בהחלט מצדיק שרשור!!!!!

../images/Emo26.gifבהחלט מצדיק שרשור!!!!!../images/Emo36.gif

אוקיי זה הדבר הכי טוב שקרה בחיים.... תנסו להתרכז!!!!! אז ככה אני אצל חברה שלי באשקלון.... ואבא שלה (בריטי) סיפר על חבר שלו, שגם גר באשקלון, שגדל בליברפול. הוא בן 65 בערך כיום. "היי.." התעניינתי... "יש לו מבטא כזה?!!?" (השמעתי קול מצונן. "אתה יודע, כמו הביטלס?" "כן." השיב לי אביה של חברתי בשלווה והתרחק מהחדר. לאחר שניות ספורות שמעתי את קול צעדיו המתקרבים חזרה "הוא גדל שני בתים מה... איך קוראים לו... לנון." והכל בשלווה גמורה, שתבינו!! בכל מקרה אני ישר קפצתי עליו בשאלות "מה?!" "בטח!" ו"מתי?!". חברתי הרגיעה אותי והציעה שנלך לבקר אותו בקרוב, כדי שאוכל להטיל את כל השאלות ישר עליו. ואז אבא שלה הוסיף: "הוא גם הכיר את הריסון ומקרטני,לפני שהתפרסמו, הרי רינגו אם אני לא טועה הצטרף אח"כ, נכון?" בכל מקרה, אני הולכת לראות אותו בקרוב, ומי יודע, אולי יש שם תמונה של לנון משחק בארגז חול ו"מזמר" להנאתו?!!?!?!!?!? ואיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי קוראים לו מלקולם, דרך אגב. ואני לא צוחקת. ואיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אם אני ישיג תמונה אפילו של קצה אוזנו השמאלית של לנון אני מעלה אותה לפורום מייד, ברור?!?!?!!?!!?!?!?!?!? ואיייייייייייייייייייייייייייייי

John LennonS

New member
ואוו, זה באמת שווה שירשור חדש

וחוץ מזה את תוכלי לשאול אותו את כל הדברים שכולם היו רוצים לדעת ומעולם לא יכלו... כי אין להם את המקור ראשון הזה!!! זה באמת דבר מעניין, מקווה שתהני מהפגישה

אוקיי אז רק עכשיו חזרתי ממנו......

והיה מדהים!!!!! קודם כל הוא הביא לי חיננננננם שתי קלטות וידאו שמכילות את כל הביטלס אנת'ולוג'י. הוא סיפר לי דברים מדהימים על ארבעת (שלושת) המופלאים. אני כל כך נרגשת שאני לא יודעת מאיפה להתחיל!!!! שאלתי אותו על תמונות שלהם שהיו בני 18-19 אז הוא אמר שאין לו, כל התמונות מהתקופה האלה אצל אחותו, במנצ'סטר. טוב אז ככה: הנושא הראשון לשיחה שלנו היה המבטא הליברפולי. כמו שבטח ברור לכולכם, השיחה התנהלה באנגלית-ליברפולית ועל כן די התקשיתי להבין חלק (גדול) מהדברים שהוא אמר, אבל בכל זאת הבנתי את הדברים שרציתי לדעת. אמרתי לו שלדעתי המבטא הליברפולי הוא המבטא האנגלי הכי מגנייבבב שיש, ואז הוא להבין בדיוק למה התכוונתי אז הסברתי לו עוד פעם. בסוף הוא הבין, והסכים איתי. מסתבר שהוא שרוףףףףףףףףףףףףף על כדורגל ויש לו חדר שלם בבית שמוקדש לקבוצת הכדורגל של ליברפול. כמה מגניב!!! בהמשך אמרתי לו שהסיבה שבאתי אליו היתה ששממעתי שהוא גר פעם ליד לנון. הוא הסכים איתי. שאלתי: "נו, ודיברת אתם? הכרת אותם? הם היו נחמדים? סנובים?" אז החבר הכי טוב שלהם הוא לא היה, אבל הם רדפו אחרי אותן. בנות. הוא התחיל לשאול אותי: "שמעת על הקאוורן קלאב?" "בטח!!!" עניתי נרגשת. "היתי מבקר שם, כשהיינו צעירים" אנחנו, כמובן, טוב אתם יודעים למי... חי חי חי.... בלכ מקרה, כשהוא נתן לי פרטים נוספים על המועדון המהולל, הבנתי, שהוא לא בדיוק התלהב ממנו! "it was a bloody stinky hole!". הוא עדיין זוכר את הריח המחניק, את העובדה שזה לא היה יותר מסתם מרתף, והעובש שיצא מהתקרה. לא הייתם מנחשים שזה המקום הכי מתאים להמלכה של הלהקה הכי גדולה בעולם, הא? הייתי אני בשו כשהוא סיפר לי את כל הדברים האלה. הוא סיפר גם על בריאן אפשטיין, שמסתבר שהיה מתפלל שתי שורות לפניו בבית הכנסת. בחיי, ואני לחצתי לו את היד! אוקיי אז עכשיו אני אסיים כי חברה שלי לוחצת עלי להביא לה את המחשב: בסיום השיחה, שאלתי אותו: "אז איך משיגים מבטא לבירפולי?" והוא ענה: "you just talk thrue your nose...." אשמח לקבל תגובות...

John LennonS

New member
נשמע נחמד, אבל זה כל מה ששאלת?

לא שאלת אותו על הביטלס עצמם שאלות או שהוא לא ידע לענות עליהן? הוא דיבר עם הביטלס היה לו קשר כל שהוא איתם?

ניסיתי יותר להתמקד

בתקופה שלא הרבה נדע עליה - שנות החמישים, לנון וחבריו בני 18, מופיעים בקאוורן. שאלתי אותו אם הוא היה מדבר אתם הרבה אז הוא אמר רק כשלנון והוא השכנים הצליחו לנופף זה לזה מאחורי קהל הבנות שהסתער עליהן במועדון. בסה"כ הוא אמר שהם היו די נחמדים ושהם התחרו על הבנות... חי חי חי.... אבל הם היו חברים כולם כשהם היו קטנים.... נסיתי לצחוק אתו אם הם שחקו ביחד בארגז החול... הוא לא הבין. אחח האנגלים האלה.... בדיוק הפרענו להם באיזה מסיבה שהם עשו אז לא היה לנו נעים להשאר ולשאול שאלות.... אבל בכל מקרה אני מאה אחוז אפגוש אותו עוד פעם להחזיר לו את הקלטות ואני אנה לרמוז לו אם אחותו יכולה לשלוח לו כמה תמונות, כי מה שבטוח - לה יש כאלה!! אבל עד אז - אני פשוט יחרוש את הביטלס אנת'ולוג'י ו.... אחלו לי בהצלחה!

Another Girl

New member
וואו גדול ../images/Emo70.gif

להפעיל לחץ ומהר על איזשהו חומר מתועד....

ובכן,

היום אחה"צ אני אתדפק אל דלתו כאשר עוגיות שוקולד צ'יפס טריות מסודרות באלגנטיות על הצלחת שבידי, וחיוך חביב מתנוסס אל פני. חי חי חי שלא תחשבו שאני ילדה שמשחדת אנשים בעוגיות! לפי מה שהכרתי אותו אתמול הוא בנאדם מאוד נחמד ואשמח לדבר אתו בלי קשר, במיוחד במבטא ליברפולי. אבל, מי יודע...? שווה או לא?!

ובכן חזרתי

ובסוף לא יצא לי לחזור אליו עוד הפעם! איזה באסעה! אתם מתארים לעצמכם שלחצתי את היד לאדם שהיה נוכח להופעות הראשונות של המופלאים בקאוורן? והוא עוד נתן עדות, ואחזור עליה בשנית: במבטאו הליברפולי המקסים הוא צייו כי הקאוורן, לעניות דעתו היה סתם מקום מסריח, מרתפי שכזה שטיפות מים נפלו על היושבים מהתקרה. זה די הצחיק אותי נקודתם המבט הזאת. הייתי נותנת הכל כדי לגוררר שם. אתם איתי?

../images/Emo7.gif אוףףף איזה נאחס ../images/Emo12.gif

למה לא נולדתי 60 שנה קודם?!?!! בלעעעעעעעע ולמה לא בליברפול? בלעעעעעעע ולמה שלא אהיה השכנה של ג'ון לנון ושחצי משירי הלהקה יהיו בהשראתי?!?! בלעעעעעעע

למעלה