אני רק שאלה

orpl

New member
האם יש איזושהי דרך...

שאפשר לראות את ההופעה של שרית חדד אצל יאיר? לא את הראיון..

מישהו מההפקה קורא כאן?

אם כן אז יש סיכוי שתביאו את ריטה מתישהו? אני לא זוכרת שהיא הייתה פעם אצל יאיר

bmsas

New member
מדוע לא מביאים כוכבים מחו"ל ?

מדוע לא מארחים בתוכנית האירוח של יאיר לפיד אורחים מפורסמים גם מחו"ל ?

bmsas

New member
מה שמו של סגן שר הבינוי והשיכון ?

מי זוכר את שמו של ח"כ ממפלגת העבודה אם אני לא טועה הוא היה בקדנציה האחרונה סגן שר הבינוי והשיכון ?

HAIFA24

New member
למה הוידאו של משחק מכור לא שלם?

מה בדיוק הקטע? למה אתם לא נותנים את כל הקטע של יאיר במשחק מכור. גם אי אפשר לקחת את זה בVOD וגם זה לא באינטרנט.

the thin ice

New member
היי.. אני מחפש קטע, שאני חושב שהוא

של יאיר לפיד.. או אתם מכירים? זה קטע שמדבר על דברים שקורים רק בישראל (כמו "רק בישראל אפשר לדעת אם היה פיגוע לפי השירים ברדיו", ומסתיים ב"רק זו הארץ שלי, רק אותה אני אוהב".. מכירים?

מילי17

New member
לפני שבועיים

נקבע עם סילבן שלום (בעלה) ראיון אצל יאיר, והוא הותנה בכך שג'ודי תבוא גם וזה יהיה ראיון זוגי. ג'ודי באה בלית ברירה בשבילה הקרירה הפוליטית של בעלה. והתבאסה.

ל ו ת ם

New member
ריטה היתה אצל יאיר לפיד

אבל מזמן , שיצא השיר "לאלף נמר" באמת הגיע הזמן להביא אותה שוב ובכלל ריטה ויאיר לפיד הם חברים די טובים !!!

מילי17

New member
בדר"כ כשבאים כוכבים מחו"ל

לישראל, יאיר או כל תוכנית אירוח אחרת מארחת אותם. כמו ווסטליף שהגיעו לישראל
. וחוץ מזה שהיו המון ראיונות עם כוכבים מחו"ל. למרות שהכי טוב כוכבים מישראל

bmsas

New member
מה דעתכם על שאראס יאסקיבצ'יוס ?

מדוע שלא יזמינו את הכוכב הליטאי שזכה פעמיים עם מכבי ת"א באליפות אירופה וצמוד ללינור אברג'יל לראיון אישי אצל יאיר לפיד ?

מילי17

New member
ריטה הייתה כמה פעמים

לבד, ועם רמי, ומתי שהיא הוציאה את הדיסק החדש- חמצן בשיר "לאלף נמר". והייתה תפאורה ממש ייחודית ומושקעת. אני מאמינה שכשאר תהיה סיבה ריטה תבוא לתוכנית.

את בטוחה שזה

הגרסה הנכונה? היא כועסת עליו כאילו הוא אמר עליה משהו נוראי באחד הטורים שלו.. במיוחד אחרי הקטע שהיה התוכנית עם שלום אסייג, זה נראה אידיוטי מדי לכעוס ככה רק בגלל שהוא דרש שהיא תתראין עם סילבן.

מי התנה? התוכנית??

למה שהם יתנו את קיום הרעיון בכך שהוא יהיה זוגי? את מי ג'ודי מעניינת (עם כל הכבוד)?

מילי17

New member
../images/Emo26.gifאני רק שאלה../images/Emo9.gif

כל השאלות שלכם- לכאן בלבד
. שבת שלום
מיל

aske11

New member
המייל??

יש אפשרות לפרסם מייל של מר לפיד או של התוכנית???

למעלה