אני צריך עזרה

tomash1985

New member
../images/Emo26.gif אני צריך עזרה../images/Emo53.gif../images/Emo36.gif

אז ככה, אני יציג את עצמי קצת קודם אני תומ'ש בן 18 וחצי מאזור חיפה, עוד חודשיים מתגייס, הייתה לי חברה שנתיים עד לפני פחות משנה, זה נגמר, מאז היו לי הרבה מערכות יחסים אבל שום דבר לא הביא לדבר רציני... בזמן האחרון הכרתי בחורה, פה בפורומים, בפורום
"שמינסטים",היא ממרכז הארץ, התחלנו להתכתב ב-icq שעות על גבי שעות, החלפנו תמונות, ממש כיף לדבר... אחרי יומיים ככה של דיבורים היא אומרת לי שהיא בכלל במערכת יחסים, ושהיא מצטערת שהיא לא אמרה לי קודם, סלחתי לה למרות שזה מעצבן, אבל חפיף, אבל למרות שיש לה חבר היא אומרת לי שאני עושה לה משהו, בתמונות אני נורא מוצא חן בעיניה והיא נמשכת אליי, ויש אצלי דברים שאין אצל החבר שלה (היא הבינה את זה מהשיחות), שהצלחתי "לגעת" בה איכשהו--->>>כל זה היא אמרה לי, אני לא ממציא את זה או מסיק את זה מהשיחות שלי איתה, בנוסף היא מספרת לי שגרמתי אצלה למשבר קטן אצלה, בינה לבין עצמה ועם חברה, לבילבול, שאם היא בכלל אוהבת את חבר שלה ?!, הם יחד כבר חצי שנה ובזמן הזה היו כאלה שרצו אותה אבל היא לא רצתה אותם, היא דחתה אותם, אבל היא אומרת שאליי היא לא מצליחה להישאר אדישה מה עוד שאני מראה לה רצון גם להיות איתה יחד, אז זה עוד יותר גורם לה לא להיות אדישה אליי, היא גם אמרה לי פעם :"למה לא באת קודם??"
הכוונה פה למה לא באתי לפני חבר שלה וככה הכול היה נפתר כאילו...אך שהיא רואה את חבר שלה היא בטוחה ב-100% שהיא אוהבת אותו, זה מה שהיא אמרה לי, לא יודע מה אתם חושבים אבל לי זה ניראה כמו שיכנוע עצמי,לא
יש לציין שהיא לא מוכנה (לא שביקשתי) לבגוד בחבר שלה, והיא צודקת, והיא אומרת שכל עוד היא איתו אין סיכוי שיהיה ביננו משהו רציני כאילו, אלא רק ידידים טובים, היא גם נורא מדגישה את העניין הזה שהיא רוצה שנמשיך להיות בקשר גם אם לא יקרה כלום, והיא אמרה לי גם פעם אחת שאם היא תעזוב את חבר שלה זה יהיה בשבילי... ופה מגיעה השאלה
מה ניראה לכם עובר על הבחורה הזאת למען השם???(נתתי לכם את כל הפרטים כמעט), לי יש הרגשה שהיא מפחדת לעזוב אותו בגלל שהיא לא פגשה אותי עוד, ואמרתי לה כבר שאני והיא יודעים טוב האמת ב-
שהיא לא מרגישה כבר אותו דבר עם החבר שלה והיא רק מנסה לשכנע את עצמה שהכול בסדר, הרי ראיתם מה היא אמרה לי?? בחורה לא סתם אומרת את זה לבחור, כי מי שאומרת דבר כזה לא אוהבת באמת את החבר שלה!!!... אני מבקש, בבקשה את חוות דעתכם על מה שקורה ביני ובינה...אשמח לשמוע !!! תודה לכם... וטוב שיצא פורום כזה

לפעמים....

צריך להתאמץ בשביל להשיג מה שרוצים. אם היא באמת חשובה לך, אל תוותר, וכל עוד תחוש שיש סיכוי תמשיך לנסות בכל הדרכים (הנאותות כמובן) לשכנע אותה שאתה אוהב אותה באמת. אם יש לה רגש אמיתי, אז היא רק מתלבטת ובסוף תהיה איתך. אם היא בכל זאת תבחר את החבר שלך, עצתי, תחתוך את הקשר לגמרי, אתה רק תסבול מזה! שיהיה לשניכם בהצלחה

למעלה