אתר קריוקי של קווין אתר חביב ביותר תנסו אותו! הנה
1 16 מרי לו New member 19/3/05 #1 ../images/Emo26.gif אתר קריוקי של קווין../images/Emo36.gif אתר חביב ביותר תנסו אותו! הנה
1 16 מרי לו New member 20/3/05 #4 אממ..זה לא מקפיץ למעלה...כנסו לאתר! אפשר פשוט לחרוש עליו! יש שם שירים שעשו אותם כל כך יפה...(כמו these are the days of our lives למשל...) תיכנסו!!!!!
אממ..זה לא מקפיץ למעלה...כנסו לאתר! אפשר פשוט לחרוש עליו! יש שם שירים שעשו אותם כל כך יפה...(כמו these are the days of our lives למשל...) תיכנסו!!!!!
1 1Reebok New member 20/3/05 #5 היי, נעלבתי ../images/Emo10.gif סתם, לא. אם מה שאני שמתי לא חוקי, אז אני לא יודע למה שלך כן יכול להיות חוקי :-\
היי, נעלבתי ../images/Emo10.gif סתם, לא. אם מה שאני שמתי לא חוקי, אז אני לא יודע למה שלך כן יכול להיות חוקי :-\
1 16 מרי לו New member 23/3/05 #8 אמממ.... אולי כי שמתי את האתר עצמו ולא הוצאתי ממנו כלום?? אם למישהו יש בעיות זכויות יוצרים זה לאתר. לא לי. אני פירסמתי את האתר עצמו
אמממ.... אולי כי שמתי את האתר עצמו ולא הוצאתי ממנו כלום?? אם למישהו יש בעיות זכויות יוצרים זה לאתר. לא לי. אני פירסמתי את האתר עצמו
R Red Sunset New member 21/3/05 #7 ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifתוקע לי את המחשב ../images/Emo10.gif נממ.. אני אנסה להפעיל בפעם אחרת.. ^^;; לפחות שמעתי את הגרסא של another one bites the dust.. מ-א-ו-ד מקוטעת, אבל גם זה משהו.
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifתוקע לי את המחשב ../images/Emo10.gif נממ.. אני אנסה להפעיל בפעם אחרת.. ^^;; לפחות שמעתי את הגרסא של another one bites the dust.. מ-א-ו-ד מקוטעת, אבל גם זה משהו.
T The coffee house New member 26/3/05 #9 איזה אתר אדיר../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif