בחור עם אופי 2

מטרוש17

New member
../images/Emo58.gif(לעונה השניה) שאלה...בקשהה

מישהו אולי זוכר בבחור עם אופי בעונה השנייה שהיא בחרה בגיל אני חושבת היא אמרה לובסוףשהיא יצאה עם פאביו.... והוא עזב אותה... מזה פאביו????....

TuTyBoP15

New member
בחור עם אופי2:הוואי..שאלהה

במי לריסה בסוף בחרה?... כי זה שודר כבר לא?... אני רואה את הפרקים היומיים עכשיו..ואני פשוט חייבת לדעת במי היא בחרה.. היא בחרה בחתיך או "חנון"??

orhe

New member
בחור עם אופי2 פלוס ספוילר למנצח

ספוילר ספוילר ספוילר שהיא בחרה בגיל בסוף וגילתה לו שהיא יצאה עם פאביו, למה הוא עזב אותה? בגלל שפאביו הוא דומן שטחי כאילו, הוא מה? אשמח אם מישהו יסביר לי.

אהלן כולם כנסו רגע

למישהו יש תמונה של טוד... מבחור עם אופי 2? זה דחוף תודה מראש!

TuTyBoP15

New member
אפשר תמונה שלו??...

אני חשבתי דווקא שהיא תבחר באחד מהחנונים שהיה איתה בפגישה בפרק של אתמול

בריאן כבש אותי ../images/Emo3.gif

כלכך הגיע לו לזכות, במיוחד על פני גיל - שלריסה הכירה לתקופה קצרה, לעומת בריאן, ושלא נראה רע יחד עם האופי שלו ש"מפצה" על כל החסרונות כביכול. לבסוף היא בחרה באופן הצפוי, המשעמם והנורמטיבי ואני בכלל לא התפלאתי כשגיליתי את הסוף לסיפור ה"אהבה" שלהם. מגיע לה
הבנתי בעונה הראשונה כשמלנה בחרה בג'ייסון על פני אדם, כי.... אדם מעצבן. מאוד. ויותר מידי חיובי בצורה מעוררת בחילה. אבל כשדחו את בריאן, זה היה חבל ומיותר.

Ulong

New member
בחתיך אבל..

בסוף היא גילה שהיא יצאה עם פביו שהוא איזה אחד ששוכב עם כל הבנות בעולם אז הוא אמר לה שהוא מעדיף שהם לא יהיו ביחד. וכך היה.. בסוף היא נשארה לבד.

TheCharm

New member
מגיע לה

לפי דעתי הסדרה הזאת, עם הרצון שלה לטוויסטים, הרסה את כל המטרה שלה. הם רצו להוכיח שהאופי קובע, נכון? אז סתם צירוף מקרים שב-2 העונות הראשונות היופי היה הקובע?

n l m

New member
זאת לא הייתה המטרה

לפי דעתי המטרה של תכנית זו היא להראות את השטחיות בעולם ולהראות את הזיוף בתכניות הריאליטי רומנטיקה הרווקות שם תמיד אומרות שהן בחרו את זה שהיה להן הכי כימיה איתו אז הם עשו מבחן הביאו אנשים משכילים ומכוערים וכמה זמן אחרייהם יפים וטפשים ולהראות שבסוף היופי כן קובע פשוט הם עשו את זה כרמז מוסתר ולא כרמז גלוי

Ulong

New member
ברור שמגיע לה../images/Emo45.gif

היא סתם *עוד* צבועה מתוכנית ריאלטי.

C o C i T o

New member
סתם מגעילה

התוכניות האלה זה בולשיט... ברור שהמראה החיצוני קובע.... אם אתה לא נמשך למישו פיזית אז אין מצב שאתה תהיה חבר שלו בקשר רומנטי אתה רק תרצה להיות ידיד שלו ולא יותר מזה...

TheCharm

New member
זה לא התוכניות בולשיט

זה העובדה בולשיט. מראה לא קובע. ממש. נכון, מראה זה לא הכל, אבל זה כן חלק מכובד. לא משנה מה אתה חושב על אופי של בנאדם, אתה לא יכול להיות עם מישהו שאת הנגעל מלראות את הפרצוף שלו או כל דבר אחר בו. זה יתפרק מהר מאוד. אחרת היופי לא היה מושג כ"כ חשוב בחרה שלנו

Ulong

New member
בדיוק

כל אחד רוצה להיראות יפה בעיני השאר וכל הבולשיט שמנסים למכור לנו לא כ"כ עובד עליי. אהבה ממבט ראשון נקבעת כן ע"פ המראה.

n l m

New member
נכון אבל

קודם כל אהבה ממבט ראשון זה סתם אשליה לפי דעתי ודבר שני אם אתה מתחיל להמשך לאופי של בן אדם מכוער שיש לך קשר קרוב איתו תוך כמה חודשים או אפילו פחות אתה כבר תחשוב שהוא יפה בעיניך, לא?

למעלה