גיליון 5 של עיתון האח הגדול עם הידיעות הכי חמות
K KroKodil1 New member 25/10/08 #1 ../images/Emo26.gifגיליון 5 של עיתון האח הגדול../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עם הידיעות הכי חמות
../images/Emo26.gifגיליון 5 של עיתון האח הגדול../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עם הידיעות הכי חמות
S shlomitgueta New member 25/10/08 #2 יפה מאוד אני הייתי שמה את המשפט של עינב כראשי זה משפט שמראה כמה עינב יודעת לקלוט אנשים ולא טיפשה אבל גם ככה זה יפה וטוב
יפה מאוד אני הייתי שמה את המשפט של עינב כראשי זה משפט שמראה כמה עינב יודעת לקלוט אנשים ולא טיפשה אבל גם ככה זה יפה וטוב
מ מאמי ללא צנזורה New member 25/10/08 #3 נכון ויפה../images/Emo45.gif יש לך את כל הכתבות שמורות במחשב?? אני יציע לאחד המנהלים - לפתוח אלבום...ואז תשים את הכל באלבום הפורום.
נכון ויפה../images/Emo45.gif יש לך את כל הכתבות שמורות במחשב?? אני יציע לאחד המנהלים - לפתוח אלבום...ואז תשים את הכל באלבום הפורום.
K KroKodil1 New member 25/10/08 #5 תודה../images/Emo9.gif וכן. יש לי הכל שמור במחשב ובזמנו הצעתי לאחד המנהלים לפתוח אלבום אבל כנראה שהם עוד לא פתחו...
תודה../images/Emo9.gif וכן. יש לי הכל שמור במחשב ובזמנו הצעתי לאחד המנהלים לפתוח אלבום אבל כנראה שהם עוד לא פתחו...