אירועי היום בתפוז 10.5.05

../images/Emo26.gif אירועי היום בתפוז 10.5.05

היום ב-17:30 יארח פורום שיווק ופרסום את גדעון עמיחי, מנהל הקריאטיב ושותף בשלמור אבנון עמיחי, שיענה על שאלות הגולשים. הגולשים מוזמנים לשרשר את שאלותיהם כבר עכשיו.
ובשעה 21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD ד"ר גל מאירי, מנהל היחידה הפסיכיאטרית לגיל הרך במרכז הרפואי והאוניברסיטאי "סורוקה" באר-שבע. ד"ר מאירי יענה על שאלות הנוגעות לאבחון וטיפול בגיל הרך. הגולשים מוזמנים.
גולשי ה-Blogtv שימו לב - היום, יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, לא יתקיימו שידורים למבוגרים בלבד ב-Blogtv של תפוז. השידורים ישובו לסדרם מחר החל מהשעה 22:00.

DesertRose7

New member
נצל"ש -קיבלתי קיבלתי קיבלתי קיבלתי

ולא.. המחזור עוד לא הגיע.. בקורב. אבל החבילה כן! ואיתה הצמידים המהממים של מקפליי שבאמת יצאו ממש יפה! ובונוס קטן בשבילי.. פשוט לא היה 22.5 ליט"ש או 20 או 30.. כמובן שהחלפתי 30 ליט"ש אז עם מה שנשאר היא קנתה לי סינגל של THAT GIRL ואת ה-DVD של THAT GIRL! מי הכי מאושרת בעולם?! אני
רק רציתי להודע לכם שהצמידים הגיעו - מי שאני אראה אותו בקרוב אני אתן לו כבר שם *אהם*רוקעצמאות*אהם* ומי שלא.. דואר! אז כל מי ששלחה לי כסף שתשלח לי במסר אישי את הכתובת שלה כי לא כולם כתבו!

Craz¥ L

New member
../images/Emo24.gif

ב7.5 היא קנתה לך את שניהם? אמממ היא החזירה לך עודף? יששששששששש צמידים :p:p:p

DesertRose7

New member
לא..

היא קנתה את שני הסינגלים ואת המשלוח לארץ.. לא עושה יותר מדי חישובים.. אני קיבלתי מה שאני רוצה.. זה העיקר!

DesertRose7

New member
אז תבואי גם!!!

זה לא שיש לי יותר מדי מה לעשות שם.. זה פשוט שאין לי משהו אחר או יותר טוב לעשות! חח... תודה תודה

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifנמממ..לא יכולה../images/Emo10.gif

משתי סיבות. 1.כבר לא נשארו כרטיסים בטח
. 2.הסיבה העיקרית. אין לי עם מי ללכת
,חברות שלי לא רוצות ללכת
.

loner in love

New member
יש כרטיסיםםםם

עד 1 וחצי אפשר עוד לקנות ואמממ בואי איתנו!! כל מי שלא באה כי אין לה עם מי שתבוא איתנו! נעשה מפגש ברוק עצמאות

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifנמ ;[

זה מפתה..אבל יש לי רק 30 שקל..ולא הספקתי להתארגן עם הכסף והכל
. אז תהנו

למעלה