אירוחים בתפוז אנשים

../images/Emo26.gifאירוחים בתפוז אנשים../images/Emo17.gif

עפר שכטר Live
בשעה 18:30, מיד אחרי השידור החי הראשון של אקזיט, עפר שכטר יתארח LIVE ב- blogTV של תפוז אנשים ויענה על שאלות הגולשים http://www.tapuz.co.il/exit/?h=1
מנהיג מודח Live
הערב, בתום הפרק השני בסדרת הטלוויזיה "דרוש מנהיג" ייפגש המתמודד/ת שנאלץ/ה לעזוב את התוכנית עם יעל בן דב Live ב- BlogTv http://www.tapuz.co.il/manhig/
כל הג'אז הזה
בשעה 20:00, יתארח בפורום ג'אז ובלוז פרד בולדן, אחיינו של ג´והן הארט ודוד של סקיפ ג´יימס, לציון יום הולדתו של דודו המנוח. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=30633
צוות מכון יעד יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD הערב בשעה 21:00
מכון יעד הוא מכון תרפיות רב תחומי המציע טיפולים באמצעות פסיכודרמה ופסיכותרפיה. מנהלי המכון ומטפליו הם ד"ר יהודית ריבקו, שרה גוברין ועופר זילברברג. צוות מכון יעד יענה על שאלות הגולשים בנושאי טיפול בקשיים רגשיים, התנהגותיים וחברתיים של ילדים, מתבגרים ומבוגרים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=48774204 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

../images/Emo83.gifשאלון../images/Emo83.gif

2. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? 3. מתי התקלחת פעם אחרונה? 4. מה הדבר שהכי מתחשק לך לעשות עכשיו? 5. מה היית אומר לממציא הטלנובלה אם הוא היה לידך ברגעים אלה? 6. אם העולם היה מורכב רק מסטיגמות, לאיזה קבוצה היית שייך? 7. באיזו משחת שיניים אתה משתמש? 8. אם היה לך מספיק דיו במדפסת לכל דבר שהיית רוצה, מה היית מדפיס? 9. מה היית חושב אם שוקולד היה מתחיל לדבר אלייך? 10. אתה יודע איך אומרים שטרודל[@] בעברית? 11. מה הדבר האחרון שהיית עושה אם חייזר היה אומר לך "בובה, רוצה לקפוץ לסיבוב בחללית שלי?" ? 12. אם היית מיץ פטל, מה היית אומרת לחתול שלך? 13. כוס מלאה, חצי כוס או כוס ריקה? 14. כמה שיניים יש לך? 15. האם דפקת לעצמך תמרור בראש? 16. מה מספר המזל שלך? 17. האם אי פעם מישהו נגס לך בתחת? 18. נכון שסקייטרים סתם מתלהבים מזה שהם יודעים מזה לוח באנגלית? 19. נכון שלויל סמית' יש אוזניים שנראות כמו זוג כנפיים? 20. מכיר להקה בשם אינפקציה? 21. מה דעתך על בני גורן? (;[) 22. מה דעתך על פסים בשער? 23. מה דעתך על ילדים במשמרות הזהב? 24. כמה פעמים שמעת אנשים קרואים לך בשם שלך היום? 25. יש לך גבות? אם כן, איך? 26. תיאור מצב הרוח שלך ע"י אייקון? 27. האם יש לך חשק עז לצ'יפס חם וקריספי עם כמות ענקית של קטשופ חריף חריף? ואם לא, האם אתה פסיכי? 28. מה דעתך על צפרדעים? מתאים לך? 29. מה דעתך על....חוליגנייייייםםםםםםם? 30. איך חזירים עפים? 31. מה המילים שאתה הכי אוהב להגיד? 32. מה הספר האחרון שקראת? 33. מה אתה חושב על כל מיני דברים מוחצמים? (מלפפונים חמוצים..כרוב חמוץ, כרובית חמוצה, גזר מוחמץ..) 34. נכון שכיף לצייר ראשים מדממים של אנשים מתים? 35. מה שיא הזמן שלך בדיבור בטלפון\פלאפון? 36. מהי הסדרה המצויירת החביבה עליך? 37. ברררר!!!!!11 38. אז...משלומך? 39. למה אתה פאקינג לא שואל אותי מה שלומי?!?! אתה חסר נימוס אתה;[ 40. מהו סוג הנעליים החביב עליך? 41. מה דעתך על משבצות? 42. מה צבע הים? 43. בא לך להרביץ ליהושוע? 44. האם יש לך תאריך לידה פולינדרומי? 45. מה הלבוש האהוב עלייך? 46. נכון שגרבי אצבע זה נחמד? 47. נכון שאוכל זה טובבבבבבב? 48. מהו האייקון השנוא עליך? 49. נכון שאתה מאוהב? 50. נכון שאתה רוצה עוד שאלות? 51. נכון שלא תקבל? 52. אוקיי. עוד אחת. כי אנחנו מכורות:) - כמה זמן גדלים כלבי ים? 53. לאיזה מגזין אתה מנוי? 54. על איזה איבר בגופך אתה מנגן? 55. זהו, נגמר! נהנת?

../images/Emo174.gifעונהה../images/Emo174.gif

2. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?: הולכת לשרותים 3. מתי התקלחת פעם אחרונה?:אתמול בערב 4. מה הדבר שהכי מתחשק לך לעשות עכשיו?: ליהיות עם החבר שאין לי אצלו בבית מתחת לשמיכה חחחח 5. מה היית אומר לממציא הטלנובלה אם הוא היה לידך ברגעים אלה?: איזה טלנובלה? 6. אם העולם היה מורכב רק מסטיגמות, לאיזה קבוצה היית שייך?: לרגילים חחח לא יודעת 7. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אורביט טוטל 8. אם היה לך מספיק דיו במדפסת לכל דבר שהיית רוצה, מה היית מדפיס?: את כל התמונות של ג'סטין שקיימות 9. מה היית חושב אם שוקולד היה מתחיל לדבר אלייך?:היתי חושבת שאני משוגעת.. ואז בטח היתי דופקת אותו עם פטיש של בשר חחחח 10. אתה יודע איך אומרים שטרודל[@] בעברית?: לא חחח 11. מה הדבר האחרון שהיית עושה אם חייזר היה אומר לך "בובה, רוצה לקפוץ לסיבוב בחללית שלי?" ?: הדבר האחרון שהיתי עושה זה להיכנס איצתו לחללית 12. אם היית מיץ פטל, מה היית אומרת לחתול שלך?: למיץ פטל יש חתול? חחחח בטח היתי מתחננת שלא ישתה אותי.... 13. כוס מלאה, חצי כוס או כוס ריקה?: בדרך כלל חצי כוס אבל אז אחרי מחשבות כוס מלאה 14. כמה שיניים יש לך? 28 (ה4 האחרונות שהכי הכי בסוף עוד לא גדלו..) 15. האם דפקת לעצמך תמרור בראש?: המון פעמים גם עצים,ונפלתי לתוך פח אשפה וביקרתי בהמון מקומות כאלו חחחח 16. מה מספר המזל שלך?4 17. האם אי פעם מישהו נגס לך בתחת?: לא חחחחחחחח 18. נכון שסקייטרים סתם מתלהבים מזה שהם יודעים מזה לוח באנגלית?: שיהיה 19. נכון שלויל סמית' יש אוזניים שנראות כמו זוג כנפיים?: לא שמתי לב 20. מכיר להקה בשם אינפקציה?: לאאא 21. מה דעתך על בני גורן? (;[): מי זה?? 22. מה דעתך על פסים בשער?: מגניבב יש לי המוןן חחחחח 23. מה דעתך על ילדים במשמרות הזהב?: מפגרים......... זה לא עוזר בגרוש חחחח כאילו שאם איזה משוגע היה רוצה לעבור ת'כביש באדום הוא לא היה עושה את זה כי ילד כיתה ג' מראה לו שלט עצור חחחחח 24. כמה פעמים שמעת אנשים קרואים לך בשם שלך היום?לא יודעת הרבה 25. יש לך גבות? אם כן, איך?: כן.. כזה בערך משולש 26. תיאור מצב הרוח שלך ע"י אייקון?:
27. האם יש לך חשק עז לצ'יפס חם וקריספי עם כמות ענקית של קטשופ חריף חריף? ואם לא, האם אתה פסיכי?: יש לי חשק לציפס אבל בלי חריף... לא אני לא פסיכית 28. מה דעתך על צפרדעים? מתאים לך?: בעע לא שונאתת הם כאלו חלקלקים מגעילים 29. מה דעתך על....חוליגנייייייםםםםםםם?: מגניבב חחחח 30. איך חזירים עפים? הם לא 31. מה המילים שאתה הכי אוהב להגיד? כזה,כאילו,מושלם/שלמות כל המילים שקשורים לשלמות מממ ג'סטין כוסוןןןןןןןןןן נכון שהוא מושלם?? 32. מה הספר האחרון שקראת? המצליחנים... 33. מה אתה חושב על כל מיני דברים מוחצמים? (מלפפונים חמוצים..כרוב חמוץ, כרובית חמוצה, גזר מוחמץ..): שונאת את כולם חוץ מהגזר זה שולטטטטטט זה כל כך טעיםםםם 34. נכון שכיף לצייר ראשים מדממים של אנשים מתים?: לא.... 35. מה שיא הזמן שלך בדיבור בטלפון\פלאפון?: שעתיים 36. מהי הסדרה המצויירת החביבה עליך?: כל מיני חחח 37. ברררר!!!!!11 : מה?????
38. אז...משלומך?: ככה ככה 39. למה אתה פאקינג לא שואל אותי מה שלומי?!?! אתה חסר נימוס אתה;[: כי אתה בסה"כ איזה שאלון קוקו 40. מהו סוג הנעליים החביב עליך? כמו הפומה הרגילות האלו שמרגישים ת'רצפה איתם.. בערך נעל ספורט 41. מה דעתך על משבצות?: בבגדים- סבתאאא במחברת- בעעע חשבון 42. מה צבע הים?- תלוי מה צבע השמיים 43. בא לך להרביץ ליהושוע?- לא ממש 44. האם יש לך תאריך לידה פולינדרומי?- שניה אני כבר עונה אני מתקשרת לידיד לברר מה זו המילה הזו.. 45. מה הלבוש האהוב עלייך?: ספורטיבי 46. נכון שגרבי אצבע זה נחמד?: כןן יש לי חחחחח 47. נכון שאוכל זה טובבבבבבב?: לא כרגע 48. מהו האייקון השנוא עליך?
כי אני לא מבינה מה מצוייר בו 49. נכון שאתה מאוהב?: כן יחסית.. 50. נכון שאתה רוצה עוד שאלות? כן.. משעמם לי 51. נכון שלא תקבל?: אולי 52. אוקיי. עוד אחת. כי אנחנו מכורות:) - כמה זמן גדלים כלבי ים? מאיפה לי..?? 53. לאיזה מגזין אתה מנוי?: שומגזין 54. על איזה איבר בגופך אתה מנגן?: אצבעות חחח אני עושה קליקים... 55. זהו, נגמר! נהנת?: לא........

RJlake

New member
עונה...

2. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?אוכלת ואז מצחצחת שיינים.. 3. מתי התקלחת פעם אחרונה?לפני שעתים בערך... 4. מה הדבר שהכי מתחשק לך לעשות עכשיו?לישון 5. מה היית אומר לממציא הטלנובלה אם הוא היה לידך ברגעים אלה? אמממ לא יודעת... 6. אם העולם היה מורכב רק מסטיגמות, לאיזה קבוצה היית שייך?אין לי שמץ 7. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?קולגייט 8. אם היה לך מספיק דיו במדפסת לכל דבר שהיית רוצה, מה היית מדפיס?כלום 9. מה היית חושב אם שוקולד היה מתחיל לדבר אלייך?כמה כסף אני אוכל לעשות מזה... 10. אתה יודע איך אומרים שטרודל[@] בעברית?לא... 11. מה הדבר האחרון שהיית עושה אם חייזר היה אומר לך "בובה, רוצה לקפוץ לסיבוב בחללית שלי?" ?אומרת לא 12. אם היית מיץ פטל, מה היית אומרת לחתול שלך?אתה שותה חלב לא? 13. כוס מלאה, חצי כוס או כוס ריקה?כוס מלאה 14. כמה שיניים יש לך?28 15. האם דפקת לעצמך תמרור בראש?לא שזכור לי.. 16. מה מספר המזל שלך?4 17. האם אי פעם מישהו נגס לך בתחת?לא 18. נכון שסקייטרים סתם מתלהבים מזה שהם יודעים מזה לוח באנגלית?לא 19. נכון שלויל סמית' יש אוזניים שנראות כמו זוג כנפיים?חחחח קצת... 20. מכיר להקה בשם אינפקציה?שמעתי עליה... 21. מה דעתך על בני גורן? (;[)בעעעעעע שונאת אותו בדם!!!!!
22. מה דעתך על פסים בשער?תלוי למי איך איזה צבע כעיקרון למה לא? 23. מה דעתך על ילדים במשמרות הזהב?חמודים!!!!! 24. כמה פעמים שמעת אנשים קרואים לך בשם שלך היום?מלא... 25. יש לך גבות? אם כן, איך?חחחח לא אני חסרת גבות...
26. תיאור מצב הרוח שלך ע"י אייקון?
27. האם יש לך חשק עז לצ'יפס חם וקריספי עם כמות ענקית של קטשופ חריף חריף? ואם לא, האם אתה פסיכי?כןן בא לי!! 28. מה דעתך על צפרדעים? מתאים לך?כן בכיף... 29. מה דעתך על....חוליגנייייייםםםםםםם? בעעעע 30. איך חזירים עפים? שאני אפגוש אחד אני אגיד לך... 31. מה המילים שאתה הכי אוהב להגיד?אין לי מושג 32. מה הספר האחרון שקראת?"מלאכים ושדים" 33. מה אתה חושב על כל מיני דברים מוחצמים? (מלפפונים חמוצים..כרוב חמוץ, כרובית חמוצה, גזר מוחמץ..)מלפפון חמוץ יאמי השאר איכססס 34. נכון שכיף לצייר ראשים מדממים של אנשים מתים?לא ממש... 35. מה שיא הזמן שלך בדיבור בטלפון\פלאפון?שעתיים 36. מהי הסדרה המצויירת החביבה עליך?ארתור 37. ברררר!!!!!11 38. אז...משלומך?מעולה! 39. למה אתה פאקינג לא שואל אותי מה שלומי?!?! אתה חסר נימוס אתה;[כי אני לא מכירה אותך! 40. מהו סוג הנעליים החביב עליך? ספורט.. 41. מה דעתך על משבצות?חביב 42. מה צבע הים?כחול 43. בא לך להרביץ ליהושוע?לא 44. האם יש לך תאריך לידה פולינדרומי?לא 45. מה הלבוש האהוב עלייך?ג'ינס 46. נכון שגרבי אצבע זה נחמד?מאודדדדד 47. נכון שאוכל זה טובבבבבבב?זה מעולהההההההה 48. מהו האייקון השנוא עליך?
זה מזעזע!! 49. נכון שאתה מאוהב?כןןן 50. נכון שאתה רוצה עוד שאלות?לא.. 51. נכון שלא תקבל?אני מקוווה! 52. אוקיי. עוד אחת. כי אנחנו מכורות:) - כמה זמן גדלים כלבי ים?100 שנה! 53. לאיזה מגזין אתה מנוי?ראש 1 54. על איזה איבר בגופך אתה מנגן?הברכיים 55. זהו, נגמר! נהנת?היה חביב!

RJlake

New member
אחד השאלונים היותר מוזרים שעשיתי...

אבל היה חביב!

הממ..../images/Emo9.gif

שטרודל אומרים כרוכית ובני גורן זה זה שכותב את רוב ספרי המתמטיקה

למעלה