דרושים

mayastudent

New member
סיוע במחקר אקדמי בתחום ההייטק

שלום לכם, שמי מיה ובימים אלה אני עורכת מחקר המשווה שחיקת עובדים ומאפייני סביבת עבודה בחברות סטארט אפ ובחברות מבוססות בהייטק הישראלי. באם יש מביניכם שעבדו/עובדים הן בחברת סטארט אפ והן בחברה מבוססת בתפקיד הנדסי/ניהולי ומוכנים לתת מזמנם כחצי שעה בעבור ראיון-שאלון קצר, אודה אם תיצרו עימי קשר ב[email protected]. בתודה מראש,
מיה

../images/Emo26.gif דרוש מנהל לפורום ../images/Emo36.gif

המעוניינים מוזמנים לשלוח מייל ל-[email protected] ולציין שזה לגבי ניהול פורום מובטלי הייטק.

assaf77

New member
דרוש/ה להקמת אתר סחר אלקטרוני

לפרטים: http://city.walla.co.il/aaaabb/ecommerce.htm

דרושים לחברת סטארט-אפ !!!

כאחד שנמנה לפני כשנה על יושבי הפורום אני מאד שמח לפרסם כאן את מודעת הדרושים הראשונה שלנו (עוד לפני הפרסום בעיתון שיפורסם מחר (יום שישי). אנחנו חברת הי-טק במגזר הפיננסי המחפשים תוכניתנים בעלי ידע וניסיון בתחומים הבאים: ·VB .NET (לפחות שנה) ·XML WebService , SOAP ·WEB , JavaScript , XMLDom (לפחות 3 שנים) ·1.x WAP, XHTML ·OOP רק מתאימים בעלי ידע בכל התחומים הנ"ל יענו. קורות חיים נא לשלוח לדואל - [email protected] בהצלחה לכולכם!

מחפש איש לינוקס לחודש "מילוי מקום"

דרוש לי איש לינוקס מנוסה להקמת מערכת באמצע חודש ספטמבר , כולל התקנה בעמדות הקצה ,(מרוכזות במקום אחד) , התקנת השרת , הגדרות אבטחה , דוא"ל וכו'. סה"כ עבודה זמנית , נחמדה ולא מאומצת מדי דברו איתי במסרים (העבודה בגוש דן) - עקרונית , קיימת אפשרות להמשך עבודה (החל מנובמבר באופן קבוע - משרה מלאה)

yakovy11

New member
דרושים אנשי פרסום

אנו זקוקים לאנשי פרסום לפרויקט ייחודי באינטרנט. מתאים גם לסטודנטים. אפשרות גם לעבודה מהבית. נא לפנות ל: יעקב 052-906260 [email protected]

sm1111

New member
דרושים

דרושים אנשי מחשבים באיזור חיפה עם נסיון רב לתפקיד תמיכת תוכנה נא לשלוח קורות חיים [email protected]

avico2

New member
דרוש/ה מעצב/ת אתרים מקצוען/נית

דרוש/ה מעצב/ת אתרים מקצוען/נית לעבודה קבלנית בעלי ניסיון רציניים בלבד לפנות לאימייל [email protected]

Dvir322

New member
הכרת AS400 ותכנות MainFrame

בית התוכנה DB-UP SOFTWARE שמתמחה בפיתוח אפליקציות בסביבת AS400 מעביר קורסים להכרת AS400 ותכנות RPG ו AVR . בואו לצבור יתרון על אחרים לפרטים : [email protected] או 09-9575491 לפנות לדביר

Galit29

New member
דרוש מהנדס Java Swing

נא לשלוח פנייה במסר ואני אתן את המייל עם תיאור קצר על עצמך. העבודה באיזור פ"ת ודחופה

למעלה