האלבום של טום-סיום

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo26.gifהאלבום של טום-צעד לפני האחרון../images/Emo36.gif

אוקיי אז כבר 17 בנות שלחו לי ברכות,ועכשיו עוד אחת שולחת לי. אם יש מישהי שלא הספיקה לשלוח ה-י-ו-ם זה הזמן האחרון אחרון האחרון לשלוח לי היום אני מדפיסה הכל,מסדרת,מארגנת,מצלמת שתוכלו לראות גם. וכבר מחר שולחת. אז שוב אני אומרת היום היום היום היום זה הזמן האחרון לשלוח.

DoLi it is Me

New member
יוואווו את גדווללהה

ואי יש לך בטוח כ"כ הרבה צבע? [ואני את שלי כבר שלחתי
]

DoLi it is Me

New member
אה ועוד משו...

אל תשכחי לכתוב לו איזשהיא כתובת להחזרת הודעה שיוכלו לכתוב אם הם קייבלו את זה ומה טום אומר

m i c k e y 15

New member
חח תכתבי לו גם את הכתובת של הפורום חחחח

אזמה עם כתוב בעיברית...או יראה שיש פה מעריצים חחחח

DoLi it is Me

New member
כה נכון גמני חשבתי על זה

חח זה יהיה כמו יפנית בשבילו XDDD [לפחות הכינוי שלי באנגלית O.O
]

Lex 1

New member
../images/Emo45.gifאני כבר שלחתי **מחכה לראות איך יצא**../images/Emo9.gif

MoVe AlOnG

New member
אויש אויש אויש

ידעתי ששחכתי משו...טוב אבל עוד לא הדפסתי כלום אמא קונה עכשיו צבע ואז הייתי עוברת על הרשימה והכל. אז צריך לכתוב עכשיו מכתב מכולם. מה אתם רוצים שיהייה כתוב בו?

משהו בסגנון ה

For being the person you are, so talented, so amazing, and still so young - you own a star. not like the one on you'r chest, but one in the sky, one witch although is amongst thousands, still sparks differently - stil shows itself as special, and unique. for that, you deserve love, luck and many many other stars around you, showing you how special you are. love you a lot and wish you a happy birthday, and happiness at all times. The israely 'McFly' forum.​
כרגע הקרצתי את זה על המקום אין לי מושג מאיפה זה יצא :$.

Lex 1

New member
OMFG זה כזה יפה! איך הקרצת את זה בזה הרגע??

באתי לשאול מאיפה העתקת את זה... חחחח
יצא ממש יפה.. אני בהחלט חושבת שכדאי להשתמש בזה
.

Lex 1

New member
חחחחח יפה.. כשרון מולד ../images/Emo8.gif

רק תיקון אחד, לא Israely, אלא >> Israeli. כזאת אני, מציקה ><. אניווי, מקווה שנשתמש בזה

חח את ממש ממש לא מציקה!

גם אני כזאת, אני תמיד מתקנת, אני מבינה אותך. :) אגב תודה על התיקון הספציפי הזה, תהיתי לגבי המילה הזאת הפיק שלי [אני כותבת פיק באנגלית, מיקי יודעת ;)] ותמיד כתבתי בסוף עם I והוורד עשה פס אדום מתחת, כאילו זו טעות, ולא הקשבתי לו חחח ידעתי שהוא טועה! XD וגם אני מקווה שנשתמש בזה, יצא לי דווקא די נחמד :)

Lex 1

New member
חחח XD וורד מפגר.. אפילו בדקתי במילון, אין

מילה כזאת Israely
. אווו את כותבת פיק? רוצה להיות חמודה ולמכר אותי..?
חחחח אני אשמח לקרוא
.

למעלה