אני נפרדת מכם ל...

datiza

New member
../images/Emo26.gifאני נפרדת מכם ל...

לשלוש שבועות!! אני טסה לסנט פרטרבורג !!! ושם... ושם אני הולכת לצנוח !!! כן, כן.. תקנאו
זה בסדר.. אני מרשה
בנוסף לכך אני אצטרך להיסחב עם אמא בין כל הקרובים והחברים.. בין היתר אצטרך להיפגש עם אבי היקר.. ואני לא בידיוק מתלהבת מזה. בכל אופן ביי לכלוכם וחופשה נעימה לכולם (גם למי שיש פסיכומטרי לעשות באוקטובר- כמו לי למשל- אז גם תנסו להנות כמה שיותר)

Sheep From Hell

New member
אוישששש..... איזה כיף!!

למרות שאני לא מכירה אותך... אבל שיהיה... תהני!!!! (Tני עדיין לא הייתי ברוסיה מאז שעליתי מ 1990..
) וואי זה בטח כזה ריגוש..... ותאמיני לי זה הדבר הכי כיף בעולם לראות קורבים וחברים שלא ראית פול זמן או לא הכרת...כולם יהיו נחמדים ותקבלי מתנות.. ותראי איך אנשים אחרים חיים!! תנצלי כל רגע...:) ביי תהני!

datiza

New member
בפעם הראשונה זה די מרגש

אני טסה בפעם השנייה כבר, הייתי שם לפני שנתיים. לי זה לא נראה כזה כיף. אין לי הרבה קרובים שם- רק את אחותה של סבתא שלי ואבא שלי. את האחות של סבתא זה נחמד לראות כי היא גם נחמדה כזאת. לעומת זאת את אבא שלי קצת מוזר לי לראות. אני לא מרגישה שהוא באמת אבא שלי, אני פשוט מרגישה שהוא סתם בנאדם זר. זה די מביך ולא נעים אפילו. אני לא אומרת שלא הייתי רוצה להכיר אותו יותר, אני חושבת שאני לא מבוגרת מספיק עדיין בשביל זה ואני לא יכולה להתמודד עם זה. כשרק עלינו ארצה ב-94 העובדה שהייתי בלי אבא הייתה מאוד טראומטית בשבילי ואני לא כלכך רוצה לעבור משהו דומה שוב. אגב, האנשים חיים בידיוק כמונו.. זה רק אני או שבאמת לפעמים נראה שרוסיה זה איזה מקום מבודד מהצויליזציה והחיים שם הם שונים לגמרי מאשר פה.. (זאת בטח רק אני..) אבל לפחות אני אפגוש ידיד טוב שלי, אז יהיה כיף
תודה וביי

Sheep From Hell

New member
לא אמרתי שהם מרוחקים....

אלא שפשוט המנטליות שם שונה... לא יודעת איך להסביר את זה... זה לא כמו שאנשים חושבים שבארץ אנחנו חיים באוהלים ורוכבים על גמלים כל היום.. אלא בצורה של אורך חיים קצת שונה... שם יש למשל יותר דגש על חינוך.. וכאלה.. ויש שם מנהגים שונים מפה, ומסורות שפה אין... אוף לא משנה אני לא יודעת איך להסביר..... קיצור תהני! ותבואי לספר איך היה.. גם אבא שלי טס עוד כמה ימים.. איזה כיף בית ריק ל שבוע!!:)

datiza

New member
באמת כיף לך.. תהני גם את../images/Emo70.gif

למה לי אין בית ריק אף פעם... אה נכון סבתא שלי תמיד נמצאת כאן ולא נותנת לי לשכוח מנוכחותה ("תנקי את החדר!").

wildgirl1

New member
אני מקנאה בך

צניחה חופשית היא החלום שלי אבל מה הסיכוי שאימא שלי תרשה לעשות? תהני לך שם ברוסיה. מתי את נוסעת? תביאי מתנות. ותיזכרי שאני מחכה לך ביום הולדת שלי. אני מקווה שעוד יצא לי לדבר איתך לפני שאת טסה

datiza

New member
../images/Emo51.gif

אני אהנה ועוד איך
(גלידה רק רוסית.. הכי טעימה !!) למה אין אייקון של מצנח או משהו.. אני מוחא! יכול ליהות שאני אלך גם להופע של נייטוויש בפינלנד!!!! חהחהחהחהחהחהחה חהחהחהחהחהחהחהחה חהחהחהחהחהחהחהחה Don't hate me for that!!

eMiFrEaK

New member
דשולה!!

תהנייייייי!!! תנצלי את החופש כמה שיותר!!! ותהני בצניחה!!! חלום חיי... עוד מעט גם אני אעשה..=)

datiza

New member
thnx!

אבל זאת רק צניחה עם מדריך, עדיין אין תקציב לקורס שלם. מקווה שבעוד שנתיים כשאני אטוס שוב לרוסיה יהיה לי מספיק כסף לעשות גם קורס (כי אין מצב שאני עושה בארץ, זה עולה 6000 שקל!! קורס אחד!!!.. טוב בעצם גם קורס פסיכומטרי עולה ככה.. גנבים!)

eMiFrEaK

New member
את רצינית???

איפה מצאת ב6000????? אני מצאתי רק ב7,200!!!! וכן... גם אני הולכת להסתפק בצניחה עם מדריך..

vk3

New member
נראה עשית את זה רק בגלל המדריך ../images/Emo8.gif

vk3

New member
לבי נדם לרגע... ../images/Emo2.gif

וואו איזה כייייף לך !!!!!!! אני כבר חולם לטוס לפחות פעם אחת לארץ מולדתי
ועוד לצנוח ?????? איזה פחדדדדדדדד !!!!!! הייתי עושה את כול מה שלא צריך במכנסיים
שתהיה לך חופשה נעימה, תיהני מאוד ותנצלי כול רגע...
מתים עלייך דשנקה

bariska

New member
תהני../images/Emo13.gif

ותחלמי על זבובים שעושים סקס בטיסה

למעלה