בקשת התחשבות

../images/Emo26.gifבקשת התחשבות../images/Emo92.gif../images/Emo36.gif

נקודה רגישה למחשבה תחשבו רגע אל תענו לי רק תחשבו לכמה דקות ברגישות... איך הייתם מרגישים אם מישהו/מישהי מפורום אחר - פורום שכן- היה נכנס לכאן. לא כדי להגיב או לכתוב לגבי משהו שקשור לנושא הפורום, אלא היה נכנס כדי "לחפש" חברת פורום שמשתתפת גם בפורום זה, בנוסף לפורום אחר משם הוא / היא מכירים. אח"כ לאחר ש"מצא" את אותה חברת פורום היתה מגיבה לה בתוך הודעה שבה כתבה או הגיבה וכותבת שמכל האנשים בפורום הזה (הפורום המארח {בעל כורחו לצורך העניין} שבו אין אותו כותב חדש ואלמוני משתתפים באופן קבוע ואולי לא מכיר את "הנפשות הפועלות") כותב/ת: "את מתמודדת יותר קשה מכל אחד פה בפורום הזה ועוד מוצאת זמן לעודד אחרים"...). ז"א גם אורח לרגע וגם מחלק ציונים, היא / הוא יודעים מי מתמודד יותר קשה מכל חברי הפורום?! ואיך מישהו -שלא לדבר על אאוטסיידר- יכול בכלל להעריך התמודדות עם מחלה (כל מחלה כלשהי לצורך העניין). רק תחשבו איך הייתם מרגישים? האם זה נראה לכם רגיש לעשות כך בפורום של תמיכה? האם זה נראה לכם נכון לנהוג? האם אותה חברת פורום שכלפיה כוונו הדברים מרגישה נח עם הדברים? (אני לא יודעת הודעה זו לא נכתבה על דעתה). האם אין אפשרות לכתוב במסר פרטי? בבקשה תחשבו פעם הבאה 5 דקות לפני שאתם נכנסים לפורום אחר לחפש חבר/ה מבטיחה שאני חשבתי הרבה לפני ששלחתי הודעה זו. תודה על ההתחשבות וההבנה ושכולנו נהיה בריאים

נאן

New member
מכתב גלוי לחתול

.העתקתי לך את מה שכתבתי בתגובה בפורום סרטן לא לבד. שיהיה לך קל לקרוא את תגובתי. היי מרוצה לא ראיתי את הודעתך.כי אני לא הרבה בפורום הזה ובכלל. אבל נראה לי שפשוט העלת את חמתו של מישהו או מישהי בפורום הזה עד שהיה חיב להכנס לפורום השכן בעדר תגובה ממני. ולהביע את עמדתו. אישית תודה על דברייך היפים מי כמוך יודעת שאני מפאת המחלות שלי מחולקת לכמה חלקים ויכולה למלא כמה דפים בכמה פורומים. אולם אני לא חושבת שאני גדולה מהחיים אני פשוט אני. ויש כאלה כאן שמתמודדים עם קשיים ויותר קשיים משלי. וכשאני מרגישה לנכון ויכולה לעודד אז אני שם. שמישהו ירגע בפורום הזה.נאן לא קדושה מעונה ואין בה שום תחרות כמה היא חולה יותר ממשהו אחר כאן בפורום סרטן לא לבד. אין ספק שכותב "החתול שמיל קבל צומת לב " והעביר לי מלא צומת לב לקבל תגובות משתי הפורומים. מה לעשות שאני חולה גם בפיברומילגיה ולא מאחלת לאף אחד לקבל את כל המחלות שלי. מעולם לא טרחתי להגיד כמה אני מסכנה מכולם ולא בקשתי תמיכת יתר מאף אחד כאן. ואם מישהו מבחוץ מוצא לנכון לעשות את זה.הדבר הראשון שיש לעשותו זה מיד גינוי... אלף פעמים כתבנו כאן שזה פורום חם ופתוח גם לתמהונים. אותו חתול שמיל הפנה בבקשתו הפשוטה בפורום השכן פיברומילגיה ותשישות כרונית, לא היה לך לב לכתוב לי מעל הפורום הזה אה?. בקשתך ציערה אותי מאוד החתול שמיל. שלא חשבתי שמישהו בפורום שלנו יכול לקנא או לחלק לנו ציונים מי חולה יותר ומי פחות. לאן אנחנו מגיעים? נאן

זוהרה7

New member
נאנוש יקרה - רק שתדעי שאני מאוד מאו

מאוד............אוהבת אותך. שתהיה לך רק בריאות וכל טוב. אשמח לשמוע ממך. אפשר במסרים ואפשר גם שתשלחי לי את הטלפון שלך או שאני אשלח לך את שלי. בי וכל טוב תמיד. זוהרה*

למעלה