ביקורות על מקפליי בJML

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gifביקורות על מקפליי בJML../images/Emo36.gif

As it happens, ''Just My Luck" is secretly a commercial for McFly, the rock quartet Jake manages. It's a real band from England pinning its hopes for American success on this movie. (Good luck.) Jake tells the record mogul they're a cross between the early Beatles and blink-182. It's a heartbreaking moment because you know what he means, and it doesn't sound appealing at all. Fortunately, Lohan doesn't have to feign interest in McFly's earnest, sugarcoated whining. But she does have to slide around in a mess of soap suds. Why she agreed to front a movie tailor-made for Hilary Duff or the Olsens is a mystery. But I'm willing to look on the bright side and hope that a 20-year-old Lohan will graduate from teen dreck and remember ''Just My Luck" as a high-paying commencement exercise. the boston He works as a janitor at a bar and bowling alley, where he also runs the sound board and manages a band of young Brits who apparently want to look and sound as much as possible like the Beatles, circa 1964. The movie uses a real band, McFly: "Unlike most boy bands today," the press notes inform us, "McFly write their own songs and play their own instruments." The alternatives are too depressing to contemplate... roger ebert - the chicago sun-times Jake lands a contract with the mogul for a hugely untalented rock group (Britain's McFly playing themselves) that he's managing and moves into the label's luxury suite. the new york post But teenage girls may find the movie engaging, given the hottie quotient of Lohan's love interest, Chris Pine, and the catchy music and offbeat personalities of hot young British pop band, McFly. USA Today​

../images/Emo207.gifאני יודעת שזה ממש לא קשור אבל

מה נסגר עם הרדוף רוחות? איפה פרק 13?!?! אמורים להיות עוד 7 פרקים לא?

m i c k e y 15

New member
תודה על הביקורות..

רשמו כאילו מקפליי תפסו טרמפ על הסרט..חח זה בערך ככה חחח אהבתי שהם אמרו שהם להקת בנים שכותבת לעצמם ת'שירים..חח

m i c k e y 15

New member
+../images/Emo207.gif אממ מחר

אני לא יעשה את הפינה של הוידאו..כי יום שני יש לי מתכונת במת' ואני חייבת להתכונן כל היוםם אז יום שני אני יעשה... זזתי..ביי

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gif

תגידו של מי השיר Diarreah שדאגי וטום כל הזמן שרים לפעמים בהופעות? חחח

loner in love

New member
למה לפה?!

3 ניצלושים בהודעה אחת!! וזה הודעה חשובה שקשורה לנושא הפורום והיא עדיין פעילה [אפילו לא הגיעה למקסימום פעילות שלה] למה לנצלש לפה?! חסרות הודעות אחרות שאפשר לנצלש אליהן? זה פשוט מעצבן לראות שרשור ביקורות שמישהו מנצלש כל שניה וחצי

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

אחד אני אומרת .. מילא.. אבל מה הבעיה לפתוח הודעת
חדשה או
חדשה שאליה אחרים ינצלשו?! זאת באמת הגזמה כבר
לא לעניין

m i c k e y 15

New member
תרגום למי שרצתה! פה../images/Emo26.gif

במקרה ''JML'' היא פרסומת סמויה למקפליי, רביעיית להקת רוק שג'ייק מנהל. זוהי להקה אמיתית מאנגליה שתולה תקוות להצלחה אמריקאית בסרט הזה. ג'ייק מספר לראש החברה שהם שילוב בין החיפושיות לבין בלינק 182. זה רגע שובר לב כי אתה יודע מה זה אומר וזה לא נשמע מושך בכלל. למרבה המזל, לוהן לא חייבת לגלות עניין אנושי ביבבות של מקפליי.(חח לא הבנתי ת'קטע הזה בכלל) אבל היא כן חייבת להחליק מסביב לבלאגן של בועות סבון וקצף. השאלה למה היא הסכימה לככב בסרט שבו הכוכבת הראשית צריכה להיות הילארי דאף או האולוסוניות, היא תעלומה. אבל אני מוכנה להסתכל על הצד הטוב יותר ואקווה שלוהן בת ה-20 תתבגר מלהיות חסרת ערך ותזכור של-''JML'' התחלה יקרה של תרגול. ''הבוסטון'' הוא עובד כשרת בבר ובאולם כדורת(באולינג) שם הוא גם מנהל את לוחות הסאונד וגם מנהל להקה בריטית צעירה שככל הנראה רוצה להשמע הכי קרוב ללהקת הביטלס, בערך כמו 1964. הסרט משתמש בלהקה אמיתית ''מקפליי'', ''לא כמו הרבה להקות בנים היום'' התקשרות הודיעה לנו ש'' מקפליי כותבים את השירים שלהם ומנגנים בכלי נגינה משלהם''. האלטרנטיבות יותר מדי נואשות מכדי לשקול אותן(יעני מקפליי לא רוצים מוזיקה מאוחרי הקלעים חח) רוג'ר אברט- השיקגו סאן טיימס ג'ייק חותם על חוזה עם ראש החברה ללהקת רוק שבאופן עצום לא מוכשרת(הבריטים מקפליי, משחקים ת'עצמם) שהוא מנהל ועובר לגור בסוויטה המפוארת של החברה. ניו יורק פוסט- אבל נערות בנות עשרה אולי ימצאו את הסרט מקסים שבו יש חתיך עם מנת משכל גבוה כמוזא האהבה של לוהן, כריס פיין, ומוזיקה קצבית וקליטה..ואישיות מוזרה של להקת פופ בנים בריטית חמה וצעירה מקפליי.

למעלה