בקשר לסקרים: הודעה חשובה

ouria

New member
../images/Emo26.gifבקשר לסקרים: הודעה חשובה../images/Emo70.gif

במחשבת-מה שערכתי לאחר קריאת דבריו של Ozzzzzy, ולאחר שכמעט גרמתי לאיזה תרנגול לחטוף התקף לב - החלטתי לשנות את צורת הסקרים לצורה שאכן תשקף בצורה טובה ונכונה יותר את בחירת העם
אי לכך ובהתאם לזאת, כולכם מוזמנים להצביע שוב (
) בסקר שמופיע כעת אי שם במעלי הפורום. בתודה מראש, אני

you bet you me a heart attack

לא טעמת אף פעם חומוס...!
הבעיה בסקר הזה זה שאלבומים כמו פריסנס פשוט לא יכנסו למרות האיכות הנדירה שלו. אני מניח שהרוב יבחרו באחד מהרביעייה הפותחת, כי היא בהחלט מהמשובחות (וגם אני הכי אוהב את 3) אבל מה עם פריסנס. קודם הוא קיבל די הרבה (יחסית) קולות. עכשיו הוא ישאר מיותם לגמרי
יופי עוזי

ouria

New member
שמע בחור,

הומוס או לא הומוס- זה לא סיבה להתקף לב
בכ"א, גם אני חושב שבסקר כללי שכזה אלבום כמו פרזנס לא יזכה להרים את ראשו מעל השאר בתוצאות...אבל עוזי ביקש ונימק יפה

OzzzzzY

New member
../images/Emo13.gifקצת צדק לא יזיק לאף אחד../images/Emo13.gif

סה"כ הסקרים נעשים כדי לבדוק את דעת הקהל , וחבל אם יהיה גורם כלשהו שישבש את מטרת הסקר...אני מאמין שבסוף יהיו מספיק מצביעים בסקר , ותיהיה בחירה יותר משקפת... ד"א , הכינוי הוא אוזי (על שם...אתם יודעים מי
)

OzzzzzY

New member
טוב...אני מסכים...../images/Emo13.gif

עוזי זאת הגרסה הישראלית לאוזי

ברור

אבל זה אתה שכל הזמן מתעקש להפריח את העובדה שאתה מעריץ של אוזי אוסבורן או השבת השחורה, אז עדיף כבר לקרוא לך עוזי, לא?

OzzzzzY

New member
אני חושב שהתבלבלת קצת...

אני מתעקש להפריח את העובדה שאני לא מעריץ של אוזי אוסבורן או השבת השחורה... ואני אהיה קצת יותר מדוייק: - את שבת השחורה אני די מחבב (בטווח השנים 1971-1975...במיוחד את האלבום Paranoid) - את קריירת הסולו של אוזי אפשר לסכם במילה אחת : בבבבבבבעעעעעע....

Master Neta

New member
אררר, החתימה שלך מטרידה../images/Emo123.gif

בקשר לאוזי, לא ידעתי בכלל שיש לו קריירת סולו
אני רק אוהבת אותו מהסידרה
הבנאדם מחוק

ouria

New member
קריירת הסולו שלו

מאוד משעממת לדעתי...ודי צולעת. עכשיו הוא שוב מופיע ביחד עם חבריו מהעבר. בהחלט בנאדם מחוק

Pazc1

New member
קריירת הסולו של אוזי ...

משעממת ?! נפלתם על השכל ?! אחד האנשים היותר מטורפים שיצא לי לראות. עם קריירה מצחיקה ועם טרגדיה אחת די כואבת - מותו של ראנדי רודס. מישהו בכלל שמע את האלבומים שלו ?! ותגידו את האמת. אל תגידו ששמעתם כמה שירים כי זה הבדל של שמיים וארץ במיוחד אצל אוזי. בתור אחד שיש לו את כמעט כל האלבומים, הבנאדם הוציא שירים מצויינים בכל אלבום. עם גיטריסטים טובים, סולואים איכותיים ( אומנם לא ברמה של הגדולים מכולם ) עם תיפוף מצויין. אומנם הליריקה לא משהו אבל זה די הדהים אותי שהשירים הם כל הזמן על אותו קו אבל הם נשמעים אחרת לגמרי והם די ממכרים. בקשר לבלאק סאבאת עם בתקופה של אוזי : זה כבר סיפור אחר לגמרי.

למעלה