גלרית ילדי הקיצוצים

שווערצה

New member
../images/Emo26.gif גלרית ילדי הקיצוצים ../images/Emo36.gif

מצורף קישור לגלרית ילדי הקיצוצים, אותם ילדי IVF שלא היו באים לעולם אם הגזירות היו בתוקף במועד מוקדם יותר. המצגת הוכנה ע"י גילי ויגאל דר, אשר אחרים גם לעצומה ועל כך, כמובן,
להם ניתן, רצוי וצריך להכניס תמונות נוספות לגלריה, שרק היום עלתה לאויר, ולהפיץ אותה לאחרים. ככל שיהיו בה יותר תמונות, כך היא תהיה שימושית יותר למאבקנו. מחר היא תוכנס גם לטאגליין... אז -לטיפולכם

מאיו

New member
גם אני יכולה?

לא מצאתי קטגוריה לילדי IVF "סתם" - לפני הפריה חמישית, אמהות בנות פחות מ-44 וילדים בכורים.

שווערצה

New member
הכוונה לילדים שהאוצר "מקצץ"

הילדים שמשרד האוצר רוצה לקצץ אלו שלא היו נולדים על פי הגזירות: ילד ראשון שנולד מהפרייה חמישית ואילך ילד שני שנולד מהפרייה ילד שנולד מהפרייה לאשה בת 44

מאיו

New member
אפשר לצרף תצלומי US ../images/Emo8.gif ?

אם לא, אאלץ להתאפק עוד כמה חודשים

רחל5

New member
אפשר להעיר כמה הערות?

1. לפי דעתי עדיף להוריד את מונה הכניסות לכל תמונה ותמונה. זה נראה קצת כמו ציון והצבעה בין הילדים... 2. מתחת לתאומים של שירלי כתוב בטעות "רומי"... 3. לפי דעתי, עדיף לא להכניס את התמונה של "אורי, הפריה שניה ילד שלישי", מכיוון שהצופים עוד עלולים לחשוב שגם ילד שלישי כלול בסל הבריאות היום. (בעצם, גם שחף וגאיה, כי יש להם שני אחים גדולים, לא?) הרי אלה ילדים שכבר היום המדינה "מוותרת" עליהם. וחוץ מזה, כל הילדים פשוט מקסימים. רואים שהלבורנטית נתנה להם טיפול אישי...

גילי דר

New member
תודה על ההערות. חשוב לנו מאד ונעמול

על מנת לתקן ולשפר... (למען האמת אנו עובדים על זה ברגעים אלו ממש...) גילי

גילי דר

New member
רגע. אז גם אורי וגם שחף וגאיה

הם בעצם ילדים שלישיים (הריון שלישי)?? אם כך אני נאלצת להורידם. חייבים לתגבר ומהר את מאגר התמונות!! תודה גילי דר

גילי דר

New member
רק תעשו לי טובה ואל תעלבו שאני

מורידה תמונות. אמינות הגלריה לפי דעתי היא קריטיית להצלחת המאבק כמו אמינות כל שאר הפרטים שאנו מדברים עליהם במסגרת המאבק, נכון?? כל הילדים מדהימים ללא יוצא מן הכלל ולא הייתי מוותרת לעולם אל אף אחד מהם!! אבל אנחנו חייבים להישאר ממוקדים במטרה. קבלו בהבנה גילי

גילי דר

New member
היי עמית. אני חייבת לשאול כי אני לא

לגמרי בקיאה בנפשות הפועלות, אבל בתור האחראית על הגלריה מחובתי לוודא: האם אייל של שלומי ואסנת הוא הבן שלך או לא? אם לא, אני מבקשת את אישורם והסכמתם של ההורים כי לא אוכל לאפשר לאנשים להעלות לגלריה תמונות שאינם של ילדיהם שלהם או באישור ברור מהוריהם. תודה גילי

עמית@

New member
לא לא, הוא הבן של אסנת ושלומי

הם התראיינו איתו בטלוויזיה אז לא נראה לי שיש בעיה אבל את צודקת- תשאלי אותם. (הם פה)

גילי דר

New member
אסנת ושלומי - האם שומעים?

תמונתו של אייל הועלתה לגלרית ילדי ההפריות. האם מאושר על ידכם או האם להסיר את התמונה? תודה גילי

גילי דר

New member
אמא של שחף: כיוון ששחף (המדהימה!!!)

היא תולדה של טיפול IVF ראשון, היא כנראה היתה מגיעה לעולם גם אם הגזירות היו בתוקף. אמינות הגלריה חשובה מאד להשגת מטרתנו והתמונות בגלריה הן רק לילדים שלא היו באים לעולם אם הגזירות האלו היו קיימות (קרי טיפול ששי ומעלה, ןהכ לילד שני וילדי IVF לאמהות מעל גיל 44). לכן נאלצתי להוריד את התמונות שלה מהגלריה קבלי בהבנה גילי

העין ה 3

New member
יש עוד קטגוריה

היא אמנם קטנה ואני לא יודעת אם בפועל יש פה כאלה שנכנסים אליה. הכוונה היא לילד ראשון לשני בני הזוג אבל שני לאמו. אצלי זה לא רלוונטי כי ממילא עידן שלי נולד ב-IVF עשירי, אבל על פי הגזירות המוצעות לא הייתי זכאית לאף מחזור טיפול, כי יש לי את עומר. לבעלי, לעומתי, לא היו ילדים בכלל לפני עידן. אני אעלה תמונה שלו היום.

למעלה