בעע...

../images/Emo26.gifבעע...../images/Emo36.gif

טוף....יש לי שאלה....מאיזה גיל לדעתכם צריך להשתתף בפורום או במפגש מהסוג הזה.ץ זאת אומרת יש יתרונות ויש חסרונות לילדים בגילי: חסרונות:
בחצי מהשרשורים אני בכלל לא מגיבה כי...איך להגיד את זה? אני קטנה מדי בשביל לענות דברים כאלה ולהביע את דעתי.
לפעמים במפגשים שזה חייב להיות שליפה מהירה יש שאלות על אמונה שילדים בגילי לא יוכלו לענות
אני חושבת שהרבה יסכימו איתי על הטיעון הבא- שמצד הדתיים לפחות...חלק מהנציגים (בגילי) יבואו כמו חילונים להראות שהם בעצם אותו דבר בלי לחשוב שהם לא מייצגים מה שהם צריכים
כדי להיראות קולים כאלה...ולא לפלפים....(כמו שהגדירו כאן...גיל ההתבגרות
) יתרונות:
הסטיגמות נשברות בגיל יותר מוקדם כך שלא יהיה לבנאדם יותר מדי זמן לבנות אותם או שיהיה מאוחר...
וואו, בחיי
אין עוד כן

טיפוסית

New member
בכל גיל

לכל גיל יש מה להגיד, מה לומר. נכון שבכל גיל רואים את העולם אחרת- אבל עדיין לכל אחד ואחד יש מה לומר! את בת 15, לא? אני בת 13 וחצי ולמרות שאין מה להגיב על הכל, בכל זאת אני חושבת שזה מתאים לכל גיל!

טיפוסית

New member
מזל טוב

ואם את לא רוצה שאני אחשוב שאת בת 15, אז תשני בכרטיס שלך מ15 ל14

שיריה

New member
../images/Emo171.gifילדת יומולדת

משועממת מתוקה, אני בעד החסרונות שכתבת, את יודעת... יש גיל שאתה צריך קודם כל לבדוק במה אתה מאמין, לדעת קודם כל מי אני. רק אח"כ לצאת! מכירה את המשל עם הכוס? מתי אפשר לשפוך מים בכוס בלי להפוך אותה ? רק כאשר ממלאים אותה עד הסוף, ואז היא כבר נשפכת מאליה... ואני גם עכשו לא כך בטוחה שיש לי תמיד מה לענות וגם אם אני עונה את הסיבה שלי נראית הכי ברורה בעולם, לאחרים שלא גדלו על זה, זה לא כל כך ברור.. אז אל תמהרי, אין לך לאן! פשוט תשבי ותלמדי קודם כל את!

למעלה