים את פלור במקום דלפינה.זאת רק דוגמא חעחע)
איזה דמות הכי מעניינת
איזה דמות הייתם שמחים לשחק
איזה דמות אתם הכי פחות אוהבים
איזה זוג הייתם רוצים לראות יחד בסידרה
(לדוגמא פרנקו ופלור)
עונה 1 או 2
שיר אהוב מעונה 1
שיר אהוב מעונה 2
האם אתם רואים פלורי בשידור השני בגטיקס
כן כן חפרתי קצת(הרבה)אבל תענו

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

השחקן הכי טוב
כולם, נגיד שחואן השחקנית הכי טובה
גם כולן הזוג האהוב עליכם
פלור ופדה/פרננקו ואולוביה הזוג השנוא עליכם
פלור ומקס:S השחקן הכי רע
רמירו חח השחקנית הכי רעה
הייתה מישי לא זוכרת השחקן\ית שאי אפשר בלעדיו
חואןןן השחקן\ית הקטנטן\ה הטוב\ה ביותר
תומסס, הסצינה שהוא שר
וגם מריאנה חח השחקן\ית המעצבנ\ת ביותר
בבה השחקן הכי יפה
חואן/בנחה השחקנית הכי יפה
ברנדה ומריאנה כשהיא גדולה
האם הייתם רוצים לעשות חילוף בתפקידיםאם כן,בין מי למי(לדוגמא לשים את פלור במקום דלפינה.זאת רק דוגמא חעחע)
לא חח איזה דמות הכי מעניינת
פדריקו איזה דמות הייתם שמחים לשחק
פלור, שמתנשקת עם פדריקו
איזה דמות אתם הכי פחות אוהבים
פלור איזה זוג הייתם רוצים לראות יחד בסידרה(לדוגמא פרנקו ופלור)
מסתומרת? פלור ופדה עונה 1 או 2
1 שיר אהוב מעונה 1
אי אסי סרה
שיר אהוב מעונה 2
דסדה קה טה וי
האם אתם רואים פלורי בשידור השני בגטיקס
תעונה 1 ראיתי תשניה לא

crazy girl2007

New member
כנסי

התכוונתי זוג שהוא לא יחד בפלוריסיינטה ושהייתם רוצים שהוא יהיה יחד.

god help people

New member
עונהנה../images/Emo80.gif

השחקן הכי טוב:פאביו אין ספק
השחקנית הכי טובה:פלור כמובן הזוג האהוב עליכם:פלור&מקס הזוג השנוא עליכם:טיטינה וראול השחקן הכי רע:ניקולס השחקנית הכי רעה:טיטינה השחקן\ית שאי אפשר בלעדיו:פלוררר השחקן\ית הקטנטן\ה הטוב\ה ביותר:מריאנה השחקן\ית המעצבנ\ת ביותר:טיטינההה השחקן הכי יפה:פאביוו
השחקנית הכי יפה:פלור ואיסבל האם הייתם רוצים לעשות חילוף בתפקידיםאם כן,בין מי למי: -- איזה דמות הכי מעניינת:פלור איזה דמות הייתם שמחים לשחק:פלור
איזה דמות אתם הכי פחות אוהבים:דלפינה איזה זוג הייתם רוצים לראות יחד בסידרה(לדוגמא פרנקו ופלור):--- עונה 1 או 2:2
שיר אהוב מעונה 1:פורקה ושמלתי הכחולה שיר אהוב מעונה 2:לבבות עפים ברוח האם אתם רואים פלורי בשידור השני בגטיקס:שיוצא

עונה../images/Emo24.gif

השחקן הכי טוב:בנחמין
חואן
פביו
השחקנית הכי טובה:איסבל
פלור
גרסיאלה
הזוג האהוב עליכם:פלור ופדה
בעונה השנייה:פלור ומקס
הזוג השנוא עליכם:אוליביה וברנרדו
השחקן הכי רע:נייקי\לאוטרו השחקנית הכי רעה:דומיניק
השחקן\ית שאי אפשר בלעדיו:פלור
השחקן\ית הקטנטן\ה הטוב\ה ביותר:רוברטה השחקן\ית המעצבנ\ת ביותר:נייקי השחקן הכי יפה:חואן ובנחה השחקנית הכי יפה:איסבל,ברנדה,פלור האם הייתם רוצים לעשות חילוף בתפקידים אם כן,בין מי למי(לדוגמא לשים את פלור במקום דלפינה.זאת רק דוגמא חעחע):ממ..היה מעניין לראות את פלור במקום דלפינה
איזה דמות הכי מעניינת:מקס איזה דמות הייתם שמחים לשחק:פלור איזה דמות אתם הכי פחות אוהבים:אווריסטו איזה זוג הייתם רוצים לראות יחד בסידרה(לדוגמא פרנקו ופלור):אוליביה ופצ'ה עונה 1 או 2:עונה 2
שיר אהוב מעונה 1:y asi sera שיר אהוב מעונה 2:hay un quento,לבבות ברוח,השיר של אולי ופרנקו האם אתם רואים פלורי בשידור השני בגטיקס:כשיוצא

עונה

השחקן הכי טוב: חואן חיל נאברו השחקנית הכי טובה: פלוסיינטה הזוג האהוב עליכם: פדה ופלור הזוג השנוא עליכם: מרטין ופס השחקן הכי רע: בונינז'ה השחקנית הכי רעה: סופיה השחקן\ית שאי אפשר בלעדיו: פדריקו השחקן\ית הקטנטן\ה הטוב\ה ביותר: תומס השחקן\ית המעצבנ\ת ביותר: מיה השחקן הכי יפה: פדריקו השחקנית הכי יפה: פלורנסיה האם הייתם רוצים לעשות חילוף בתפקידיםאם כן,בין מי למי: למשל פדה מת הייתי רוצה שיתחלף במקומו מקס ובעונה השנייה פדה ופלור מתאהבים איזה דמות הכי מעניינת: פרנקו איזה דמות הייתם שמחים לשחק: את הדמות של תומס איזה דמות אתם הכי פחות אוהבים: ניקולס איזה זוג הייתם רוצים לראות יחד בסידרה: פצ'ה ואוליביה עונה 1 או 2: 1 שיר אהוב מעונה 1: אסי סרה של פלור ופדה שיר אהוב מעונה 2: דרקון ענק האם אתם רואים פלורי בשידור השני בגטיקס: לא יוצא לי בזמן האחרון

crazy girl2007

New member
../images/Emo74.gifשאלון ארוך../images/Emo74.gif

לא אני חיברתי אותו.נראה למי יש כוח לענות על כולו
שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת? שותה?: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה:

cooldana

New member
עונה על האוסקר פלורנסיה

השחקן הכי טוב: פאביו השחקנית הכי טובה: את האמת שיש הרבה אבל אני אבחר את:איסבל הזוג האהוב עליכם: מקס ופלור הזוג השנוא עליכם:ולנטינה וניקו השחקן הכי רע: אוריסטו השחקנית הכי רעה: מרינה. השחקן\ית שאי אפשר בלעדיו:פלור השחקן\ית הקטנטן\ה הטוב\ה ביותר:תומס השחקן\ית המעצבנ\ת ביותר:בוניז'ה השחקן הכי יפה:פאביו השחקנית הכי יפה:פלור האם הייתם רוצים לעשות חילוף בתפקידים: בין דלפינה במקום פלור, (מענין לראות אותה טובה...) איזה דמות הכי מעניינת:לורנסו איזה דמות הייתם שמחים לשחק: פלור איזה דמות אתם הכי פחות אוהבים:ולנטינה איזה זוג הייתם רוצים לראות יחד בסידרה: חשבתי על הצעה פרועה קצת, פלור ומתיאס עונה 1 או 2: 2 שיר אהוב מעונה 1: Por Que שיר אהוב מעונה 2:Cosas Que Odio de Vos האם אתם רואים פלורי בשידור השני בגטיקס:כן

TINKERBAL17

New member
הייי הינה התשובות על השאלות של האוסקר

קודם כל אני חדשה פה אז היי והאוסקר יש לו אחלה שאלות אגב!!. 1.השחקן הכי טוב לדעתי הוא מקסימו (פאביו די תומאסו) 2.השחקנית הכי טובה לדעתי היא פלורנסיה(פלורנסיה ברטוטי) 3.הזוג האהוב עליי לדעתי הוא מקסימו ופלורנסיה 4.הזוג השנוא עליי הוא בוניז'ה ומללה 5. השחקן הכי רע הוא בוניז'ה כי הוא תכססן מגעיל יותר מלורנסו 6.השחקנית הכי רעה היא דלפינה כי יש לה את אותו ראש כמו בוניז'ה 7.השחקן שאי אפשר בלעדיו הוא מקסימו והשחקנית שאי אפשר בלעדיה זו כמובן פלור 8.השחקן הקטנטן הטוב ביותר הוא מרטין והשחקנית הקטנטנה הטובה ביותר היא רוברטה 9.השחקן הכי מעצבן הוא אווריסטו כי כמו פינגווין מעצבן כזה והשחקנית הכי מעצבנת היא מללה 10.השחקן הכי יפה זה מקסימו למרות שגם פרנקו מהמם!!! 11.השחקנית הכי יפה זו פלור 12.לא הייתי רוצה לעשות חילופי תפקידים 13.הדמות שהכי מעניינת היא מקסימו בגלל העבר שלו ומה שעובר עליו עם פלור 14.הייתי שמחה לשחק את פלורנסיה!!! 15.אני הכי פחות אוהבת את לורנסו כי הוא מניאק 16.הייתי רוצה לראות בסדרה את יחסית מה שאני רואה עכשיו את מקסימו ופלורנסיה חעחעחע 17.אני יותר אוהבת את העונה השנייה 18.השיר האהוב עליי מהעונה הראשונה הוא TIC TAC 19.השיר האהוב עליי מהעונה השנייה הוא TE SIENTO 20.ב-ר-ו-ר שאני רואה את פלוריסיינטה בשידורים חוזרים ואפילו את השידורים החוזרים בלילה של יום שבת. ודרך אגב אני חושבת שפביו די תומאסו(מקסימו)הרבה אבל הרבה יותר חתיך מפדריקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TINKERBAL17

New member
לדעתכם יעשו עוד עונה לפלוריסיינטה???

אני ממש מקווה כי אני רוצה לראות את ההמשך וגם מה עם אולי ופרנקו ולורנסו וכולם!!!!!! ומי לדעתך(crazy girl2007) יותר יפה מקסימו או פדריקו???גם השאר יכולים לענות בשמחה!!!!!

crazy girl2007

New member
כנסי../images/Emo13.gif

לא נראה לי שתהיה עוד עונה...כול השחקנים פנו כבר להצעות אחרות.... ולדעתי שניהם חתיכים

TINKERBAL17

New member
כנסי חחחחח:):):):)

אני יודעת שמלא שחקנים פנו להצעות אחרות אבל זה עצוב כי זו סדרה ממש יפה ואני ממש אוהבת אותה!!!!! וזה יהיה ממש עצוב כשהשידורים האלה יסתיימו כי אז Chow Floricienta Para Siempre!!!!!!!!!
ומה לדעתך יהיה אחרי פלוריסיינטה???? אולי Alma Pirats????הסדרה הזאת עם בנחה ולואיסנה וגם איסבל?????? תעני לי כי אני ממש רוצה לדעת את דעתך אל כל מה שכתבתי..... תודה

crazy girl2007

New member
אינלי מושג מה יהיה אחרי זה..

הלוואי שיהיה אלמה פיראטה(alma pirata).זו נראית סידרה ממש יפה.ממה שהבנתי יש את אלמה פירטה בויאודי בהוט או משו כזה..(לי יש יס)

TINKERBAL17

New member
יש!!!!כנסי:)

סופסוף עוד מישהי ממש אוהבת את פאביו יותר מחואן!!!!! הוא כזה חתיך!!!!!!(פאביו)!!!!!!!!!!!!!

עונהה

השחקן הכי טוב- פאביו די תומאססססס החתיך שלייייייייי השחקנית הכי טובה- דלפינהה.. קוראים לה איזבל משהו לא? הזוג האהוב- עליכם פלור ומקסססס.. הזוג השנוא עליכם- מממ לא יודעתת.. השחקן הכי רע- ברננדו השחקנית הכי רעה- אף אחד השחקן\ית שאי אפשר בלעדיו- פאביווווו.. השחקן\ית הקטנטן\ה הטוב\ה ביותר- מרינה.. =] השחקן\ית המעצבנ\ת ביותר- בוניז'ה השחקן הכי יפה- פאביווווווווווווווווווווווווו די תומאס ברורררררר השחקנית הכי יפה- דלפינה.. האם הייתם רוצים לעשות חילוף בתפקידים אם כן,בין מי למי(לדוגמא לשים את פלור במקום דלפינה.זאת רק דוגמא חעחע) לורנסו ובוניז'ה חח איזה דמות הכי מעניינת פלורנסיה איזה דמות הייתם שמחים לשחק פלורנסיהההה.. מה אכפת לי? כל עוד פאביו יתחתן איתי בסוף.. חחחח איזה דמות אתם הכי פחות אוהבים איזה זוג הייתם רוצים לראות יחד בסידרה(לדוגמא פרנקו ופלור) תומי ורוברטה עונה 1 או 2 - 2 עם מקס שליי.. שיר אהוב מעונה 1 פורקה.. אין לי כח לכתוב בספרדית חח שיר אהוב מעונה 2 און אנורמה דרגון.. שיר יפה חח האם אתם רואים פלורי בשידור השני בגטיקס ברוררר..

למעלה