ביקורת

koalali

New member
../images/Emo26.gif ביקורת ../images/Emo36.gif

מישהו בכלל חשב פעם על העובדה שסוף הדרך זה בסך הכל חיקוי עלוב של התוכנית המקורית fear facter המצוינת!?...... סוף הדרך זה בסך הכל תכנית טלויזיה שאספה כמה אנשים שרוצים להתפרסם מהר (ושלא אכפת להם להראות מטופשים), שמה אותם ביחד, קיוותה שיסתתדרו, ונתנו להם כל מני משימות מטופשות.... זה חיקוי עלוב ולא מוצלח!!!! סוף הדרך - fear facter לעניים

נ ר ו ש

New member
את האמת../images/Emo35.gif

סוף הדרך באה כדי לגשר בין דתיים לחילונים

תות15

New member
לדעתי זה לא באמת מגשר..

אבל הפורום דווקא כן
ולדעתי זה ממש לא חיקוי עלוב של פיר פאקטור- אמנם יש דמיון מסויים בין התוכניות אבל הקונספט די שונה..

תות15

New member
והכי חשוב-

זה משלנו
ובפיר פאקטור תמיד לוקחים רק מתמודדים יפים וחטובים וכאלה.. וב"סוף הדרך" אתה יכול למצוא אנשים פשוטים כמו כל אחד..

noooga

New member
חח גם נכון..

נראה לי שבפיר פאקטור הם ממש היו צריכים לחפש בין נרות אנשים כאלה... כי לפי מה שאני ראיתי חטובים ונאים בארה"ב אין יותר מדי...

תגובה

תראה אם כבר מדברים על חיקויים יש המון תוכניות בארץ שהן חיקוי של תוכניות שהפיקו במדינות אחרות: מי רוצה להיות מיליונר, החוליה החלשה, אסתי המכוערת ועוד ועוד. אם נתחיל לחשוב על כל תוכנית כחיקוי עלוב (והן לא חיקוי עלוב) אז כנראה שבקושי נצפה בטלוויזיה (ואני לא מוכנה לוותר על טלוויזיה). סוף הדרך זאת תוכנית מצויינת-היא מותחת, מעניינת, מרגשת ומצחיקה (בגלל ג'ניה
). בקשר לטענה שלך שהתוכנית היא לאנשים שרוצים להתפרסם-אז דבר ראשון לא זאת הסיבה, הסביה היא מיליון ש"ח ולאלה שבאמת אכפת מצו פיוס,ואני מקווה שיש כאלה, זה כדי להתקרב לצד השני. פרסום-מה אתה חושב שיצא להם מזה? סוף הדרך זה לא כוכב נולד זה לא שהם הולכים להוציא דיסק עכשיו או לככב בטלוויזיה, אחרי שהתוכנית תיגמר הם יחזור לשגרת החיים שלהם ואנחנו נשכח מהם כעבור כמה זמן.

noooga

New member
כל מילה נכונה..

אבל גם אם הם רוצים להתפרסם מזה- אני לא רואה בזה שום דבר רע..

טש טש

New member
לא מדוייק

סוף הדרך בנויה על הפורמט של המרוץ למיליון ולדעתי היא מתמודדדת עם האתגר בהצלחה מרובה אומנם המשימות בה פחות מרשימות והדילוגים בעולם (טוב בסוף הדרך מדלגים בארץ וגם זה בקושי) אבל העריכה והתייחסות לאינטראקציות פשוט טובה יותר בסוף הדרך ( לדעתי )

mayan174

New member
ממש לא!../images/Emo8.gif

להיפך, המשימות מצוינות ורובם לא באים בכדי להתפרסם... זה נועד לגשר בין דתיים לחילוניים וזה די מצליח!

חוטהשני

New member
התוכנית לגמרי שונה מאפקט הפחד.. באפקט הפחד יש בעיקר משימות אקסטרים+ משימות עם תולעים.. בסוף הדרך יש משימות נוספות כמו משימות איתור, משימות אתגריות נוספות ומענינות.. אם כבר התוכנית מחקה את המירוץ למליון.. אבל עצם הציוות (דתי+חילוני) וגם זה שהתחרות נעשת ב3 סבבים ולא במירוץ של כל 12 הזוגות הופך אותה למענינת יותר. היום אני לא אוהבת לראות את אפקט הפחד - אחרי סוף הדרך זה נראה לי ממש משעמם |עייף| מה גם ששם אתה לא נקשר למתמודדים..

למעלה