בקשת עזרה

שוגץ

New member
יש דבר כזה גן ליקוי למידה?

אילו ילדים יש שם? מהי צורת הלמידה? חשבתי ש/לקוי למידה מתחילים בבית ספר

היי

לצערי את לא רשומה אלא כאורחת ולכן לא יכול הלהשאיר לך הודעות פרטיות אני לומדת במכללת לוינסקי חינוך מיוחד האם יש אי מייל בו ניתן לשלוח לך קורות חיים? בהצלחה

../images/Emo26.gif בקשת עזרה../images/Emo70.gif

שלום לכולם, אני גרה באזור המרכז, סיימתי בהצלחה 4 שנות לימודים במכללת לוינסקי, מסלול יסודי בהתמחות ספרות, מתמטיקה ותקשורת. ברשותי תואר ראשון (B.ED) ותעודת הוראה ללא רישיון עדיין. כמו כן, ברשותי המלצות מהמדריכה הפדגוגית, מהמורה המאמנת ומהמנחה בסמינריון. מיותר לציין שיש בי המון מוטיבציה ורצון להצליח ובכל זאת - אני מיואשת! אני פונה אליכם בבקשת עזרה לאחר ביקורים חוזרים ונשנים במחוז ת"א ויציאה משם במפח נפש! כפי שרובכם בוודאי יודעים, החיפוש אחר עבודה בהוראה מהווה משימה לא פשוטה. אנו נמצאים שבועיים לפני תחילת שנת הלימודים ואין לי עדיין כיתה ללמד בה ולעשות בה את הסטאז', ולצערי, האור לא נראה בקצה המנהרה. אני יודעת שפה בפורום לא תוכלו למצוא לי עבודה בהוראה, זאת לא המטרה שלשמה אני כותבת. הייתי מאוד רוצה לדעת אם יש למישהו רעיון שיכול לעזור לי, מה אתם הייתם עושים אילו הייתם במצבי? אגב, אני לא מוגבלת ויכולה לעבור לגור בכל אזור בארץ ובלבד שאהיה קרובה לאחת מהמכללות להוראה על מנת שאוכל לעבור שם את סדנת הסטאז' לה אני מחוייבת בשנה הראשונה בה אני מלמדת. אם לא אמצא עבודה בהוראה אני עדיין ארצה לעסוק בתחום שבו למדתי והשקעתי רבות, לכן אם מישהו יוכל לייעץ לי בקשר לעבודה כלשהי עם ילדים, אם זה סייעת או סומכת שמתלווה לתלמיד/ה או כל עבודה אחרת שלא למטרת הסטאז' אודה לו מאוד.

שוגץ

New member
היי

אני גם מתכוונת ללמוד הוראה אבל יותר חושבת על כיוון של הגיל הרך או חינוך מיוחד אני במקומך היתי עובדת שנה בעבודה לא קשורה למשל מכירות שזה יש תמיד עבודה ובשנה לאחר מכן היתי ממשיכה בחיפושים. העיקר לא להשאר בבית. כמו כן בשנה זו אפשר לעשות כל מיני קורסים מקצועים שיתנו עוד איזהשהיא תעודה או אולי תואר שני? אגב איך הלימודים במכללת לוינסקי? ממולץ? (אני שוקלת לעבור למרכז)

Diana M

New member
זכרון, שומעת את מצוקתך

קצת חסר אונים בלסייע. במצב במשרד החינוך גרוע. כל המתיאות קוצצו בתקנים. יש עדיין מורים קבועים שאינם משובצים. לצערי הרב התחזית לגבי החדשים לא אופטימית השנה. מאחלתך שבכל זאת ולמרות הכל תמצאי מקום עבודה, כבר היו דברים מעולם. דיאנה

למעלה