אשדוד והסביבה

../images/Emo26.gif אשדוד והסביבה

אני עדיין זקוקים ל...: מיקרוגל תנור עם גז מזרון למיטת תינוק מחשב בגדי חורף לבנים במידה 6 (לשני ילדים שונים בשתי משפחות שונות) בגדי חורף במידות 10-12 לבנים בגדים לבת במידה 16

tamirzak1

New member
ביום שישי בערב אהיה ברמת חן ברמת גן

אולי יביאו אותו לרמת חן,או אם זה בסביבה אקפוץ לקחת. תמיר.(מאשדוד)

tamirzak1

New member
לאשדוד זקוק דחוף לסלון במצב טוב

למשפחת חייל בודד ונשוי עם ילד. יש לו אפשרות להביא רכב מהצבא לאסוף את הסלון מכל מקום בין ירושלים לאשדוד-אשקלון.

רותם111

New member
אילת שילחי מסר לעינת ודן

עם רשימת צרכי הביגוד עבור המשפחות בחסותך. העברנו אליה למיון עשרות שקים הערב. יש לי תחושה שיהיו אוצרות.

../images/Emo26.gif לאיילת וכוווווולם. יש אצלי

במועדון במושב המוני דברים שימויינו ביחד עם הנוער בתנועת הנוער שלנו באמצע השבוע (ימים שני - שלישי). אחרי המיון אכניס רשימה מסודת של כל הדברים. מי ששלח לי מסר עם דרישותיו נכין לו חבילות בנפרד.

tallyh

New member
איילת ודני

אם יש מי שישנע את הדברים מירושלים אליכם, יש אצלי שקיות ענקיות עם בגדי חורף לילדים בגילאים 4-6, (בנים בנות ויוניסקס). רוב הבגדים יתאימו בבטחון לילדים במידה 6. בנוסף יש לי מקרוגל שיש בו תקלה קטנה - לא זוכרת מה היא. לא ניסינו לתקן כיוון שקבלנו במתנה מיקרוגל חדש אחר בעת רכישה של מוצר חשמלי כל שהוא. אם את רוצה לקבלו ולנסות לתקן את מוזמנת. כמובן שהכל זקוק לשינוע. אם כן שלחי לי הודעה במסר. טלי

tallyh

New member
רחובות

לצערי אין לי דרך להעביר לרחובות. יתכן שאגש לבקר את פנינה בשבוע הבא, ואז, אברר אתה אם ניתן יהיה להעביר אליה את כל הדברים שאצלי. אצלה יש יותר רכבים שמגיעים לאיזורים השונים בארץ. שבת שלום טלי

למעלה