אעאע About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo26.gifאעאע About That Song../images/Emo23.gif../images/Emo178.gif../images/Emo14.gif

חייבת לומררר ג'ייק הוא הבנאדם הכי חמוד בעולםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!! וכן בא לי לשים פה תמונה שלי ושלו
מלפני 20 דקות
כל שניה מחמיא לי, ואומר שאני החברה הכי טובה שלי
bezzy
כפרעליוווווווו הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
Bubble Wrap
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10?
מה דעתך על השיר? לא ממש אהבתי אבל נחמד
מהי השורה האהובה עלייך? And you wrote the book on how to be a liar, And lose all your friends, Did I mean nothing at all? Was I just another ghost that's been in your bed? Don't get all emotional baby, You can never talk to me, you're unable to communicate!בדיוק ככה אוליביה!!
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: I'm a little dazed and confused, Life's a bitch and so are you. מישהו היה אליי ביץ'
מה דעתך על שם השיר? מוזר
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? This is goodbye.
האם השיר דיכאוני? ברמות
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? מאזה לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו? לודעת
XD
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: עצוב בעיקר
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:פרידות
ציון לשיר 1-10? 7

N e r d y

New member
וואי לא רק אני פה עכשיו? ../images/Emo6.gif

מה דעתך על השיר? מדהים. מהי השורה האהובה עלייך? כל השיר הזה פשוט מדהים, באמת אי אפשר לבחור.. למה בחרת אותה? ^^ שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: בעע לייף איז אה ביצ'. מה דעתך על שם השיר? מגניבוש אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה אבל אולי גודביי האם השיר דיכאוני? כן דיי האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
מפתיע דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: כמה שאני אוהבת את הלהקה הזאת:] ציון לשיר 1-10? 10!

Sharon Kez

New member
אומג איזה חמוד הוא!! חחחחחחח

הו והוא נראה חתיך
מהקצת שרואים ב2 התמונות. XD [יש לך תמונה טובה?] על מה הוא אמר לך rudeness? חח ~איך אני אוהבת להתערב חחח~ מה דעתך על השיר? חמוד כזה. בקושי שמעתי אותו אני חושבת מהי השורה האהובה עלייך? Life's a bitch and so are you
למה בחרת אותה? ממ כי היא משעשעת כזאת שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:לא יודעת חח מה דעתך על שם השיר? חמוד ומתאים אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה האם השיר דיכאוני?כן האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן.. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: פרידות, לב שבור ציון לשיר 1-10? 7

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח הנה=> והוא אמר לי על

כך שאמרתי לו שאני רוצה לראות אותו רוכב על סקייטבורד ואז אמרתי לו שאני רוצה לראות אוות בבוקסר XD [משהו שהוא אמר לפניי זה] ואז הוא אמר לי "אולי רוכב על סקייטבורד עם בוקסר?" אז אמרתי כןןן מגניב למה לא והוא כזה "ואם אני אפול?!" אז אמרתי "אז יהיה יותר ממה לראות
" XD ואז הוא אמר רודנס XD

yaelsee

New member
אומג מיקי../images/Emo70.gif ../images/Emo178.gif

הוא נראה כאילו הוא בוהה במשהו מאוד מעניין XDDD

yaelsee

New member
הווו מיקי איזה חמוד הוא! ../images/Emo9.gif

בכל מקרה...
מה דעתך על השיר? הווו וואו... הוא ממש יפה
מהי השורה האהובה עלייך? Life's a bitch and so are you. די, זאת כזאת שורה חזקה
למה בחרת אותה? הרגע אמרתי
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: ooooh
סתם
I'm not God, I can't change the stars, And I don't know if there's life on Mars, But I know you're hurt,
מה דעתך על שם השיר?חביב
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? ל goodbye אני חושבת
[הבנתן, יעני יד, ביי? אחח אני טיפשה
]
האם השיר דיכאוני? כן, נראלי
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? נופ
שם השיר מתאים לתוכן שלו? המממ...
משום מה ><
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: וואו, לא זוכרת...
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: שאני אוהבת ממש את הקול של דני כזהוא מגיע לטונים גבוהים
ציון לשיר 1-10?

yaelsee

New member
יופי טיפשה שכמותי ../images/Emo122.gif

ציון לשיר 1-10: 10

sweet shir

New member
איזה חמוד!!! חחחחחחחחחח D:

התפרצות פקאצית: עאעאעאע השיר הכיייי טוב EVER!!! #%@#% ~משתלטת על עצמי~ תתכוננו לחפירה.
מה דעתך על השיר? מושלם. פשוט.. עאעא!
מהי השורה האהובה עלייך? באמת, אבל באמת שכל מילה ומילה בשיר הזה. שיר כ"כ מושלם... בכל האופנים. פשוט אין לי מילים. הנה משהו שאני אוהבת במיוחד, אבל באמת שכל השיר הזה כלכך מושלם. Did I mean nothing at all? Was I just another ghost that's been in your bed? למה בחרת אותה? כי זה שיר מושלם ואני אוהבת הכל.
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Who do you think you are to cry? מה דעתך על שם השיר? נחמד. קיטצ'י מדיי לתוכן. הוא ממש לא משקף את המושלמות של השיר. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא יודעת, אני לא יצירתית. האם השיר דיכאוני? כן. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא, אבל כיף לשיר אותו. שם השיר מתאים לתוכן שלו? בערך.. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: טום מנגן ליד פסנתר :) ציון לשיר 1-10? 10!!! השיר מבין האהובים עלי. (כי אני לא יכולה להחליט על אחד שהכי אהובXD)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גמני רוצה כזה ג'ייקיזם ^^

מה דעתך על השיר? מדהיםםם
מהי השורה האהובה עלייך? "I wish I could bubble wrap my heart, In case I fall and break apart...". וגם "...Life's a bitch and so are you...". אבל כל הליריקס מדהיםם ואלו רק שתיים מתוכן.
למה בחרת אותה? כי טום, כי היא מדהימה והיא פותחת את השיר. והשורה השנייה כי זה משפט שולטט~!!@@$ ^^
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: "...Turn on the radio honey, cause every single sad song you'll be able to relate...". כ"כ אני.
מה דעתך על שם השיר? מעולה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? This is Goodbye.
האם השיר דיכאוני? אממ כן.
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? לא.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? בקטנה.
.
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: בכיתי?
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10? 10.

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifהשיר בין האהובים עליי.../images/Emo23.gif

מה דעתך על השיר? פשוט נכון ומדהיייים מהי השורה האהובה עלייך? the life so bich,so are you למה בחרת אותה? כי היא מתאימה ליD: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: לא זוכרת נו
מה דעתך על שם השיר? האמממ לא חשבתי על זה תכלסXD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? O.O האם השיר דיכאוני? חחח או יהה... האם השיר שמח,קופצני,כיפי? נופ. שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהאאא... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לאדעת...הוא מתאים לי רוב הזמן^^ השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אני נזכרת בטום ששר את זה
ציון לשיר 1-10? 10000000000000000

XxLianxX

New member
שיר מדהים!

מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?"Was I just another ghost that's been in your bed?"
למה בחרת אותה? בגלל שאני אוהבת איך שהיא נשמעת ואת המילים
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: All my days have turned into nights, 'Cause living without, without, without you in my life.
מה דעתך על שם השיר? מוזר אבל סבבי
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? "This is goodbye" נראה לי.. אבל לא הייתי משנה..
האם השיר דיכאוני? קצת
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא..
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת..
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: bubble wrap
ציון לשיר 1-10? 9.5

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifבאבלראפ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

מה דעתך על השיר? מושי
.
מהי השורה האהובה עלייך? And you wrote the book on how to be a liar, And lose all your friends, Did I mean nothing at all? Was I just another ghost that's been in your bed?
למה בחרת אותה? כי היא יפה.
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Life's a bitch and so are you.
מה דעתך על שם השיר? סבבה לגמריי.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? כן... Goodbye
האם השיר דיכאוני? כן..
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן...בערך.
.
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אמממ...לא יודעת..
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: חחחחחחח את ליאן אומרת Life's a bitch and so are you ואת טום מנגן על פסנתר..
ציון לשיר 1-10? 10.

just orr

New member
../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? מדהים
מהי השורה האהובה עלייך? וואי זה מזה קשה. אבל ממש. בחיי, אני אצוטט את כל השיר וזהו
למה בחרת אותה? אעאע מילים מדהימות. ~מתה~
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Life's a bitch and so are you
מה דעתך על שם השיר? נחמד חח
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אני גרועה בשמות XD הממ... This is goodbye. [כל כך מארון 5
]
האם השיר דיכאוני? לא דכאוני... עצוב. מבאס כזה.
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו? בערך...
[XD] חבל שאין |פסנתר|.
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי שומדבר כזה
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: ממממממממ פסנתר. וטום. ודני. ופסנתר. ו'אעאעאעאעעעעע'.
ציון לשיר 1-10? 10

../images/Emo26.gifעונה עונה עונה עונה../images/Emo36.gif

מה דעתך על השיר?
אהבתי !!
מהי השורה האהובה עלייך?
This is the last time, I give up this heart of mine,
למה בחרת אותה?
כי ככה אני מרגישה ! נמאס לי !
שורה שאני הכי מתחברת אליה:
I'm a little dazed and confused, Life's a bitch and so are you.
מה דעתך על שם השיר?
אממ..שם דפוק...
אם הייתי יכולה לשנות את שם השיר?
לא יודעת...לשם יותר נורמלי שקשור לאהבה...כמו כל שירי האהבה [מן הסתם..XDD]
השיר דיכאוני?
קצת..כן...
השיר שמח,קופצני,כיפי?
לא...
שם השים מתאים לתוכן?
לא כ"כ...זורקים פה ושם את השם שלו אבל הייתי משנה !
אייקון תפוזי שמתאים לתוכן:
[מן הסתם] XDDD
דבר מצחיק/עצוב בזמן שהשיר מתנגן:
מישהו...
השיר מזכיר לי/עובר לי בראש:
מישהו...חחחח..
ציון לשיר:
8

למעלה