אנו מקווים ש... הייתה לכם פגישת פורום נעימה ומוצלחת !!! אוהבים, Ofericko & Michal
O Ofericko New member 11/4/02 #1 ../images/Emo26.gifאנו מקווים ש...../images/Emo36.gif הייתה לכם פגישת פורום נעימה ומוצלחת !!! אוהבים, Ofericko & Michal
../images/Emo26.gifאנו מקווים ש...../images/Emo36.gif הייתה לכם פגישת פורום נעימה ומוצלחת !!! אוהבים, Ofericko & Michal
O Ofericko New member 11/4/02 #3 אז עכשיו.... מקווים שעובר עליכם מפגש פורה ומהנה!!! Ofericko & Michal
ר רונה 29 New member 12/4/02 #4 אני בטוחה שהיה אחלה ........../images/Emo41.gif בסוף לא הסתדר לי להגיע..... מה שלומכם אתם ? איך החיים
אני בטוחה שהיה אחלה ........../images/Emo41.gif בסוף לא הסתדר לי להגיע..... מה שלומכם אתם ? איך החיים
ש שרה16 New member 12/4/02 #5 הי עופר ומיכל וגם רונה../images/Emo23.gif רק עכשיו חזרתי הביתה! עשיתי סבוב מסביב לכדור הארץ.... היה נורא כייף לפגוש את כולם אבל נאלצתי לעזוב בהתחלה, לשבת ליד מישהי מאד יקרה ,בבי"ח בלינסון ושם העברתי את הלילה. מקוה בפעם הבאה לפגוש אתכם.. נשתמע שרה
הי עופר ומיכל וגם רונה../images/Emo23.gif רק עכשיו חזרתי הביתה! עשיתי סבוב מסביב לכדור הארץ.... היה נורא כייף לפגוש את כולם אבל נאלצתי לעזוב בהתחלה, לשבת ליד מישהי מאד יקרה ,בבי"ח בלינסון ושם העברתי את הלילה. מקוה בפעם הבאה לפגוש אתכם.. נשתמע שרה
ר רונה 29 New member 12/4/02 #6 תודה שרה יקרה...../images/Emo140.gif מקווה שהמצב ישתפר בקרוב למאושפזת. העיקר שהגעת בשלום ושהכל בסיידר. שבת שלום.
תודה שרה יקרה...../images/Emo140.gif מקווה שהמצב ישתפר בקרוב למאושפזת. העיקר שהגעת בשלום ושהכל בסיידר. שבת שלום.