בקשה

../images/Emo26.gifבקשה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אממ , אולי אתם לא יודעים אבל המורדים [שאני חולה עליהם] מגיעים לארצנו הקטנטונת יום שבת. אני מאוד רוצה לכתוב להם מכתב בספרדית , אם תוכלו לתרגם לי את מה שאכתוב למטה אודה לכם מאוד!
. --------------------------------------------------------------------- היי _____! קוראים לי אושר , אני בת 13 מישראל. אני מאוד אוהבת את הסדרה "המורדים" ואותך באופן אישי כשחקן\שחקנית. רציתי רק להגיד לך שאני מעריצה אותך מכל ליבי והחלום שלי הוא לפגוש אותך. את\ה שחקן\שחקנית ממש טוב\ה ואני אוהבת את צורת המשחק שלך!. אני מקווה שאת\ה תהנה\י מאוד בישראל ותראה כמה שאוהבים אותך ואת שאר השחקנים פה. תמשיך\י להיות מי שאת\ה , ואף פעם אל תשתנה\י! שולחת לך המון נשיקות , חיבוקים ואהבה , אושר מישראל. נ.ב , אם תרצה\י ליצור קשר איתי אשמח לעשות זאת , באייסיקיו: ******* או באי מייל: **** צ'או! -------------------------------------------------------------------
רבה למי שיעזור לי!

Solinka

New member
קבלי אתר שיפתור לך את הבעיה../images/Emo103.gif

תירגום מאנגלית לספרדית מספרדית לאנגלית מסינית לאנערף! האתר!

תודה אבל...../images/Emo117.gif../images/Emo110.gif../images/Emo157.gif

אני צריכה מעברית לספרדית ואין שם
ואם הופכים את מה שאני רוצה לאנגלית זה לא תמיד מתרגם נכון...

el flaco

New member
התרגום שם ממש לא טוב.

אם את רוצה שאני יתרגם לך תכתבי לי פה או בהודעה פרטית.

el flaco

New member
לא ראיתי שכתבת את זה פה.

אבל תירגמתי לך Hola _____ ! me llamo Osher y tengo 13 años y vivo en Israel. me gutsa mucho a Rebelde Way y a vos personalmente como actor queria decirte que soy admiradora tulla de todo mi alma y mi corazon, y mi sueño es encontrarte. sos muy bueno (o buena) como actor (/a) y me gusta como jugas. espero mucho que te vas a divertir mucho en Israel y vas a ver cuanto te aman y a todos los actores. sigue estar quien sos y nunca cambie. te mando besos, brasos y carinio, Osher de Israel y si queres conectar conmigo me gustaria hacer lo en el icq: **** o en mail: ****** אם יש טעויות תקנו אותי בקשה.

Subil

New member
תשובה..

אממ קודם כל שאלה: איך את מתכוונת לתת להם את זה? ועכשיו לתרגום: Hola me llamo Osher tengo 13 años y soy de Israel. Me encanta mucho el programa "Rebelde Way" y a ti especialmente como actor(שחקן) /actriz(שחקנית). Te adoro de todo mi corazón y mi sueño es encontrarse contigo.Sos (מקובל בארגנטינה) un actor/una actriz muy bueno/buena, y me gusta como actuas. Espero que vas a disfrutar en Israel y que vea (מקווה שזה נכון אם לא, חברי הפורום, תקנו אותי בבקשה) como te quieren a ti y todos los otros Rebeldes que vienen. Sigues estar como siempre, y nunca cambie. Te mando un monton de abrazos, besos y amor. Si queres hablar conmigo por el internet podes hacer lo por: Icq: E-mail: Chau Osher.

../images/Emo51.gif רבה!../images/Emo117.gif../images/Emo110.gif../images/Emo157.gif

אני חושבת שהכל בסדר שם
.

Subil

New member
אבל אושר לא ענית לי...

איך את מתכוונת לתת להם את זה?

אה....../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif../images/Emo110.gif../images/Emo157.gif

יש שתי אפשרויות , אחת היא ילדה שאני מתכתבת איתה והיא חברה ממש טובה שלי פוגשת אותם ויכולה לתת להם. אפשרות שנייה היא במופע שלהם בארץ , אני יושבת ממש קרוב ויכולה להגיע אליהם.

למעלה