דיון

../images/Emo26.gif דיון ../images/Emo36.gif ../images/Emo105.gif

למה אתם אוהבים את הלהקה
מכיוון שיש פה כאלה שחושבים שהרבה אוהבים אותם בגלל המראה אז בואו נענה על השאלה ונראה
התשובה שלי: אני אוהבת את לינקין בגלל שהמוזיקה שלהם מדהימה.. אני חושבת שאף להקה לא עושה מוזיקה כזאת שמשלבת ראפ, רוק, מטאל וקולות סוף הדרך של דיג'ייז :) וכמובן גם בגלל כל האהבה שלה למעריצים, וכל הדברים שהם עושים בשבילם

טוב...../images/Emo94.gif

בהתחלה כששמעתי את קרולינג{הראשון ששמעתי} אהבתי את הסגנון והתחברתי למילים של השיר אח"כ כשיותר התעניינתי בלהקה הערצתי את הנגנים והזמרים בגלל שהם מוכשרים {וזה שהם נראים גם טוב זה פלוס}.

נכוןן .. וגםם ../images/Emo45.gif ../images/Emo105.gif

זה שהלהקה נראת טוב זה פלוס רציני אתם באמת חושבים שאם הם היו קרחים שעירים עם כרס הם היו מוכרים כמו שהם מוכרים עכשיו
לי לא נראה

צודקת אבל...../images/Emo94.gif

גם אם היתה להם מוסיקה גרועה ושירים נוראיים הם לא היו מוכרים

../images/Emo9.gif זה ברור ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

אבל מה שניסינו בעצם להסביר זה שהמראה הוא גם חלק מהמכירות

Linki

New member
לדעתי.....

המוסיקה שלהם מעולה, יש להם סיגנון יחודי, והם משלבים הרבה סוגי מוסיקה בבת אחת, זה שהם ניראים טוב באמת מאוד מוסיף... אבל זה לא שאני מעריצה את הלהקה בגלל איך שניראים חברי בלהקה, כי אם זה ככה אז למה שאני לא אעריץ את בלו או את אן סינק?! כי ככה זה בזמרי פופ מעריצים אותם בגלל איך שהם ניראים... אבל לפני כמה זמן ידיד שלי אמר לי משהו שאני לא מסכימה איתו.. הוא אמר לי שרוק נחשב יותר טוב ככל שחברי הלהקה יותר מכוערים.. אז טוב, אני לא חושבת שזה קשור אחד לשני... ואתם?

NuFiFiT

New member
אני חושבת ככה.... ../images/Emo9.gif ../images/Emo85.gif

קודם כל בגלל המוזיקה עצמה, הגיטרות התופים הקולות, הדי ג'יי הכללל ממש ממש יפה, אני אוהבת סוג כזה של מוזיקה. אני גם אוהבת ממש ראפ
וזה שילוב של ראפ ורוק אז זה ממש יפההה
לדעתי...
אני אישית חושבת שבמראה הם לא שיא היופי
אל תסקלו אותי באבנים, אבל נראה לי שמייק מזה חמוד באישיות

NuFiFiT

New member
וכמובן ש.... ../images/Emo85.gif

התחלתי לאהוב אותם מ- POINT.... שיר ממש יפה לדעתי, גם הרמיקס

lgmtk

New member
בגלל ש......../images/Emo26.gif

שמעתי את אין די אנד אז נדלקתי
קרולינג אולי תופתעו זה אחד השירים הפחות אהובים עליי בגלל שהוא חרוש באמטיוי וכו' אבל באמת בגלל שיש להם מוזיקה גאוניתתתתתתת

Deore

New member
משום מה... זה התחיל כך...

היה איזה שיר בטלויזיה שחברים שלי אמרו שהוא יפה... אז כמובן יצא פעם לראות אותו ואהבתי... זה היה קרוולינג... חבר שלי היה שומע שיר של להקה ומוריד שירים יפים מהדיסק שלה באותו זמן הוא גם קנה נגןmp3 ואז שמעתי את פייפר-קאט. אז כבר בקשתי ממנו שיצרוב לי את הדיסק... שמעתי כך א ת הדיסק בפעם הראשונה הוא היה לי זוועה... פעם שניה התחלתי לאהוב את שאר השירים ובאותו זמן היה גם את אין דה אנד ואז פשוט נתפסתי ללהקה הזו בלי שום מושג... הייתי שומע כל היום את הייבריד. סיפור מרגש, אה? קיצור אני אהבתי אותם בגלל המוזיקה ורק יותר מאוחר התחלתי להכיר אותם בשמות ומראה, למרות שאני לא מסתכל על היופי שלהם (אני בן למי שלא יודע) אלא על הביצועים והשירים שלהם. מצטער שאת שמות השירים לא כתבתי באנגלית, אין לי כח ללחוץ שיפט+קאפס-לוק

Kido2222

New member
אממממ אצלי זה ככה...

טוב.. אצלי זה ככה... חזרתי נראה לי מטיול שנתי של כיתה ח' או ט'... אני כבר לא זוכר... נראה לי ט'... בקיצור... ברמת השרון היה פקק וכולם היו מבואסים...(אנחנו גרים בהרצליה... וזה בדיוק שתי דקות משם...) ככה שבגלל הפקק זה אמור לקחת עוד 15-20 דקות... בקיצור כולם יושבים בשקט... פתאום מתחיל In the End ברקע... וכל האוטובוס מתחיל לשיר אותו.. ורק אני ועוד חבר שלי לא מכירים את השיר... בקיצור... שאלתי את אחד החברים שלי איך קוראים לי.. והורדתי את השיר... אהבתי אותו... אח"כ בכיתה י' חבר שלי שלח לי את Paper cut גם את השיר הזה אהבתי... והחלטתי שאני מוריד את כל הדיסק... הורדתי את כולו... אבל לא האזנתי לו כל כך הרבה...(באותה תקופה אהבתי את Offspring מאוד...) בקיצור... סוף כיתה י' נראה לי... יצא Reanimation... עכשיו בגלל ששמעתי שהוא יצא... הורדתי אותו... זה היה בחופש... לקחתי את השירים שהורדתי בMP3 ושמעתי אותם באילת... טיילטי שם בקניון ולפתע ראיתי אותו! :) Reanimation בכבודו ובעצמו... החלטתי שאני קונה... קניתי... ולהפתעתי גיליתי שהשירים שהורדתי שחשבתי שהם מReanimation בכלל לא היו אותם שירים... נדלקתי על הדיסק... והתחלתי לשמוע אותו בלי הפסקה... ואז אמרתי שאם השירים בReanimation יפים... אז השירים בHybrid יפים... לכן שמעתי אותו פעם נוספת... נגנבתי גם עליו... החלטתי שאני קונה גם אותו... הלכתי לטאוור רקורדס... מצאתי גרסה מיוחדת של הדיסק... קניתי אותה... :) ואז הגיע חודש מרץ... ומי אני.. מעריץ ענק של לינקין... לא יקנה את הדיסק החדש שלהם?! אם כולכם זוכרים נכון... זה היה בתקופה של המלחמה... ובכן... באותה תקופה אחי היה בשוויץ... לכן ביקשתי ממנו שיביא לי את הדיסק... תתפלאו... אבל הוא קנה אותו ב20.3 ולא ב23.3 מתי שהוא יצא. :) כן הייתי בהלם... כמה ימים לפני שהוא הביא לי את הדיסק... כבר היה לי אותו על המחשב... הוא הביא לי את העותק המיוחד של זה כלומר עם הגרסה של הדי וי די... ולא מזמן... מצאתי בטאוור רקורדס את הדי וי די הישן שלהם.. קניתי גם אותו. :) כן... בקיצור... הכל התחיל מIn the End וטיול שנתי בכיתה ט'. :) ואני מת על הסיגנון שלהם... לא יודע... משהו מיוחד... אין כמוהם.

למעלה