האתר הרשמי הישראלי

nadiwainer

New member
../images/Emo26.gifהאתר הרשמי הישראלי../images/Emo36.gif

לחר שצברתי מספיק ידע בHTML , אני גאה לפתוח את: "האתר הישראלי הרשמי של ג´קי צ´אן". כמו שאתם רואים (תראו) עוד אין לי אנשי צוות, אש אין פינות. רק דף שער. כל מי שמעוניין לכתוב, או שלדעתו האתר מספיק מקצועי בשבילו, (אני זוכר אני זוכר), מוזמן להגיד! ומה דעתכם על העיצוב! אשמח לתגובות! לאתר- לחצו כאן כתובת: www.jkichan.up.co.il

swirrrly

New member
מה שאתה רוצה ממני - תבקש ../images/Emo9.gif ../images/Emo118.gif

זה אתר על הסדרה או על השחקן?

nadiwainer

New member
אנשימים!

אנשימים! אני מקים אתר! אף אחד לא רוצה לכתוב? נוו.....אולי כן? לא ביקשתי הרבה? וזה שיש לו אתר......רוצה לאחד אתרים? המידע שלי + המידע שלך, תהמונות שלי + התמונות שלך, העיצוב שלי.....(= לא חסר מה..... הכתובת שלך..... נאחד יחד! יצא אתר פצצה, ולא תהיה תחרות! וכולם מוזמנים לכתוב! ICQ:150736676

אין לי אתר אבל......

משעמם לי בחיים ורציתי להקים אתר אבל לא ידעתי על מה ... אני יודע לבנות אתר ואם אתה רוצה שאני אעזור לך צור איתי קשר ונתאם פרטים,. אם יש לך מסנג´ר תשרשר אותו לכאן ,, קח את שלי: [email protected] דרך אגב ,,,באתר שלך רשמת בדבר העורך:"שלום וברוכים הבאים לאתר הישראלי של ג´קי צ´אן,הרשמי, אנו מקווה שתהנו בעת הגלישה ותציצו בפינת דרושים כדי שהאתר יוכל להתפתח תודה. " ולא ראיתי שם שום פינת דרושים וגם מה זה " אנו מקווים "

nadiwainer

New member
אההההה

אין לי מסנג´ר אנו=אני, טעות שלי החלטתי לא לעשות דרושים אלא לעשות בפורום. יש לי ICQ: 150736676 זהו? אנשימים? מה איתכם?

nadiwainer

New member
האתר נפתח! כנסו! יש פינות!

יש ביינתיים רק 4, אבל עד יום שבת יעלו כל הפינות. אם מישהו ניסה לשלוח לי מסר ולא הגבתי, לא להעלב, יש לי בעיה עם המסרים. נא לשלוח לי אימייל(יש לינק בפינת "מי בתמונה"). תודה רבה ________________________________________________- נא להגיב על התוכן ועל העיצוב כאחד!

nadiwainer

New member
הקפצה!!!!!!!!

הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!הקפצה!!!!!!!!

M ar y K at e

New member
לי יש ידע בפיינט שופ פרו ו ../images/Emo15.gif

אנישמיישין שופ, אם זה עוזר אין לי שום מושג בHTML פנה אלי שתרצה עזרה

למעלה