אז רגע

draedalus

New member
../images/Emo26.gifאז רגע../images/Emo36.gif

אם ערוץ 3 הוריד את דריה והדריה היחידה שנשארת זה בימי ראשון שלומדים בהם ובשבת ב9 וחצי בבוקר??? אז מתי יש דריה??? לאנשים אין טעם! הם תקעים תוכניות טובות בשעות שכל העולם ישן
!!!!ארג!!! צריך לעשות משהו בעניין!!!! אז באיזה ערוץ ושעות (סבירות...!!!) יש דריה???(אם בכלל...)?? ...........................................

פססס...אתה

יש לך דרך להשיג דריה. כן, כן תוכל לצפות באלילתנו הנשגבת במרקע המחשב הפרטי שלך!כל מה שאתה צריך זה להוריד באינטרטנט. ====================================================================== אני רק מידעת אותך לעובדה כי בשום אופן אני לא אמליץ לך לעסוק בכל פעילות לא חוקית שהיא. ======================================================================

draedalus

New member
ארג!!!!!!!!!!!!!!!!

אוקיי!!!!! א) אני בת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למעם השם!!!אני שונאת שעושים לי את זה..........אבל אני אסלח!!!! ב) יש לי בערך את כל הפרקים שאי פעם יצאו על המחשב...אבל למי יש כוח לראות את זה על המחשב??? וגם את הסרטים.... אהל אני מעדיפה לראות אותם בtv

חבל לך...

וסליחה...(שהייתי קטנה היה פטריה אז 3 שנים מהחיים שלי אנשים היו בטוחים שאני בן...)

ailag

New member
בערך..? ../images/Emo9.gif

checklist: (נו, חיכיתי לזה) - פיילוט - 5 עונות, 13 פרקים בכ"א - שני סרטים - הקטע המקדים לסרט השני, look back in annoyance עוד, מישהו?

למעלה