בחירות בפורום

shellyland

New member
../images/Emo26.gif בחירות בפורום../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

הריני מתכבדת להכריז על חודש ינואר (או לפחות מה שנשאר ממנו) כחודש ב ח י ר ו ת בפורום מוזיקה ברזילאית. בשבועיים הקרובים אני מצפה לראות כאן תעמולת בחירות מאסיבית, רצינית ומושקעת, בה כל אחד מכם יריץ את הזמר/ת, מלחינ/ה, מוזיקאי/ת האהוב עליו וינסה לשכנע אותנו לבחור דוקא בו/בה.
יש להביא נימוקים משכנעים מלווים בהסברים מקיפים ומצע איכותי.
מותר להריץ גם אמנים שאינם ברזילאים, בתנאי שהם מתחום המוזיקה הלטינית.
מותר ואף רצוי להשתמש בעזרים טקטיים: תמונות, פליירים, ססמאות, המנון בחירות, ניקים בדויים, אמוטיקונים וכל דבר אחר העולה בדעתכם.
מותר להתאגד במפלגות.
מותר לתקוף את המתחרים שלכם, אבל בדרך תרבותית ונימוסית.
מותר להריץ יותר ממועמד אחד, אבל תחת ניקים שונים.
אסור לפרסם יותר מהודעת בחירות אחת ביום, אבל מותר להגיב להודעות בחירות של אחרים. כל ההודעות ישורשרו להודעת בחירות אחת שתוצב בפורום מדי בוקר. הודעה שלא תשורשר - תמחק! יש לכם שבועיים מהיום להשתולל. בדיוק בעוד שבועיים, ביום ראשון ה-26 בינואר, יוצב סקר חדש שיכלול את כל המועמדים, והשבוע האחרון של ינואר יוכרז כשבוע ההצבעה. הקלפיות יפתחו לשבוע בלבד, אז אם אתם מתכוונים להזמין את כל חבריכם ובני משפחותיכם להטות את הכף לטובתכם - אנא הקפידו להביאם בשבוע זה בלבד! יאללה, לכו על זה ובהצלחה לכולם! (בואו נתערב שאני יודעת את מי אלדרין הולך להריץ)

shellyland

New member
עיקר שכחתי:

מכיוון שהסקר מאפשר לי להציע רק 10 קטגורויות - 10 המועמדים הראשונים הם אלה שיכנסו, אז "כל הקודם - זוכה!" נו...? כבר עשר בבוקר ועוד לא התחלתם! למה אתם מחכים...? את התעמולה של היום נא לשרשר להודעה הזאת, ושיהיה לכם בוקר יפה

giba70

New member
Francisco de Assis - Chico Science

האם מישהו מעריך את המוזיקה המדהימה של שיקו סיינס זצ"ל? שילוב של מקצבים אפרו-ברזילאים מטורפים ואלקטרוניקה, אז אני מקדיש את זה לזיכרו כהומאז´, גם אם לא יהיו תומכים רבים.

גנגי

New member
ה"פאדו"../images/Emo141.gif - שירת הביציות.

עמליה רודריגז
- האחת והיחידה - הזמרת שקולה נפלא וכאבה חידה.
הגברת היפהפיה שרה ממעמקי החצוצרות, בקול ענק, בכאב גדול, ביופי נדיר, בפורטוגלית - והפאדו הוא שירת הכאב, שירת הביציות, אם תרצו. למען השם (של סרמאגו) ולמען הפאדו - הצביעו עמליה!

eldarinn

New member
סע סע לפורטוגל

אתה לא רואה מה רשום בראש העמוד?
אמנם זמרת גדולה ומפורסמת אבל כאן יש לה סיכוי בערך כמו מפלגת נהגי המוניות בכנסת.

גנגי

New member
ברצון, דווקא...../images/Emo9.gif

אבל לפני שאני נוסעת אני מבקשת להזכיר לך שההגדרה היתה זמרים לטיניים, ולא רק ברזילאים. ולהשוות את עמליה רודריגז לנהגי המוניות... וואללה נעלבתי...
טוב, אני הולכת להתנחם בדיסק של... עמליה רודריגז, כמה מפתיע.

eldarinn

New member
הכל כמובן ברוח טובה ../images/Emo24.gif

גם לי יש את המוסיקה שלה ואני אפילו נהנה ממנה עד מאד.

קראולה

New member
אני כמובן בוחרת את elis regina

אבל הסקר הקודם נשאר אז איפה מכניסים את זה לעזאזל? ואולי מותר להריץ שניים? כי בעצם אני רוצה את ג´ובים

shellyland

New member
כתבו עלינו בעיתון!!! ../images/Emo9.gif

טוב, לא ממש בעתון אלא בתפוז קהילות, אבל זה עדיין מרגש. הכנסו.

adipo

New member
הריני מכריזה על עצמי כ

דף חלק- מוכנה ומזומנה לקבל את תעמולתכם! מי רוצה את קולי??? (רק ב 1.90
) יום טוב וחג שמייח עדי יש לנו מרץ לעשות שינוי בעבודה בשביל איחוד לאומי במולדת

גדי שבת

New member
מפלגת CEV TV

אני גאה להכריז על הקמתה של המפלגה CEV TV, הנקראת על שמו של המועמד שהיא מריצה - Caetano Emanuel Vianna Telles Veloso. למה קאייטנו – אסביר בבוא הזמן, לאחר שאתייעץ עם כמה יועצי תקשורת (אולי ארתור פינקלשטיין?). בכל אופן - עם קאייטנו אני בטוח שהסיכויים טובים ויהיו עוד שיצטרפו.

eldarinn

New member
MARISA MONTE ../images/Emo23.gif

וחבל על הזמן, התעמולה וכו´ כי כבר ניצחתי, אין עוררין

the single

New member
אני מתלבט

למי להצביע.האם משהו מהמועמדים מחלק נקנקיות או סופשבוע בסיטי טאור? (עדיף בעצם בקופקובנה)
ועכשיו ברצינות אני שוקל להצביע למפלגה שמריצה את מריסה מונצ´י.איזה קול נפלא!! אבל..אני עדיין קול צף..קשה,קשה היא הבחירה. אגב שלי-ברגע שמועמד "שלך" רץ את פסולה מלספור את הקולות-לא?

shellyland

New member
אני לא מריצה אף מועמד

אבל מרשה לעצמי לעודד את המועמדים המועדים עלי. אם יש בזה חשד למנהל לא תקין, אני מוכנה לתת לך לספור את הקולות במקומי
מישהו מוכן להתנדב להיות בועדת הבחירות המרכזית?

למעלה