אחלה חדשות בקשר לאוסקר!

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif אחלה חדשות בקשר לאוסקר!

תראו איזה יופי, אני מביאה לכם חדשות מבית ספר
זה רשמי!! בטקס האוסקר שייערך ב29 בחודש, הזמרת אנני לנוקס תופיע את הסינגל של 'שיבת המלך' - 'Into The West'
אז הנה עוד סיבה טובה לראות את הטקס

ThisIsJustME

New member
וואאאאאי אדיר../images/Emo70.gif אבל

אני מקווה שזה ישודר בעוד ערוץ חוץ מהיס אוסקר הזה

Pink Princess

New member
ברור... זה ישודר גם למנויי הוט....

שזה כעיקרון כבלים/כבלים דיגיטלים

ChipiM

New member
אם כבר מדברים על שירים מהפסקול~

מישהו יכול להביא לי רשימה עם השמות של כל אלו שהוא מכיר??? תודה למי שיענה!

OB4ever

New member
איזה שולט!!

אמא איך אני מקווה שהוא יזכה בכל ה-11!!!!!!!!!!! אוף אבל אמא שלי רעה היא לא תיתן לי להישאר ערה....

שלום!!! אני חדשה!!!

וואי תודה לאל קם אדם יפה ומדהים ופתח פה פורום שר הטבעות!!! תבורכו!(
) חחח אני שנים מחפשת פה פורום של שר הטבעות ולא מוצאת.... כבר חשבתי לפתוח אחד אבל מה לעשות.. אני לא יודעת איך... חבל! קיצר קוראים לי ליאת, אני מהרצליה, קראתי את שר הטבעות (ולפני זה את ההוביט) פעם ראשונה בגיל 11, מאז אני חולה על הספרים (וחצי אובססיבית לגבי הסרטים...
)... וזהו... יש לי שאלה... מישהו יודע איך אני משיגה את הגירסה המורחבת של שלושת הסרטים?... HELP אני חצי נואשת (אבא שלי כבר התייאש ממני לפחות...)....

Pink Princess

New member
אממממ....

כרגע את יכולה להשיג את הגירסא המורחבת רק של 2 הסרטים הראשונים. אני לא יודעת איפה אפשר להשיג את המורחבים בהרצליה. כול מה שאני יודעת זה שאם את קונה את המורחבים עם הפסלים (זה בא ביחד) אז זה עולה לך איזה 100 שקל יותר. אצלנו בירושלים, למשל "שני הצריחים" עולה איזה 199 שקל בלי פסל של גולום. עם פסל זה 299 שקל. תחפסי אולי בבלוקבאסטר או ענק הוידאו. או בכול חנות וידאו שמכבדת את עצמה. וברוכה הבאה!

למעלה