אז מה זה "הישראלים"

Effoliation

New member
../images/Emo26.gifאז מה זה "הישראלים"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כל העולם ואשתו חולה עליכם
חברים שלכם לא יכולים להגיד משפט בלי "עיוני"
אמא שלכם התחילה לאכול יותר מידי עמבה
חבר שלכם לומד לאלף אריות
אין לכם מושג מה רוצים ממכם
הגעתם למקום הנכון
שרשור מטורף שמוקדש כל כולו לתוכנית הכי מדוברת כרגע..... הישראלים
תמצאו פה מידע, תמונות, קטעים ואפילו חוות דעת
אז.. למה אתה מחכים
**בבקשה לא להגיב עד שאני מסיימת**

Effoliation

New member
../images/Emo41.gif"מה קשור?"../images/Emo41.gif

אסי ישראלוף, שלום מיכאלשווילי וציון ברוך, נפגשו ברמלה ומאז הם החברים הכי טובים האחד של השני ולמעשה בלתי נפרדים. כבר בצעירותם, העלו השלושה מופעי סטנד אפ והומור ואף הופיעו במהלך שירותם בצה"ל בהתנדבות ביחידות ובבתי סיעוד. בשנת 2000 העלו את מופע הבידור "מה קשור?" בו הם משחקים מגוון דמויות, עד שבשנת 2002 קרה הטוב ביותר עבורם והם התגלו ע"י אלי יצפאן והחלו להופיע בתוכנית היומית שלו. הפינה של השלישיה אצל יצפאן זכתה לאהדה רבה (הם המשיכו להופיע בה במשך שלוש עונות), ולמעשה, זה היה הרגע בו השתנו חייהם והם פרצו לתודעה של הקהל בישראל. בסוף שנת 2003 החלו השלושה לעסוק בשירה ובמוזיקה, כשכתבו והקליטו יחד עם להקת "הדורבנים" את השיר "אחלה בחלה". ב- 2004 העלו עם שלמה גרוניך מופע בו בצעו, יחד עם גרוניך, שירים שכתב גרוניך לתוכנית "זהו זה!" במהלך שנות השמונים. המופע נחל הצלחה והוביל את פסטיבל הפסנתר לאותה שנה. בשנת 2005 הגיעה הצלחתם המוזיקלית לשיא חדש כשהוציאו את האלבום "תתנו לו צ'אנס" שהיה להצלחה מסחררת. בשנת 2004 השתתפה שלישית "מה קשור?" במערכונים שונים בתכניות "רק בישראל" ו"שידורי המהפיכה" ששודרו בערוץ 2, ובהמשך אותה שנה הגישה השלישיה פינה סאטירית על ענייני השבוע בחדשות יום שישי של ערוץ 10. בשנת 2005 הם חזרו לערוץ 2 עם "היכל התרבות", תכנית בידור מרכזית בכיכובם ובכיכובו של אדיר מילר, ששודרה ב"רשת" המשדרת בימים אלה גם את "הישראלים". לאורך כל השנים, במקביל לעשייתם הטלוויזיונית והמוסיקלית, השלישיה לא מפסיקה להופיע על במות ברחבי הארץ בהצלחה רבה, ובשנת 2006 אף נסעו לסיבוב הופעות משותף עם שלומי שבת בארה"ב.

Effoliation

New member
../images/Emo27.gifקצת על התוכנית../images/Emo70.gif

תוכנית קומית חדשה, בכיכובם של שלישיית "מה קשור?", המורכבת ממבחר מערכונים מקוריים שנכתבו ע"י צוות גדול של כותבים ועוסקת בנושאים המאפיינים את החברה הישראלית, כמו אבטלה, ממשלה, ספורט ועוד. המערכונים פונים לקו סאטירי עם אמירה חברתית בלתי מתפשרת ומאופיינים בהומור פנימי מוטרף, מופשט, חסר עכבות, מהפכני, מעיק ומצחיק כאחד. פורמט התוכנית מהווה פיתוח בלעדי של מחלקת הפיתוח של "רשת" בשיתוף היוצרים והכותבים אורי כץ ויגאל שפירא. כל אחד מחברי שלישית "מה קשור?" מגלם שורה של דמויות אותן עיצב מן היסוד, דמויות שקונות להן מקום בנוף הטלוויזיוני הישראלי, בעיקר בשל האמירה הטעונה והנוקבת שהן טומנות בחובן. סוללה מכובדת של שחקנים, בדרנים ואורחים אחרים לוקחים חלק בתפקידי אורח בפרקים השונים, בינהם: אסי דיין, אפרת בוימוולד, אושרי כהן, עודד קטש, אבי קושניר ועוד.

Effoliation

New member
../images/Emo23.gifחיים המובטל../images/Emo23.gif

חיים הוא מובטל כרוני, בכל פרק הוא מחפש דרך להתחמק מהעבודה שחווה, הפקידה בלשכת התעסוקה, מציעה לו. בכל פרק הוא ממציא לעצמו מקצוע חדש. חיים ממש אוהב להגיד: "כוסומו המדינה הזאת", "חותמת?", "מה שש בבוקר?" ו"ימות העולם ואני לא אהיה מתדלק". חיים - ציון ברוך חוה - שלום מיכאלשווילי מזל - אסי ישראלוף שחקנים אורחים - שירז טל ואושרי כהן הדירוג שלי: [מתוך 5]

Effoliation

New member
../images/Emo135.gifשלום וריבי../images/Emo135.gif

שלום וריבי הם זוג אוהבים. שלום מאוד אוהב את ריבי אבל לא יודע מה היא אוהבת, מה שמקשה עליו לקנות לה דברים. לשלום יש כמה משפטי מפתח קבועים: "יאללה פנק אותה", "לא טוב, תוציא", "חולה עלייך" וצפצוף האזעקה של האוטו. שלום - שלום מיכאלשווילי ריבי - ציון ברוך מוכר - אסי ישראלוף שחקנים אורחים - שרון רג'יניאנו ורובי פורת שובל הדירוג שלי: [מתוך 5]

Effoliation

New member
../images/Emo108.gifפלאפל הצומת../images/Emo108.gif

שמעון, בעל דוכן הפלאפל "הצומת", נאבק ברשתות המזון המהיר. בכל פרק הוא מוצא דרך לשדרג את דוכן הפלאפל השכונתי הקטן שלו. מפעילים איתו את הדוכן: אבא שלו והבן שלו ציון. שמעון אוהב לצ'פר את לקוחותיו בפלאפל + "עיוני". שמעון - ציון ברוך הסבא - גבי עמרני הבן שלו - שמוליק כהן שחקנים אורחים - שרון טייכר, איה רוזווסר רבין, אפרים שמיר, בני כרמלי, חן אביגדורי (תסריטאי הסדרה) ויגאל שפירא (תסריטאי ויוצר הסדרה) הדירוג שלי: [מתוך 5]

Effoliation

New member
../images/Emo47.gifראש הממשלה../images/Emo47.gif

ראש הממשלה הוא אדם קטנוני הסובל מתסביכי נחיתות, בכל פרק הוא מכניס את המדינה למערבולת בגלל תסביך נחיתות אישי. למזלה של המדינה מזכיר הממשלה אליהו מציל את המצב. ראש ממשלה - אסי ישראלוף אליהו - שלום מיכאלשווילי מוקה - ציון ברוך שחקנים אורחים - שירי גדני, ננסי ברנדס וטארק קובטי הדירוג שלי: [מתוך 5]

Effoliation

New member
../images/Emo193.gifד"ר קונפינו../images/Emo193.gif

ד"ר קונפינו הוא מנהל המחלקה הנאורה ביותר בבית החולים "רפואה שלמה" על שם רבין שברעננה. הוא נותן הזדמנות שווה לרופאים בעלי מוגבלויות, ונזהר לא להעליב אותם אפילו אם החולה ימות מזה. ד"ר קונפינו - אסי ישראלוף רפי - ציון ברוך שחקן אורח - אבי קושניר ושאול אליאס הדירוג שלי: [מתוך 5]

Effoliation

New member
../images/Emo95.gifזוג אחרי לידה../images/Emo95.gif

לאמיר ורוית יש תינוק חדש והם לא מפסיקים לדבר עליו. לא מעניין אותם שום דבר חוץ מהילד שלהם, והמטרה העיקרית שלהם בחיים היא שגם לחבר הרווק שלהם, יגאל, יהיה ילד. רוית מרבה להגיד בכל הזדמנות "איזה חמוד" ו"מה ניש?". רוית - ציון ברוך אמיר - אבי גרייניק יגאל - שלום מיכאלשווילי הדירוג שלי: [מתוך 5]

Effoliation

New member
../images/Emo68.gifמאחורייך../images/Emo68.gif

גלית היא הרכלנית של המשרד. לצערה כל מי שהיא מרכלת עליו נמצא, לגמרי במקרה, מאחוריה. גלית - שלום מיכאלשווילי חברה - שירי גדני עמוס מהרכש - אסי ישראלוף שחקנים אורחים - סופי צדקה, אבי נוסבאום, אבי ביטר, רז מאירמן הדירוג שלי: [מתוך 5]

Effoliation

New member
../images/Emo101.gifהפסיכולוג ד"ר גרוס../images/Emo101.gif

הפסיכולוג ד"ר גרוס משועמם מהעבודה שלו, והוא לא יוותר על כל הזדמנות לנצל את המטופלים שלו לתועלתו האישית. למרות שהם משעממים אותו מאוד, הוא תמיד מגדיר את מה שהם אומרים לו כ: "מרתק". הפסיכולוג ד"ר גרוס - שלום מיכאלשווילי שחקנים אורחים - קארין אופיר, דני רובס, ח"כ דני נווה, עודד קטש, עמי סמולרצ'יק, ארז שלם ואפי טל הדירוג שלי: [מתוך 5]

Effoliation

New member
../images/Emo86.gifרמי מאמן הכדורגל../images/Emo86.gif

רמי הוא מאמן קבוצת כדורגל ילדים שנגועה בכל הרעות החולות של הספורט הישראלי, עוזר המאמן מרציאנו הוא הפודל של רמי. כשרמי חוטף קריז, הוא תמיד אומר: "אל תטריף אותי! אל תגמור את רבי". רמי - אסי ישראלוף מרציאנו - שלום מיכאלשווילי לואיז שארטרז - ציון ברוך שחקנים אורחים - חיים רביבו, שרון אסולין ושלמה שרף הדירוג שלי: [מתוך 5]

Effoliation

New member
../images/Emo198.gifפרפ' מירון וסלים../images/Emo198.gif

לפרופסור מירון יש רק סטודנט ערבי אחד בשיעור, והוא מחכה שסלים יצא מהכיתה לשירותים כדי שיוכל לדבר על הנושאים הרגישים (הכור בדימונה, האפליה נגד הערבים וכד'). כשסלים חוזר מהשירותים לכיתה, הוא תמיד נתקל ב... "הבדרן והשחקן היהודי מייק בורשטיין". סלים הסטודנט ערבי - אסי ישראלוף פרופ' מירון - שלום מיכאלשווילי מרצה אורח - ציון ברוך שחקנית אורחת - אפרת בויימוולד הדירוג שלי: [מתוך 5]

Effoliation

New member
../images/Emo219.gifמפעל "קיפצו לי"../images/Emo219.gif

שמואל, מנהל מפעל הקפיצים הכושל "קיפצו לי", הוא בוס חסר לב. התחביב שלו הוא לפטר אנשים ולסנג'ר את אב הבית אברם. שמואל - ציון ברוך אברם - אסי ישראלוף שחקנים אורחים - אפרת בויימוולד, אוולין הגואל, דני קרפל, דני רובס ובני כרמלי הדירוג שלי: [מתוך 5]
וחצי

Effoliation

New member
../images/Emo58.gifאביגדור מילה אחת../images/Emo58.gif

אביגדור מילה אחת הוא רוסי מופנם שחוסך במילים, המשפטים שלו הם בני מילה אחת בלבד. אביגדור - שלום מיכאלשווילי אישתו - ציון ברוך שכן - אסי ישראלוף שחקנית אורחת - טל לוי הדירוג שלי: [מתוך 5] ***המערכון עדיין לא שודר***

Lunar4D

New member
יופי על ההשקעה... :)

למרות שקישור לאתר של התוכנית מביא את אותו התוכן.. אבלל.. יופי...

למעלה