אז.. עברה כבר חצי שנה מאז ראש השנה...

../images/Emo26.gifאז.. עברה כבר חצי שנה מאז ראש השנה...

אז בנתיים, מה הם השירים הישראלים שעשו לכם את חצי השנה הזאת?
|
יצא לאחרונה המון דיסקים מעולים ושירים מדהימים.. מטרופולין, כפיר אפשטיין, ג'קו, איתי פרל, לה גורדיה, התבלינים, ריטה, דני רובס, יזהר אשדות, יואב דגני, איה כורם,נועם רותם, המרפסות, הסוכריות,קרן פלס וכו.. וכו'... שתפו אותנו

A m 0 s

New member
איך שהזמן רץ...

יש מלא - איתי פרל ממש טוב - בדיוק ברגעים אלה אני שומע אותו ואת דנה ברגר מבצעים את "נדבר נדבר" בהופעה... שיר מקסים.. הוא גם יוצר טוב... לי אישית קשה להתחבר לשירים יותר מידי קיטשיים אבל אהבתי את "הכל דבש" - מה לעשות זה מדבק.. רק שיש דבר שממש מרגיז אותי וזה הבית הראשון של הבחורה, מה קשור מטוס אוטומטי וניירות??? האהה וגם התחלתי לשמוע את הדרה לוין ארדי בעברית היא גם דיי טובה... מה עוד??? לא זוכר לא משנה... בוקר קסום וחג שמייח... וואו כמה כתבתי...

mekl

New member
אני שמחה ששמת את מטרופולין ראשונים../images/Emo122.gif

אני לא יכולה כלכך לציין שירים, אני אלך על אלבומים. |מלך|מטרופולין, הסליל- אלבום מדהים.פשוט ככה- ולמה?כי מטרופולין, מצוידת בדנה הפעם (אלוהים זה חתיכת הבדל), עשו אלבום שמצליח להעביר מסרים. מה שאני אוהבת במטרופולין, זה שזאת מוזיקה מנותק כביכול, שעוסקת בהתרחשות ולא ברגשות, אבל היא מלאה ברגשות, שנמצאים בין השורות. מוזר אני יודעת,אבל איכשהוא אני בכל האזנה מגלה דברים חדשים. אני רוצה להמליץ גם על האלבום החדש של מלכת הפלקט, אח יפני- קשה לתאר במילים את הכישרון של שני הבחורים ברק גביזון ואמיתי אשר-עמוקים ורציניים ודכאונים לעיתים,אבל מוזיקה חכמה, מתוחכמת וטובה
שיר אחד מתוך עבודה עברית מטרופולין, כל האמת- איגו אינטריגו. שמיעה ראשונה- נשמע די מוזר, מין פרסומת לג'ינס או משהו שפספס את הכוונה של המילים. שמיעות מאוחרות יותר- התאהבות מוחלטת, אם זה לשמוע את ברק עם החספוס זה שלו מודאג- פה אני בורח אינטריגו אחרי, ואם זה לגמרי לשמוע את דנה צורחת- כל האמת ורק אמת אינטריגו חי באיגו מת. מדהים. סליחה אם לרגע אני נשמעת אובססיבית לאללה.

שלי../images/Emo26.gif

כפיר אפשטיין ושיריו
: "אמונה", "לבד", וכל השירים האחרים מהאלבום
אוהד חיטמן והאלבום החדש והמעולה שלו
"ארץ זרה" של אלדד ציטרין שזה אחד ה-שירים שנכתבו אי פעם
איה כורם עם האלבום שלה, ובמיוחד עם "אל תאמיני"
מורן גמליאל עם "דומים" ו...
המרפסות עם "נגמר הלילה" וזהו נראלי

למעלה